Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


SABETAY (yahudi asilli müslümanlar)

[navy]SABETAY (yahudi asilli müslümanlar)

Kaçiniz Tansu Çiller, Rahsan Ecevit, Ismail Cem gibi bazi siyasilerin, Çevik Bir, Aytaç Yalman gibi bazi generallerin, Kemal Gürüz, Nur Serter gibi bazi üniversite yöneticilerinin, Eczacibasi, Dinçkök ve ahenk gibi bazi isadamlarinin, Dinç Bilgin gibi bazi medya patronlarinin ve bir çok disisleri bakan ve bürokratlarinin, MIT müstesarlarinin, mason üstad-i azamlarinin, sosyetenin önemli bir bölümünün Müslüman kimlikli yahudi asilli bir sect'e mensup oldugunu biliyorsunuz? Kaçiniz ülkenin Müslüman kimlikli bir yahudi mezhebi olan sabetaistlerin kontrolünde oldugunu biliyorsunuz?

1) Bu arastirmacilar ve S.B.T.A.I. tarafindan ortaya konulan bazi siyasetçiler ve eslerinin, disisleri bakanlarinin, generallerin, MIT müstesarlarinin, mason masrik-i azamlarinin, üniversite rektörlerinin, gazetecilerin, isadamlarinin sabetayci(Müslüman kimlikli yahudi) olduklari dogru mudur? Ortaya konulan bu yapilanma devletimiz tarafindan arastirilmis midir?

2) "Türkiye'de derin devletin sabetaycilar oldugu" arastirilmis midir? Derin devleti olusturdugu söylenen sabetayci kligin yurtdisindaki Musevi lobilerin bir uzantisi olarak çalismasi ve neticede Türkiye'nin "Israil'in rezerv devleti" olarak görülmesi milli egemenlik ilkesiyle ne kadar örtüsmektedir?

3) Büyük çogunlukla kendilerinden olan insanlarla evlenen, isim ve soyadlarini yahudi isimlere benzeterek alan ve yahudi geleneklerini sürdüren sabetaycilarin 'benzeme-benzet' ilkeleri geregince Türk kültürünü yabancilastirmaya ve dezislamize etmeye çalistiklari dogru mudur? Bu kapsamda sözkonusu arastirmacilarin ve S.B.T.A.I.'nin verdigi örnekler devletimiz tarafindan arastirilmis midir?

4) Karakas Rüstü'nün (1924) ve Ilgaz Zorlu'nun ifsaatlarina, sabetaycilarin D(dönme) kodu ile isaretlenerek kendilerinden varlik vergisi alinmasi gibi tarihi bir gerçege, konunun yazilan kitaplar ve makalelerde apaçik ortaya konmasina karsin sabetaycilik ve sabetayci yapilanmanin bir arastirmacinin ifadesiyle sabetaycilarin "susus komplosuyla" kamuoyunda geregince tartisilmiyor olusu çagimizin "açik toplum" ilkesiyle ne kadar örtüsmektedir?

Sag-sol, liberal-muhafazakar, Türk-Kürt, Sünni-alevi kim olursaniz olun vatandaslik sorumlulugunuz adina Türkiye'deki sabetayci yapilanma hakkinda kendinizi ve yakin çevrenizi bilinçlendiriniz, fiyat-kalite esitleri arasinda sabetaycilarin ürünlerini tercih etmeyerek tavir aliniz.
Ne Yapmali? SBTAI'nin Ekim seminerinin konusu buydu; "ne yapmali?" Seminer sirasinda yapilan workshop ve tartismalarin neticesinde hemen hemen bütün katilimcilarin kabulüyle su sonuca vardik: sabetaycilik ve sabetayci yapilanma konusunun halk tarafindan ögrenilmesi için mevcut kitaplarin ve bizim bilinçlendirme çalismalarimizin ötesinde medyada sabetaistlere açik sorular yöneltilmesi gerekmektedir;

protestan bir islami savunan Can Paker'e, anti-islamci Coskun Kirca'ya, 28 Subatçi Çevik Bir'e, Ayasofya'da konser düzenleyen Sakir Eczacibasi'ya, laiklik kisvesiyle anti-islamcilik yapan Kemal Gürüz'e ve diger sabetaycilara gerek basin gerek televizyon yayinlarinda bu görüsleri savunuyor olmalarinin sebebinin Yahudi köklerinden kaynaklanip kaynaklanmadigi sorulmalidir ki halk da bunlari duyarak aydinlansin. Baskanimiz sayin Mehmet Emre Güreli'nin mayis ayindaki kamuoyuna açik yazisinda belirttigi gibi her Türk vatandasi ülkemizdeki sabetayci yapilanmayi derinligine ögrenmedikçe Türkiye mutlu ve basarili insanlarin özgür iradelerince yasadigi adil bir ülke olamayacaktir.

SBTAI olarak sabetayci yapilanmanin güdümünde olmayan bütün gazete ve televizyon mensuplarini bu sorumlulugu yerine getirmeye çagiriyoruz. Sabetayci yapilanma halk tarafindan ögrenildigi ölçüde gücünü yitirebilir ve ülke demokratiklesebilir.

