Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Alfa Romeo Ambleminin Anlami !!!



Amblemin sol tarafinda ki bir HAC,
sag tarafda ise hiristiyanlari sembolize eden bir YiLAN
ve yilanin agzinda ki MÜSLÜMAN bir COCUK!

Kaynak saglamdir vesselam!!!

:( :( bunu yapanlar..daha dogrusu islama düsman olanlar kendi idolarini öyle güzel benimsetiyorlarkii gözümüzün önünde görmüyoruz..sanki bukalemun gibiler

;( ;( ellerine saglik kardess uyandirdigin için ALLAH raziolsun

Sende sagol Kardes haklisin, bazilari inanmiyorlar ama coca cola da iftar sofralarimizi süsleyen icinde sarap dahi olan baska bir hakarettir.

paylasım ıcın tesekkurler kardesım cocacola ıcın evet uyandık o haberden sonra colayı evıme kesınlıkle sokmadım ve ıcmıyorum meger yıllardır ısraıle yardım edıyormusuk ve haberımız yokmus allah affetsın benı

ALLAH cümlemizi afvetsin yusuf bey kardeşim uyanık müslümanlardan olmayı nasıp etsin bizlerede


SARMIŞDI RÛHUMU KÖYÜNÜN ANBER KOKUSU,
DOLAŞTIĞIM HER YERDE DUYDUM CÂNÂ SENİ..
BAHÇENİN İÇİNDEKİ YEMYEŞİL FİSTANINLA,
GÖRDÜM GÜZELLER ARSINDA MÜSTESNA SENİ...

Ya gerçekten de adamlar bizim dinimizi bazı arkadaşlardan iyi biliyor mesela lacos markası elbiseyi giydiğin zaman kalbinin üzerine timsah resmi geliyo... SELAMÜNALEYKÜM...

ya ewet coca cola da MÜSLÜMANLAR'a hakaret içeren yazıyı duymuşsunuzdur... la ((MUHAMMED(S.A.V.))) la MEKKE ... yani ((MUHAMMED(S.A.V.))) yok MEKKE yok anlamın da... içmeyelim içirtmeyelim... bunuda öğretebildiğimiz herkese öğretelim...

duyduğumdan beri ben de coca cola yı evime sokmuyorum.

saolasin kardes bu gzl paylasimin icintskrler Allah raziolsun bilmiyordum ögrendim senin bu paylasimin da

Ya her duydugunuza inanmayin ya, biraz düsünün dogrumudur degilmidir. ne kadar inanmaya hazir insanlarsiniz ya.. birisi geliyor diyorki, $u resimde hac var yaninda yilan(hristiyan) var yuttugu cocukta müslüman.. kaynak göster güzel kardesim.. kaynagin resimdeki hac sa, hac sadece hristiyanlarin sembolü degil, hristiyanliktan binlerce yil öncede kullanan halklar vardi o sembolü.. bu gün hristiyanligin düsmani satanistler bile ters HAC i sembol ettiler kendilerine.. hadi diyelim ki hac gercekten bu resimde hristiyanlari temsil ediyo, yuttugu cocugun müslüman oldugunu nerden biliyorsun yahudiler icin yapmis olamazlarmi?.. ya lütfen biraz akil, biraz mantik lütfen.. cocacola konusunu insanlarimiz mükemmel bi sekilde ortaya cikardilar.. ama bu konu resmen ucuz bi sacmalik.. umarim 2 - 3 gün sonra "bu resmi 10 kisiye göndermezsen, evin yikilacak" tarzi SÖZDE DiNi mailler gelmez..!!



100.Allah pisligi aklini kullanmayanlarin üzerine yagdirir
Yunus Suresi

KENAN ALTINTAŞ KARDEŞİM. UMARIM BU YAZACAKLARIM SENİN İÇİN BİR KANIT OLUR....


İtalyanların ünlü markalarından biri olan Alfa Romeo arabalarının amlebiminde yer alan figüre lütfen bir kez daha dikkatlice bakınız. O figürde yılan bir insanı yutuyor. Figürde ayrıca bir haç işareti yer alıyor..

Alfa Romeo'nun resmi web sitesinde bu figürün anlamı orjinal dilde şöyle anlatılıyor:

"...the right-hand portion shows the Visconti serpent / dragon devouring an enemy." Tercümesi ise şu: "Amblemin sağ tarafı Viskonti yılani / ejderhası tarafindan yenilen düşmanı göstermektedir.."

Peki bu düşman kim?

Bu sorunun cevabı ise "alfa sahipleri platformu" adıyla kurulan, Alfa Romeo kullanan zenginlerin sitesinde yazılı..

Bu sitede ise figürün anlamı orjinal dilde şöyle anlatılıyor:

"The First Crusade was relatively successful and upon returning, a defeated Saracen was placed in the serpent's mouth as a symbol of victory."

Bu sözlerin anlamı ise şöyle:

""Göreceli olarak basarılı olan 1. Haçlı ordusunun dönüşü üzerine, yenilmis bir Müslüman "Saracen" (İngilizce de daha cok Arap/Müslüman'ları tasvir etmekte kullanılır, ama 1. Haçli Seferi, Malazgirt'te basarılı olduktan sonra Iznik'i bir kaç yil içinde başkent yapma şerefine erişmiş Selçuklu Devletine karşı düzenlendiginden "Saracen" Türk/Müslüman anlamina kavusuyor :) Zaferin simgesi olarak bir yılanın ağzına yerleştirilmiştir".

Amblemin sol tarafındaki kırmızı haç ise, Haçlı seferine çıkanlara, baspsikopos tarafından ilahi yardımın Hristiyan ordusuyla beraber olması için verilmiş flamanın bir figürüdür. "

Görülen o ki arkadaşlar yeri geldiğinde Dünya'ya medeniyet, iyiniyet ve hoşgörü dersi veren Batı medeniyetlerinin birçok konuda konuşacak sözleri yok...:)

boyleysede ne olmuş ne gereksizsiniz ya.


Hristiyanlık

MollaCami.Com