Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


SECDESiZ NAMAZ iSTEYENLERE MÜJDEM VAR

Secdesiz namaz isteyenlere müjdem var
29/01/2006

Subasi Camii olayi, bazilarinin gizli niyetlerini ortaya serdi. Konustukça kabak çiçeGi gibi açiliyorlar. Onlardan biri de Hürriyet?in Genel Yayin Yönetmeni ErtuGrul Özkök. Özkök, secdesiz namaz siparisi veriyor. iste o yazidan bir bölüm: ?Kadinlarin giderek camide kendilerine yer istemesi, ister istemez, namazin uygulanma biçimlerini de tartismaya açacaktir. /?/ Ben uzmani deGilim./Ama su sorunun cevabi mutlaka aranacaktir./ Namaz ille de klasik secde biçimi ile mi kilinir?/ Yoksa kadinla erkeGi daha kolay yan yana getirecek biçimleri mümkün müdür? /?/ ?MüslümanliGin Protestanlasmasi? kavramini üç hafta önce Paris?te ?Avrupa istikrar Girisi? adli bir kurulus tarafindan hazirlanan raporda görmüstüm.? Bu satirlarin satir aralarindan su çikar: 1. Özkök ve onun gibiler, Subasi Camii olayinin üstüne atlayip sinekten yaG çikarmaya çalisacaklar. 2. Namazla niyazla, dinle imanla isi olmayan ateistler takimi, Müslümanlarin namazina, burunlarini dibine kadar sokmakta beis görmeyecekler. 3. Bu takim, isl

Yazan güzel yazmis söyleyen de ne güzel sapitmis deGilmi! sükür ki güzel bir cevap okudum olanlarla ilgili :-) Allah razi olsun!
Bazi bazi insan dinini bozmak için ne kadar sapitabilir mevzusuna takilmiyor deGilim. Hakikat, insanlarin bir azginlik ve sapiklik içerisinde olduGudur. Her an günahkar halimden duyduGum izdirapla Allah'a yöneliyorum. Aklimin sasmamasi ve imanimin kuvvetlenmesi için dua ediyorum!
Bu insanlarin ise her gün dini bozmaya var olan DEGisTiRiLEMEZ düzeni deGistirmeye çalismalari ne bosa giden bir çabadir.
Biz Hz. Muhammad (SAV) ümmeti olarak ona ne kadar yakismayan hareketler ve düsünceler içerisindeyiz. Utanmamak mümkün mü?
Kadinin bas örtüsü onun edebi ve imanidir! Ondan vaz geçmesi Allah'a saygisizliGini ve dünya hayatina düskünlüGünü arttirir.
Secde namazin en özel ani ve insanin kibrinden siyrilip Allah'a yönelebildiGi nadir bir hadisedir. Bundan vaz geçmek Fatshasiz namaz kilmaya benzer. Zira böyle bir namaz Allah bilir ki asla kabul olmaz!
Namaz'da iktisada gitmek bize yakismaz. Zira Peygamberimiz (SAV) gerekli iktisadi bizim yerimize yapmis ve 5 vakitte izin koparmistir. Bu akil sahibi olan ve Allah'a yönelen her mümin tarafindan zaten yetersiz görüldüGü açiktir. Nafileler niçin vardir?
Cuma bize verilmis büyük ve hayirli bir gündr. Bugün erkekler iffetlerini koruyan mümin kadinlar dahi olsa onlardan siyrilip Allah'a yönelmekle görevlidir.
Cuma namazina kadin imamlik yapamaz! Nefsinden emin olan kadin sunu aklindan çikarmasindir ki Peygamberimiz (SAV) nefsine hakim olamadiGindan deGil ümmetine düsman seytani ümmetinden uzaklastirmak için onlarin saflarini ayiirmis ve islamiyet üzerine düsecek her türlü fitneden arindirmak için bunu böyle sabitlemistir.

Bunu hepimiz bilmiyor muyuz Ey Ümmeti Muhammed! Biliyor da bize satasildiGi zaman, Allah'in zaman tanidiGi seytan insani günaha sürüklediGi zaman neden sinirleniyoruz!

Sabirli olun Allah'in kullari!

Allah(CC) bizi korusun ve aklimizin sasmasina mani olsun da, o vakit verilene uymayalim!
Ve dahilinde ona uyanlarla sabirla cevap verelim i onlara dinimizi anlatalim. Onlar deGistirse bile biz deGismeyen kaideleri bilelim bunlari gözetelim!
Umulurki affedilenlerden oluruz. Umulurki onlarda Allah'in hikmeti ile bizden alinan ders ile doGru yola gelsinler.

Allah(CC)'in Rahmeti Muhammet (SAV) ümmeti üzerin olsun...

özkök gibi insanlari okuyanlarda onun gibidirler büyük ihtimalle onlar coktan fetva almislardir kendi uydurduklari dinin hocalarindan bunlarin müslümanlikla bi alakasi yok zaten allah hidayet nasip etsin

ALLAHiM BU NEDiR BiR KADiN NASiL OMUZ OMUZA ERKEKLERLE CEMAAT ARASiNA GiRiP KENDiNE YER EDiNEBiLiR YAZiK ORDAKi ERKEKLERiN BUTUN NAMAZLARi GiTTi BOSUNA EGiLiP KALKANLARDAN OLDULAR YA YENi FETVALAR NASiL
KADiNLAR OJE iLE
KADiNLAR KiSA KOLLU
KADiNLAR SAC BOYLARiYLA NAMAZ KiLABiLiRLERMiS
BU FETVALARi VEREN MUTLAKA VAHABi DiR

Selamün Aleyküm kardeslerim.. Makale çok harikulade.. DoGru söylüyor.. Kabul etsenize madem o sapiGin yalanci peygamberliGini.. Böylece f

SELAMÜN ALEYKÜM NE DİYEYİMKİ SAYIN HOCAM GEREKEN CEVABI VERMİŞ YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH CÜMLEMİZİ ŞEYTANIN VEŞEYTANİ DÜŞÜNCELERİ OLANLARDAN KORUSUN ÖYLE Bİ SINAVDAN GECİYORUZKİ ALLAH SONUMUZU HAYRA ÇIKARSIN ALLAH CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN

Kardeşelrim vahabi oldukları konusunu bende düşünüyorum. Vahabilik zaten İngiliz ajanları sayesinde(!) kurulmuş sapık bir yoldur. Allah ıslah etsin.

Ne diyelim: Allah akil, fikir ve hidayet nasip etsin
AMİN AMİN

Kardeşim bu yazıyı bizlerle paylaştığın için Allah senden razı olsun. İslamoğluda çok güzel bir yazı yazmış. Allah ondanda razı olsun inaşllah

selam ve dua ile.

"Mü'min, kulluk elbisesi günahlarla yıprandığında, onu tövbe iğnesiyle yamayandır. Talihli kişi, tövbesi üzerine ölendir."(H.Ş)


Makaleler

MollaCami.Com