Ari Grubunun sabetayci Sinan Ülgen'in editörlügünde çikardigi ve Türk dis politikasini yönlendirmede bir kanaat araci olarak kullanilan Turkish Policy Quarterly dergisinin (www.turkishpolicy.com) danisma kurulu üyelerinin dörtte üçü Amerikali yahudiler ve Türkiye'den yahudi ve sabetaistlerden olusmaktadir. Yakin çevresi Asaf Savas Akat ve Bülent Eczacibasi gibi sabetaycilardan olusan sabetayci Kemal Dervis'in (esi Catherine yahudidir) bu grupla yakin iliskisinin örnegin Kasim ortasinda Avrupa Birligi büyükelçileriyle Italyan Büyükelçiliginde yaptigi toplantiya bazi grup üyelerini de götürmesinin sebebi bu baglantidir.

CNN Turk'te sali günleri Türk dis politikasi üzerine yayinlanan Ufuk Turu programinin katilimcilari Cengiz Çandar, Emre Gönensay ve Özden Sanberk sabetayci, Sönmez Köksal(Eski MIT Müstesari) ise masondur. CNN Turk'un anchorman'i Mehmet Ali Birand ve dis politika danismani Yalim Eralp de sabetaycidir.

Bundan dört ay önce (Ocak 2003) internet araciligiyla baslatmis oldugumuz Sabetayci Yapilanmaya Karsi Bilinç ve Tercihli Alisveris Inisiyatifi (S.B.T.A.I.)önemli mesafe aldi ve katilimlarla bir sivil toplum hareketi haline geldi. Bu hareketi baslatan yazimizin yenilenmis halini asagida bilginize sunuyor, sizi vatandaslik sorumlulugunuz adina kendiniz ve ülkeniz için bilinçli olmaya ve çevrenizi bilinçlendirmeye çagiriyorum.

Bu yazinin sonunda ünlü sabetayci yazar Orhan Pamuk'un New York'ta bir özel sohbette "Bizim bir devlete ihtiyacimiz vardi. Önce Müslüman olduk ve uzun maceralardan sonra Türkiye'yi elimize geçirdik" diyerek neyi kastettigini, Okan Bayülgen'in Istanbul kökenli olmayan insanlari neden hor gördügünü, Yalçin Küçük'ün neden 'Türkiye Israil'in rezerv devletidir' ve 'bu ülkede bir yere gelebilmek için sabetayci olmak gereklidir' dedigini anlayacaksiniz (Buna bir ekleme de ben yapayim: sabetayci degilseniz bir yere gelebilmek için mason olmak çok fayda saglar).

Her din ve etnik kimlikten Türk vatandasi bunlarin derinligine bilincine varmadigi sürece Türkiye'nin mutlu ve basarili insanlarin özgür iradelerince yasadigi adil bir ülke olabilecegini sanmiyorum.Her seyden önce cemaatin bir mensubu olarak "sabetayci" ve "sabetaycilik" isimlerini sevmedigimi, bunlari anlami çarpitan yapma isimler olarak gördügümü belirtmek zorundayim. Dogru kelime 'yahudi asilli' olmalidir, neticede sabetaycilik bir Yahudi tarikatidir; bu yüzden bu yazida her iki terimi de kullanacagim.

Günümüzde dini vecibeler eskisi kadar yerine getirilmiyor olsa da inançlar muhafaza ediliyor ve irk da bozulmamistir (Sabetay Sevi Selanik'e 350 yil önce sürülmüs olabilir ancak 50 yil öncesine kadar evlilikler tamamen cemaat içinden yapilmistir. Halen de cemaat içinden evlenenler Müslümanlarla evlenenlerden çok daha fazladir. Inancimiza göre bir müslümanla evlenmek dinsizlik ve kirlenmisliktir). Dini vecibeleri farkli ölçülerde yerine getirenler hala önemli sayida olsa da Ilgaz Zorlu'nun ifade ettigi elitist ve zengin sabetaycilarin sabetayci olmayi bir 'farklilik' anlamina indirgedigini ve laikligin bir din haline gelmekte oldugunu kabul ediyorum; bu ikinci olgu da Musevilige tepkiden çok islama ve Müslümanliga karsitliktan kaynaklaniyor.

Sabetayci Yapilanma

ÜNIVERSITE: Ülkemizin hemen bütün önemli üniversitelerinin rektörleri yahudi asillidir. Bu da basörtüsünün neden siyasal islamin simgesi oldugu aldatmacasiyla çarpitildigini, rektörlerin neden yeni hükümete böylesine sasirtici bir çikista bulunduklarini açikliyor zannederim. YÖK baskani Kemal Gürüz, Istanbul üniv. rektörü Kemal Alemdaroglu ve medyatik yardimcisi Nur Serter, Koç üniv. rektörü Seha Tiniç, Galatasaray üniv. rektörü Erdogan Teziç, Bilgi üniv rektörü Lale Duruiz ve eski rektör Ilter Turan, Bogaziçi üniv. rektörü Sabih Tansal ve eski rektör Üstün Ergüder, Isik üniv. rektörü B. S. Yarman, Marmara üniv. rektörü Tunç Erem Sabetayci (yahudi asilli)dir. Medyada çok görülen ve kanaat önderi olarak sunulan Asaf Savas Akat ve esi Nilüfer Göle, Eser Karakas, Ahmet Insel, Taner Berksoy, Kenan Mortan gibi hocalar ve medyada ismi çok geçen hukuk profesörlerinin çogunlugu sabetaycidir.

Nasil Sisli Terakki ve Feyziye Isik Mektepleri cemaatin ortaögrenim okullariysa Isik ve Bilgi üniversiteleri de yüksekögrenim kurumlaridir.

