Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


MOLLACAMİ.COM DOSTLARI BAYRAMLAŞMA MERASİMİ

DEĞERLİ mollacami.com DOSTLARI

BAYRAMIN 2. GÜNÜ YANİ

Tarih: 01.01.2007

Saat: 15:00

Yer: mollacami.com


BAYRAMLAŞMA TERTİP EDİYORUZ

TÜM ÜYELERİMİZİ VE ZİYARETÇİLERİMİZİ BAYRAMLAŞMAYA BEKLİYORUZ.



ZİYARETÇİLERİMİZİN O GÜNE KADAR ÜYE OLMALARI GEREKMEKTEDİR AKSİ TAKDİR DE SADACE ZİYARETÇİ OLARAK KALACAKLARDIR.

O GÜN SİTEMİZ YOĞUN OLACAĞINDAN ÜYELİKLERDE SORUN YAŞANA BİLİR.

ne kadar güzel ya :) büyüklerimizin elini mi öpcez :) baklavaları anneme açtırırım ben şeker çikolatayıda sen alırsın artık ADIGÜZEL kardeşim :)

çok güzel düşünmüşsünüz kardeşim inş olabiliriz nette o gün yaa şer-ı kardeşim sende hemen taksim etmişsin baklavaları şekerleri bizdende olsun sarma bir kardeşde içeçekleri ayarlasın:D artık mevlam güzel güne kavuşmayı nasip etsin bizlere selametle:)

Allah razı olsun senden çok iyi düşünmüşsün.inşallah o gün internette olurum.umarım kaçırmam bu güzel bayramlaşmayı.eğer olmazsam kardeşlerim hepimizin bayramı mübarek olsun.Allah kabul etsin
et yemeye gelirim ha arkadaşlar:))şekerimide alırım ona göre;))Allaha emanet olun

çok güzel bir düşünce ben ilk defa böyle bir uygulama ile karşılaşıyorum ne kadar güzel düşünülmüş yaa


fakat rose yanlış anlamada şimdiden bayramlaşma hoş olmuyor yaa bak yöneticilerimiz organiasyonunu yapmışlar yapmasalar tamam haklı olabilirsin bence gerek yok.

bu siteye çok alıştım yaa sürekli güncelleyerek yazıları takip ediyorum pc başında olmadığım zamanlarda da acaba ne yazıldı diye aklıma geldiği oluyor.

allah razı olsun.. bizim yöneticilerimizdende bu beklenirdi zaten. Çok hoş bir bayramlaşma yöntemi.Allah razı olsun sizlerden.

insaallah kardeslerim. o gün o saatte kimseye söz vermeyiniz;)

hediyelerinizi hatim grubu bölümüne birakabilirsiniz;)

çok güzel bir uygulama tebrikler bizde nette oluruz inşallah

Allah razı olsun. Tüm herkese haber verdim adıguzel kardeşim haberin olsun.
O gün inş burada oluruz. Şimdiden görüşmek üzere.

SELAMETLE

evte yaa bizlerde tüm dostlarımıza bu güzel organizasyonu duyursak

güzel fikir güvercin24 tebrikler

yaa arkadaşlar ben o gün nöbetteyim benim hakkımı (çikolata ,et vs.) yöneticimiz adıgüzel hocam yesin ama mutlaka buda hayati kardeşimin yerine niyetiyle herkese afiyet olsun allah tüm MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN BAYRAMINI HAYIRLARA VESİLE KILSIN emegi geçenlerden de ALLAH RAZI OLSUN

ben şimdiden tebrik ediyorum tüm kardeşlerimin kurban bayramını kesılen kurbanların hürmetine CH. memleketimizin başına gelebilecek afetlerden düşmanlardan muhafaza buyursun AMİN.!!!!!!!!!

bende tüm kardeşlerimle bayramlaşmayı isterdim maalesef bende yokum tüm müslüman kardeşlerimin bayramı şimdiden mübarek olsun Allah gelecek senelere hep beraber ulaşmayı nasip etsin

niteç namso
baklavalar kimden
kavurmalarmı o kolay onu ben kavurayım.

guzel fikirde...keske 1.gun olsaydi.bi tanede boga alırdık kesmek için off off off:))ne iyi olurdu.hatta siteye kurban alanı diye bi yer acardık isteyenler kurbanlıklarını orada kesebilir...cocuklar için yuksekce bi yer ayarlardık onlarda bakarlardı:)diye gecti içimden bir an içimden...dua ile

İnşaallah orda olmaya çalışacağız çok güzel bir düşünce Allah razı olsun.


Tebrik ve Kutlamalar

MollaCami.Com