Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Aşağıdaki hangi ülkede yaşamak isterdiniz?

Hanci,

Asagidaki Ülkelerden hangisinde ölmek isterdiniz diye sorsan daha mantikli olurdu herhalde.

Mesele istek ise,
bunlardan hic birinde yasamak istemem.
Aziz vatanim Türkiyeyi tercih ederdim.

Fakat,
olay, hasbelkader bir mecburiyet ise,
o zaman tercih hakkini sana birakiyorum.
Beni nereye daha uygun görürsen oraya kaydet.

Bir cellatin eline düsmüs insandan ne kadar tercih etme hakki istenilebilirki?
Dimi Hanci kardesim...

Anketi olustururken ki gayemiz o ülkelerin ne kadar yasanabilir konumda oldugunu zihinlerde canlandirabilmekti. Yoksa kimseye nerede ölmek istersin seklinde bir soru yöneltmiyoruz..

Görülen o ki, filistin birinci sirayi alirken irak son sirada..

bu soruyu sorarkenki ifadendeki samimiyetinle bu ulkede yasamak kadar samımıyete eremessın.........durmak ölüm taklit usaklıktır çalısmak ve yetısmek ıse hayat ve hürrıyettır.........en iyisi bak dalgana........

slm. merak ediyorum israilde yaşamak isteyen insanlar kim burada aramıza sızmış casuslarmı diye düşünüyorum. yorumumda hata etti isem özür diliyorum.bizz inancı uğruna her türlü ortamda yaşamıya hazır olan müslümanlarız. nerede bir müslüman kardeşimizin canı yaanıyorsa ona en azından üzülemiyorsak nerde kaldı bizim imanımız....

israili tercih edenler sehadet ve savasa ragmen insanlarin israil bile olsa rahat bir yer ariyor olmalarini gösteriyor sanirsam :)

SAYIN HANCI KARDEŞİM İSRAİL VE HALKI RAHAT MI DERSİNİZ.YAHUDİLERİN HEPSİNDE AYNI KORKU VARDIR.GÜÇSÜZ OLDUĞUMUZDA YOK OLMAYA MAHKUMUZ.VE GÜÇLÜ OLMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPMAK MUBAH VE GEREKLİDİR .DEMİYORLAR MI?.....ELLERİ İLE DEĞİŞTİRDİKLERİ SÖZÜMONA TEVRAT KİTAPLARINDA .....!!!!!!
müslüman şunu bilmeli LA RAHATE FİDDÜNYA .HADİSİ ŞERİFİNİ HİÇ UNUTMAMALI. İLA İ KELİMETULLAH İÇİN RAHAT YOK MÜSLÜMANA ..DİNİNİ VE VECİBELERİNİ YAŞAMAK VE YAŞATMAK İÇİN ,RAHAT YOK BU DÜNYADA...SADECE HİZMET İÇİN GEREKLİ TÜM MADDİ İHTİYAÇLARI ELDE ETMEKDE MAHSUR YOK VE GEREKLİDİR DE.

psikolojik olarak dediginiz gibi olabilecegi gibi yine kendi muhrref kitaplarina göre bir ütopya icinde de olabilir. Ancak maddi olarak filistine oranla bir rahatlik icinde olduklari ortadir. Bilmiyoruz tabi belki ekonomik göstergeleri nedir ne degildir. arastirmak lazim..

Ben Çeçenistan hastasıyım eğer Türk olmasam muhakkak çeçen olmak isterdim, sebebien gelince karakter yapıları çok ağır hiç taviz vermezler, diğer müslüman ülkeler de bir çok bozuk mezhep zühur etmesine rağmen bu insanlar dua şekillerini bile değiştirmediler ,nice cetin savaşlar bu insanları yıdırmadı ,helal olsun allah bozmasın...

arkadaşın dediklerine sonuna kadar kaılıyorum


EN SON OLARAK YÜCE ALLAH DAİMA MAZLUMUN YANINDADIR

Ankette yer alan ülkeler içinde kendini savunan, bu uğurda mücadeleden yılmayan Çeçenistan halkını kutlamak gerek. Tabi Filistin'ide gözardı etmemek lazım. Allahım yardımcıları olsun. Sessiz kaldıkça, düşman cesaret bulacaktır. Bizlere düşen dua etmek, mali konularda destek olmaktır.

TÜRKİYEM de ANADOLU da yaşamak isterdim. Ne biçim bir anket bu ? İnşallah art niyetle hazırlanmamıştır. Var mı Ülkem gibisi !!!








DENILMISTIR : -CAN SAGKEN YURT VERILMEZ DÜSMANA...

Wolf07 kardesim, lütfen hanci kardese haksizlik etmiyelim.
Banada biraz acayip bir soru gibi geldi fakat hanci kardesimiz kendi bildigi dogrultusunda birseyler yapmaya calismis herhalde.
Fakat asla art niyetle hazirlandigina inanmiyor ve ihtimal dahi vermiyorum.
Bize yanlis gibi gözüken bazi seyler, bazilari icin dogru olabilir. Ve bazilarinin yanlis kabul ettikleri bizim icin dogru gibi gözükebilir.
Hanci kardesimiz bir seyi tesbit etmek istiyor kanatindeyim....

Ankete katilanlar milliyetciligi bir kenara birakip orada yasayan insanlarin yerine kendilerini 5 dakikaligina da olup koyup bir vicdan muhasebesi yapsinlar..

ankkete yer akan beldelerden somali ve afganistan disindakilerin hepsi bir zamanlari bizim topraklardi. bugun ise kan ve revan icindeler. o halkin nasil bir izdirab icinde oldugunu hala mi göremeyeceksiniz?

ben bu soruyu soruş amaçlarının çok merak ettim arkadaşların eğer bi bilginiz war sa iletirseniz sewinirim şimdiden teşekkürler

burayı secmemmdekı maksat sırf ısarıllı askerlere karsı gosterecegım tavırdır .elımden gelse aslında ankara kadar nnufusu yok bıle okadar cık ulkeyı tekbasıma yok ederım


Anketler

MollaCami.Com