ORDU: 28 Subat'in mimari olan ve laiklik ve Atatürkçülük konusunu sasirtici üsluplarda dile getiren Çevik Bir, Dogu Aktulga, Dogu Silahçioglu ve Yalçin Isimer (GATA'nin açilisinda 'belleyecegiz' konusmasini yapan pasa) yahudi asillidir. Yalçin Pasa ayni zamanda masondur.Ordu, cemaatin disisleri kadar olmasa da oldukça güçlü oldugu bir kurumdur, çesitli dönemlerde genelkurmay baskanina kadar her düzeyde pasalarimiz oldu. Halen de Kara Kuvvetleri Komutani Aytaç Yalman cemaatimiz mensubu her seviyede bir çok general ve kurmay subaylarimiz bulunuyor.

Terfilerde ve atamalarda cemaat mensuplari gözetilir, harp okullari ve sinif okullarina mutlaka yeterli sayida ögretmen gönderilmesine dikkat gösterilir. ASAL'da her zaman birileri bulundurulur; eger ayni yüksek gelir düzeyine sahip aileler arasinda bir arastirma yapilsa Sabetayci olanlarin Müslüman Türklere göre çok daha rahat yerlerde askerlik yaptiklari görülecektir. Bir diger nokta askeri alimlardir: ordunun alim yaptigi ekipman ve silah tüccarlari/aracilarin önemli bir bölümü Sabetayci yada Sabetayci baglasigidir.

Ordu içindeki Sabetayci yapilanmanin gücüne örnek olarak Oyak sirketi olan Renault MAIS'in son üç genel müdürü Ates Ünal Erzen, Onur Baytok ve Ibrahim Aybar'in ve Aselsan'in genel müdürü Necip Kemal Berkman'in Sabetayci oldugu örnegini verebilirim. Oyak grubu sabetaycilarin yogunlukta oldugu ve terfilerin çogunlukla cemaat içinden gerçeklestigi bir gruptur.

SIYASET: Tansu Çiller ve esi Özer Uçuran, Rahsan Ecevit (her iktidar döneminde ve özellikle 1974'te cemaatin devlet içinde güçlenmesini saglamis çok önemli bir isimdir), Erdal Inönünün esi Sevinç Inönü (Sohtorik'lerden), DTP'nin basina geçirilen Mehmet Ali Bayar, Ismail Cem (dedelerinden biri hahamdir), Kemal Dervis,Sükrü Sina Gürel, Bülent Tanla, Sefa Sirmen, Hüsamettin Özkanin dünürü Erdogan Alkin, Cem Uzanin esi Alara Koçibey, Altan Öymen, eskilerden Haluk Bayülgen, Barlas Küntay, Hayrettin Erkmen, Ahmet Isvan yahudi asillidir. Ayrica komünizmin Türkiye'deki ilk öncüsü Mustafa Suphi, 80 öncesi komünist liderlerden Mehmet Ali Aybar ve Behice Boran, günümüzden Ercan Karakas da sabetaycidir.

Cemaatte 'kendinden menkul bir mesih bozuntusu' olarak görülen Ilgaz Zorlu bu çekismede Kapancilar adina çalismaktadir (Zorlu'nun tüm ifsaatlarina ragmen hala öldürülmemis olmasinin bir sebebi bu, digeri de ölümünün kamuoyunun ilgisini tamamen sabetaycilik konusu üzerine yogunlastiracak olmasi tehlikesidir). Cem Boyner'in YDH'si ve Ismail Cem'in YTP'si basarisizliga ugramis birer Sabetayci inisiyatiftir.

DISISLERI: disisleri cemaatin is dünyasiyla birlikte en güçlü oldugu alandir. disisleri bakanlarimizin ve diplomatlarimizin önemli bir kismi yahudi asillidir. Ismail Cem, Sükrü Sina Gürel, Ilter Türkmen, Emre Gönensay, Coskun Kirca, Onur Öymen, Kaya Toperi, Zeki Kuneralp, Özden Sanberk, Yalim Eralp, Filiz Dinçmen yahudi asillidir. Bu diplomatlar emekliliklerinden sonra medya tarafindan uzman ve kanaat önderi olarak sunulmaktadir.

DIGER BÜROKRASI: Yargitay Cumhuriyet Bassavcisi Sabih Kanadoglu, Merkez bankasi eski baskani Gazi Erçel, simdiki Hazine Müstesari Faik Öztrak, Cumhurbaskanligi sekreteri Tacan Ildem yahudi asilli bürokratlardir. MIT müstesari olmanin sarti Sabetayci yada mason olmaktir. Kendisi de mason olan Senkal Atasagun'un (babasi bir generaldi) selefleri olan Ziya Selisik, Fuat Dogu ve Sönmez Köksal vs. masondurlar. Hiram Abas da masondur. 12 Eylül yönetimi tarafindan kendisine MDP'nin kurduruldugu orgeneral Turgut Sunalp 80 öncesinin kontrgerilla örgütü Ergenekon'un basidir ve aileden masondur.

SIVIL TOPLUM ÖRGÜTLERI: ÇYDD ve ÇEV tamamen Sabetayci inisiyatifle kurulmus sivil toplum örgütleridir. ADD (Atatürkçü Düsünce Dernegi) Atatürk'ün bir araç olarak kullanilmasi amaciyla cemaat tarafindan kurulmustur. Üç onur kurucusundan biri Kapancilar kolundan Münci Kapani'dir ki diger iki onur kurucusundan da en az birinin cemaatten oldugunu saniyorum, ayrica dernegin 1. numarali kurucusu kayitlarda Hifzi Veldet Velidedeoglu olarak geçer ki kendisi sabetaycidir. Gazeteciler Cemiyetinin son iki baskani Nezih Demirkent ve Nail Güreli yahudi asillidir. TÜSIAD da yari yahudi-inisiyatifli bir kurumdur. YASED baskani Faruk Yöneyman da sabetaycidir.

Cemaatin en güçlü ve kamuoyunu yönlendirmede en çok umut baglanan sivil toplum örgütü TESEV'dir ki 16 yönetim kurulu üyesinden benim tanidigim su isimler yahudi asillidir: Özden Sanberk, Yilmaz Argüden, Can Paker, Üstün Ergüder, Ilter Turan, Ilter Türkmen, Ersin Kalaycioglu. Ayrica yahudi olan Ishak Alaton da (Ishak bey'in digerlerinin aksine nüfus kagidinda da Musevi yazar, yani Sabetayci degildir) bu vakfin yönetim kurulu üyelerinden biridir. Bu tür sivil toplum örgütleri kurulurken, yönetime adam seçerken ne olur ne olmaz diyerek kadronun tamamen Sabetayci olmamasina özen gösterilir. diger üyeler mason localarinin Sabetayci olmayan üyelerinden, aparat diyebilecegimiz baglasiklardan ve sempatik isimlerden seçilir.

Ahmet Salih Ilkorur gibi Hür ve Kabul Edilmis Masonlar Büyük Locasinin merhum büyük üstadi Sahir Talat Akev de sabetayciydi (yerine geçen Demir Savasçin kendisi gibi Sabetayci olan Can Atakli ' nin kayinbiraderidir). Mimar Sinan Locasinin eski üstadi muhteremi Resat Atabek, yine üstadi azamlardan Cumhur Ferman da sabetaycilardandir. Masonluk bugün cemaatin organize olmasinda çok önemli bir islev görürken sivil toplum örgütlerimiz de medyayla birlikte kamuoyunun istenildigi yönde olusturulmasina hizmet etmektedir.

BASIN: Cumhuriyetin kurulusundan beri Türkiye'de basin Sabetayci güdümlü olmustur. Ahmet Emin Yalman, Sedat Simav, Haldun Simav, Abdi Ipekçi, Zekeriya Sertel yahudi asillidir. Sabah ve ATV'nin sahibi Dinç Bilgin yahudi asillidir. Bu grubun hemen bütün önemli isimleri yahudi asillidir; Güngör Mengi, Ruhat Mengi, merhum Gülçin Telci, Murat Birsel, Okay Gönensin, Levent Tüzemen, Ilker Sarier, Sedat Sertoglu, Ercan Arikli vs. NTV nin sahibi Ferit Sahenk (Dogus grubu) yahudi asillidir (NTV bugün cemaatin Can Paker ve TESEV güdümlü programlarla kamuoyunu yönlendirdigi en önemli TV dir).

Dünya gazetesinin kurucusu Nezih Demirkent ve genel yayin yönetmeni Osman Arolat sabetaycidir. Milliyet, Hürriyet, Radikal, Posta, Kanal D ve CNN Türkün sahibi Dogan grubu ve Aksam, Show TV ve Cumhuriyet'in % 40 hisse sahibi Çukurova gruplari da isdünyasi bölümünde anlattigim gibi cemaat baglasigidir. Vatan gazetesi eski Sabah çalisanlari tarafindan çikarilmaktadir, sabetaycidirlar. Medyamizin önemli simalari olan Nuri Çolakoglu, Güneri Civaoglu, Mehmet Ali Birand, Can Atakli, Ali Sirmen, Gülgün Feyman, Umur Talu, Aziz Üstel, Nazli Ilicak, Cengiz Çandar, Ilnur Çevik yahudi asillidir. Mehmet Barlas da esi Canan Barlas (Can Paker'in kardesi) dolayisiyla cemaatle akraba ve kraldan fazla kralcidir. Murat Belge Sabetayci Yakup Kadri Karaosmanoglu'nun yegenidir.

Iletisim yayinlarini kurarken arkasindaki finansör Sabetayci Osman Kavala'ydi. Hep basindaki Sabetayci yazarlardan bahsedilir ama Zeynep Gögüs ve Mehmet Altan gibi esleri Sabetayci olan yazarlar unutuluyor. Gazeteler ve televizyonlarda toplumu yönlendirmek için kanaat önderi olarak sunulan kimseler arasinda sabetaycilar agirliktadir ve is dünyasinin genelinde oldugu gibi Sabetayci birilerini çalistirmak bir medya kurumunun basarisi için olmazsa olmaz bir parametredir.

IS DÜNYASI: Koç Grubu ve Çukurova Grubunun üzerinde hem büyüklükleri hem de yapilarinin ilginçligi sebebiyle özellikle duracagim. Akkök grubunun sahibi Dinçkök'ler, Sahenk'ler (Dogus grubunun sahibi olan bu ailenin Ayhan Sahenk vakfinin logosu Davud yildizinin stilize edilmis halidir), Eczacibasilar, Koçman'lar, Cem Boyner, Tekfen'in sahiplerinden Feyyaz Berker, Feyyaz Tokar, Bezmen'ler, Edin'ler, Özgörkey'ler, Atabek'ler, Dedeman'lar, Merzeci'ler, Kurttepeli'ler, Sahap Kocatopçu, Ömer Çavusoglu, Ahmet Kozanoglu, Ali Üstay, Arman Kirimli, Alp Yalman, Faruk Süren,

Nur Akgerman, Mehmet Üstünkaya, YKM'nin sahibi Tan ailesi, Feyyaz Tokar, Ibrahim Betil, Akin Öngör, Kahraman Sadikoglu, Henkel'in yönetim kurulu baskani Can Paker, Siemens'in yönetim kurulu baskani Zafer Incecik, STFA nin kurucularinin manevi oglu Eser Tümen (CNN Türkte çalisan kizi Esra Tümen Raif Dinçkök'le evlenmek üzere) ve torunlari Taskentler yahudi asillidir. Isdünyasinin önemli aileleri içinde güçlenmek, baglasik olusturmak ve güvenlik sübabi kabilinden çocuklarini Sabetayci ailelerin çocuklariyla evlendirmek, Sabetayci ve mason profesyoneller çalistirmak (uluslararasi sirketlerde dahi masonluk ve sabetaycilik yükselmede etkilidir) çok önemlidir; Koç'u büyüten isadamligindan çok yahudiler ve sabetaycilarla baglasik kurmus olmasidir.

Cemaat mensuplari her kurumda oldugu gibi isdünyasinda da birbirlerini tutar, birbirlerine is verir, birbirlerinden alisveris eder (otomobil bayisinden insan kaynaklari danismanina kadar), cemaat arasindan çikan yetenekli gençlere çesitli imkanlar sunar, mutlaka bir yerlere getirir, örnegin Can Paker'i Henkel'in basina geçiren Alber Bilen'dir, Ugur Bayar'in Özellestirme Idaresinin basina geçirilmesi, Ismail Cem'in 80 öncesi TRT genel müdürlügüne atanmasi bu türden nepotizm, kayirma ve kadrolasmalarin siyasetteki izdüsümlerine örnektir. Talat Halman'in Erendiz Atasü'yü itelemesi dahi bu tür bir pazarlama örnegidir. Bir ilginç not: bugün Türkiye'nin neredeyse bütün büyük müteahhit sirketlerinin sahipleri yahudi asillidir yada akrabaliklari vardir. Sadece bir kaç örnek:

Alarko'nun sahiplerinin yahudi oldugunu herkes biliyor. Tekfen (Feyyaz Berker), Enka (Sarik bey yahudi asilli degil bildigim kadariyla ama Sisli Terakki mezunudur ve kizi Zeynep Keyman bir sabetayciyla evlidir), STFA (Eser Tümen ve torun Taskentler sabetaycidir ki bunlardan Nur Taskent yakin zamana kadar Sabetayci Dedeman'lardan Özlem Önal'la evliydi).

Gazetelerde çikan ve Hazine yada BDDK tarafindan dogrulanan Isviçre bankalarinda Türklere ait 65 milyar dolar oldugu haberini size biraz açayim: isin içinde oldugum için biliyorum ki bu paralarin büyük kismi cemaatimiz mensuplarinindir. Bu topraklarda yapilan ticaretle ele geçen paranin çesitli yollarla bu topragin disina kaçirmanin güdüsü de güven yada ekonomik istikrarsizliga tepkiden öte 'Türkiye'li degil Türkiye'de yasayan bir sabetayist' hissetmekten ileri geliyor. Ekonomi istedigi kadar iyiye gitsin, o servet buraya gelmez.

KOÇ Grubu: Vehbi Koç Müslüman Türk'tür. Peki acaba sirketlerinin üst düzey yöneticilerinin çogunluk yahudi asilli olmasinin (örnegin simdiki Koç Holding'in CEO'su Bülent Özaydinli -orgeneral Irfan Özaydinli'nin ogludur-, Mehmet Ali Berkman, Tugrul Kutadgobilik, Arçelik'in genel müdürü Nedim Esgin, Hasan Bengü , Mehmet Ali Neyzi, Mehmet Barmanbek yahudi asillidir, Tofas'in eski CEO'su Jan Nahum ise Ishak Alaton gibi 'resmen' yahudidir. Sabetayci Orhan Pamuk'un babasi Gündüz Pamuk da Koç'ta çalismis ve Aygaz'in genel müdürlügünü yapmistir) tek sebebi yukarida anlattigim baglasik mantigi midir?

Simdi Koç ailesinin yapisina bakalim. Bu örnegi Sabetayci ailelerin akrabalik iliskilerine güzel bir örnek olmasindan dolayi biraz genis tutacagim. Bir baska güzel örnek için Ismail Cem'in iliskilerini anlatan kitabi okuyabilirsiniz. Vehbi Koç'un esi Sadberk hanim, Vehbi bey'in teyzesinin kizidir. Sadberk hanim’in baba tarafindan kuzeni Hürriyet'i kuran Sedat Simavi'dir. Sedat Simavi, Hürriyet'i kurarken bütün sermayeyi Koç'un ortagi Eli Burla saglamistir (Aydin Doganin Milliyet'i Ercüment Karacan'dan almasina aracilik eden de yine Koç olmustur).

Sadberk hanim, Sadullah-Nadire Aktar çiftinin ikinci çocugudur. Birinci çocuklari Adile Hanim, Akfil'in kurucusu Ihsan Mermerci'yle evlenmistir. Ogul Rahmi Koç Çigdem Meserretçioglu'yla evlenmis, bu evlilikten Mustafa, Ömer ve Ali Koç dogmustur. Çigdem Meserretçioglu yine Izmirin eski çok zengin ailelerinden sanayici ve armatör Avni Meserretçioglu ile esi Suat hanimin kizidir. Çigdem hanim, Rahmi Koç'tan sonra Erol Simavi'nin oglu Günaydinin sahibi Haldun Simavi'yle evlendi. Mustafa Koç, Izmirin ünlü zenginlerinden Izmir Yün Mensucatin sahibi olan Giraud'larin kizi Carolina ile evlidir.

Suat hanim ünlü armatör Kemal Sadikoglu'nun kiz kardesidir. Armatör Sadikogullari'nin kizlarindan Varlik hanim, Alp Yalman'la, Berna hanim Bilderbergli Feyyaz Tokar'la, Rabia hanim Çapamarka'nin sahibi Vecdi Çapa'yla, Esin hanim ise Milliyet Gazetesi yazarlarindan Yilmaz Çetin erle evlenmistir. Meserretçioglu çiftinin Çigdem hanimin disindaki diger iki çocugundan biri olan Güldem hanim da, Ipragazin sahibi Yücel Kurttepeli'yle evlidir (Koç.net sirketi Ali Koç'un Emre Kurttepeli'nin kurdugu Forsnet'i satinalmasiyla kurulmustur, Kurttepeli daha sonra Mynet'i kurdu).

Dolayisiyla Koç ailesinin bugünkü üçüncü neslinde hem anne hem baba tarafindan yahudi kani vardir. Bir yanlis anlamaya sebep olmamak için Rahmi beyin cuma namazlarina giden bir Müslüman oldugunu söylemeliyim; bunun takiyye olmadigini düsünüyorum. Ogullari da yahudi inancinda olmayabilirler ancak kanbagindan ve aile geleneginden dolayi Sabetayci etkisi ve baglasikligi hayatlarinda her zaman önemli bir parametredir. Koç tarafindan büyütülen Aydin Dogan da bu baglasik mantigini uygulayarak büyümüstür, en önemli tepe yöneticisi Imre Barmanbek de sabetaycidir.

ÇUKUROVA Grubu: Karamehmet ailesi Müslüman Türk'tür. Ancak eger benim bildigim Eliyesil'lerle ayni aile ise esinin gelmekte oldugu aile yahudi asillidir. Agabey Samsa Karamehmet'in kizi Show TV'nin genel müdürü Zeynep Karamehmet de bir Sabetayci olan Firat Gönenç'le evlidir. Çukurova Holding'in yönetim kurulunun aile disindaki üyeleri üç kisi haricinde sürekli degisir: Osman Berkmen, Sezer Birgili ve Sadi Gücüm. Bu üç kisi de sabetaycidir.. Grubun çok sayidaki Sabetayci profesyonelleri arasinda Nejat Yalim, Bülent Ergin ve Melih Araz'i da saymaliyim. Çukurovanin Türkcelldeki ortaklari Murat Vargi ve Kavala ailesi de sabetaycidir.

Türkcellin eski genel müdürü Cüneyt Türktan, finans müdürü Tokay'lardan Ekrem Tokay ve Digiturk genel müdürü Ertan Özerdem de sabetaycidir. Çukurovanin borçlarina karsilik (Isviçredeki paralari borcunu ödemeye yeter de artar bile) devlete degerinin 25 katina kakalamaya çalistigi A-tel'deki ortagi ise (Sabahin sahibi ve ortagi Çukurova gibi banka hortumcusu) Sabetayci Bilgin ailesidir. Çukurova grubunda da Koç grubu gibi Sabetayci etki çok güçlüdür. Bu grup 80 öncesinde altin kaçakçiligi, sonrasinda da yedek parça kaçakçiligi, lisanssiz Caterpillar parçasi üretimi (Mehmet Emin Karamehmet bu nedenlerle iki kez yurtdisina kaçmak zorunda kaldi), banka hortumlasmak, yurtdisina para kaçirmak, Isviçredeki sirketleri araciligiyla vergi vermemek (KDV'den bahsetmiyorum) -ki isdünyamiza bu Isviçre manevralarini sevdiren o oldu-gibi hukuksuz eylemleriyle isdünyamizin yolsuzluktaki öncüsüdür.

Karamehmet son 15 yildir devletle islerini Günes Taner araciligiyla yürütürdü. Türkcellin degerinin bu kadar artmasina sebep olan GSM ihalesinin iki yil geciktirilmesinin altinda Taner'in imzasi vardir. Bilin bakalim Günes Taner'in kimligi nedir? Bildiniz; sabetaycidir.

CEMIYET HAYATI: Istanbul sosyetesinin motoru ve trend belirleyicisi Sabetayci zenginlerdir: trendy yerler (Ayse Kapanci ve Ayla Sevand'in açtigi yerlerin her zaman tutulmasi), alisveris mekanlari (Akmerkez'in bu kadar popüler olmasi), antikacilik (Rafi Portakal ve Tuncay Artam'in elindedir), emlak gelistirme (Alkent, Edin'lerin Kemer Country'si) vs.. Cemaat, tutmasini istedigi isletme için mutlaka gerekli sirkülasyonu saglar ve çekim merkezi yapar. Cem Boyner'in banka sahibi olmamasina ragmen Advantage Card'i tutundurmayi basarmasinin sebebi budur.Bugün Alem dergisi'nin herhangi bir sayisini elinize alirsaniz içindeki isimlerden belki yarisinin Sabetayci oldugunu görürsünüz.

Bu dergiyi çikaran sabetay baglasigi Çukurova grubunun Show TV'de Ipek Tenolcay ve Cemil Ipekçi gibi Sabetayci ünlülere yaptirdigi programlara yer vermesi, toplum ahlakina zarar veren Televole'yi yayinlamasi, 900'lü hatlari reklam etmesi (toplum ahlakini bozan 900'lü hatlari Türkiye'ye getiren Sabetayci Oguz Özerden'dir ki Sabah'in sahibi Bilgin grubunun himayesinde olup bu isten kazandigi paralarla cemaatin Bilgi üniversitesini kurmustur),Saniyorum derin devlet yada derin irade denen seyin ne oldugunu, bazi kimselerin laiklik anlayisinin neden rasyonelin ötesine geçtigini, basörtüsü sorununun gerçek nedenini,

Çevik Bir'in 28 Subat çikisini ve sonrasinda neden Sabah gazetesince cumhurbaskani adayi olarak lanse edildigini, genelkurmaydaki Hasan Tahsin Harekat Odasina neden bu adin kondugunu (Hasan Tahsin -Osman Nevres- bir sabetayciydi ve düsmana ilk kursunu onun attigi Sabetayci basin tarafindan uydurulmustur ancak bunun gerçekdisiligi sonradan kanitlanmistir), eski disisleri bakani Coskun Kirca'nin açik islam karsitligi ve din egitimi hakkindaki çirkin söylemininin altinda yatanlari, Can Paker'in neden protestan bir islam talep ettigini, Mina Urgan'in kitabinda neden Necip Fazil ve Yahya Kemal'den asagilamayla sözettigini, özünde bir Sabetayci hareket olan

Yeni Türkiye Partisi'nin kurulus asamasinda Asaf Savas Akad ve Bülent Eczacibasi gibi insanlarin medyatik desteklerini, rektörlerin ve bazi askerlerin kökeni Atatürk'e baglilikmis gibi görünen anlasilmaz çikislarinin gerçek sebebini biraz olsun anladiniz; tek bir cevap: bu kisiler yahudi asillidir ve cemaatin elitlerinin (hayati kurumlardaki organizasyon gücünden mütesekkil) derin iradesi uyarinca Türkiye'yi tedricen dez-islamize etmek istemektedirler.Cemaatimizin içinde ülkesini seven insanlar çogunluktadir, cemaatimiz Halide Edip, Haldun Dormen, Sertap Erener, Mustafa Denizli gibi degerli insanlar yetistirmistir, isadamlarimiz da bir çok insana istihdam sagliyorlar, vergi ödüyorlar.

Bir grup muhteris elitist yüzünden cemaatimizin adi karalanamaz; S.B.T.A.I. olarak tepkimiz de bu grubadir.Kendimi bir müslüman Türk kadar Türk hissederim, dostlarimin arasinda çok sevdigim müslüman kardeslerim var, bugüne kadar da hiç birinden kimligimden ötürü en küçük bir incitici tavir görmedim. Isyanim cemaatimizin adini kötüye çikaran, Türkiye'yi sömüren muhteris elitistleredir. Türkiye yahudilerin huzurla yasadigi bir ülke olmustur; müslüman halkin 500 yillik hosgörüsüne ihanetle onu Orhan Pamuk'un sözlerinde ifadesini buldugu bir yahudi devleti haline getirmeye kalkmak ihanettir, seytanliktir.

BBG YARISMALARI: Bu programin yapimcisi olan Senkron TV'nin sahiplerinden sabetayci Levent Altinay 4 yil önce Telekulak skandalina bulasmisti. Altinay bir çok ünlünün telefonunu dinletip para sizdirmis, ayrica Gökkafes projesine karsi çikan Oktay Ekinci ve Perihan Magden'in telefonlarini dinleterek Mustafa Süzer'e taseronluk yapmistir.BBG yarismasi 'ayarlanmis' bir yarismadir. Düzenlenen 5 yarismanin galipleri Sabetaycilar ve Ermenilerdir. Bu programi sunan Öykü Serter, Doga ve yarismaci iken daha sonra program kadrosuna dahil edilen Kaan, Idil ve Cüneyt de sabetaycidir.Buna benzeri bir "ayarlanmis" yarismanin sabetayci Keriman Halis'i dünya güzeli seçmek için yapildigi söylenir .

Programin ilk iki yarismasi bilindigi gibi sabetay baglasigi Karamehmet'lerin Show TV'sinde yapilmisti; bu grupla ilgili olarak önceki yazimda bilgi vermistim. Son üç yarismanin yapildigi Star TV'nin sahibi Cem Uzan'in ilk esi sabetayci Feyyaz Berker'in, ikinci esi sabetayci Renç Koçibey'in kizidir; her ne kadar sevilmese de bir baglasiktir (sabetayci oldugunu söyleyen de var) ve telekulakçi ve sabetayci Senkron TV ile isbirligi yapmistir. Sabetayci Can Atakli'nin Star'a alinmasinin sebebi de geçen yazimda belirttigim gibi masrik-i azam Demir Savasçin'la akrabaligidir. Ayarlanmislik derken Kral TV'nin müzik listelerinde bir zamanlar Yesim Salkim'in (Hakan Uzan'dan bosanmadan önce elbette) nedense haftalarca birinci oldugu zamanlari hatirlatirim.

ECZACIBASI AILESI: Eczacibasi ailesi 1924 mübadelesi öncesi yerlesik sabetaycilardandir. Nejat Eczacibasi'nin esi Beyhan Eczacibasi'nin babasi Ittihat ve Terakki'nin beyni ve 33. dereceye yükselmis bir mason olan Rahmi bey de sabetayciydi. Bülent Eczacibasi'nin esi Oya hanim ve kardesi Faruk Eczacibasi'nin esi Füsun hanim da sabetaycidir. Özal kardesler sabetayci degildir ama Turgut Özal'in esi Semra (Yeginmen) hanim sabetaycidir, Muharrem Berk'in yegenidir, kardesi Mehmet Yeginmen de sabetayci Kavala grubunun adami olmus ve savunma ihalelerinde yolsuzluklara bulasmistir.

Mesut Yilmaz'in kendisi degil (akrabasi Mehmet Kutman'in sabetayci oldugunu geçen yazimda belirtmistim) ama esi Berna (Müren) hanim cemaat çevrelerinde sayilan Semra Özal'in Anap'in muhafazakar kanadina hasmane tavir almasinin ve 1991'deki Anap genel baskanlik yarisinda Akbulut'a karsi siddetle Mesut Yilmaz'i destekleyip esini Yilmaz'a üstü örtülü destek vermeye zorlamasinin sebebi iste bu sabetaycilik bagidir.

ANADOLU YERLESTIRIMLERI: 1924 mübadelesinde ülkeye gelen 1,5 milyon dolayinda insanin 20,000'i sabetaycidir ve bu insanlar diger mübadiller gibi Anadolu'nun çesitli yerlerine yerlestirilmistir. Bu yerlesimleri ve mübadele öncesi yerlesim yerlerini biliyoruz dolayisiyla Rahsan Ecevit'in "Sebinkarahisar'liyiz", Tansu Çiller'in "Muglaliyiz" Sahenklerin "Nigdeli'yiz", 1924 öncesi yerlesik bazi sabetaycilarin "biz 150 yildir Izmir'liyiz", "Selanik'li degil Kavala'liyiz" vs. sözlerine sadece gülüyoruz. Çikip açikça "sabetayci degiliz" diyebiliyorlar mi, dediler mi? Susuyorlar yada Çevik Bir'in "bir tarafim Selanik, diger tarafim Makedon" cevabi gibi kaypak bir cevapla birakiyorlar.

NTV: NTV, cemaatin derin iradesinin en önemli kamuoyu yönlendirme araci olarak 'Türkiye'yi halka müslüman bir ülke olmaktan çok bir kültür mozaigi olarak benimsetme' stratejisini en yogun uygulayan televizyondur(Ferit Sahenk'in bu asirilik ve temkinsizligine yasasaydi babasi izin vermezdi; Ixir ve Tansas fiyaskolarina simdi bir de bunu ekleyecek). Buna bir örnek de sabetay baglasigi Karamehmet'lerin Yapi Kredi Kültür'ünden vereyim;

isin basindaki Enis Batur ana tarafindan sabetaycidir ve yahudi Bilge Karasu'nun (II. Abdülhamid'e tahttan indirildigini teblig eden gruptaki Emmanuel Karasu'nun oglu) çömezidir. Bu kurumun birimlerine adini veren Kazim Taskent, Vedat Nedim Tör ve Sermet Çifter sabetaycidir.MUSTAFA DENIZLI: Denizli'yi Altay'dan GS'a getiren kisi sabetayci Alp Yalman'dir. Denizli'nin her iki esi de sabetayciydi.Çok dindar bir sabetayci olan Denizli'nin kizlari göreceksiniz ya birer sabetayciyla, en kötüsü de baglasik ailelerden birileriyle evlenecektir.(Vestel'in sahibi Zorlu'lar sabetayci degildir.)

ÖZAL'IN PRENSLERI: 80'lerde "Özal'in prensleri" olarak lanse edilip önemli görevlere tepeden inme getirilen Amerika egitimli gençler Coskun Ulusoy , Bülent Semiler ve Engin Civan (esi Amerikali yahudidir, rüsvet alip isini görmedigi Selim Edes de kendisi gibi sabetaycidir) sabetaycidir.

MHP'YE DESTEK: Türkçülügü dezislamizasyonun bir araci olarak gören cemaatimiz bir yandan Tekin Alp (Moiz Kohen), Reha Oguz Türkkan gibi kisilerle isin teorisine etkide bulunmaya çalisirken isadamlarimiz ve baglasiklari (Has'lar, Dinçkök, Berker, Karamehmet, vs) araciligiyla da bir kalkan ve "böl-yönet" araci gördükleri MHP'yi finanse etmislerdir. (Tunca Toskay hariç MHP'nin tepe kadrosunun sabetaycilikla ilgisi yoktur, olmalari gerekmedigi gibi kendilerine yapilan bagislarin asil sebebini bilmeleri de gerekmiyordu).

Müslüman Türk halka buradan bir çagrim olacak. Bu sebekemsi yapi içinde sizin hiçkimsenin elinizden alamayacagi iki özgürlügünüz bulunuyor; kime oy vereceginiz ve paranizi nereye harcayacaginiz; bunlari dogru kullanirsaniz ülkenizde bir seyleri degistirebilirsiniz...Superonline yerine ttnet kullanabilirsiniz, Henkel'in temizlik ürünlerini kullanmayabilir, Sabah almayabilir, Orhan Pamuk okumayabilir, Turkcell yerne Aycell kullanabilir, Garanti bankasi yerine baska bir bankayla çalisabilir, Migros, Tansas, Akmerkez'den alisveris etmeyebilir, Henkel (Yayla, Persil, Tursil, Vernel), Eczacibasi (Vitra, Artema, Ipana, Selpak, Solo) gruplarinin tüketim ürünleri yerine muadillerini alarak paranizla sabetayci sömürücüleri beslemeyi birakabilirsiniz.

Medyada okudugunuz ve seyrettiklerinizi yazan yada söyleyenin kim ve ne oldugunu düsünerek degerlendirebilir, yönlendirmelere karsi kendinizi koruyabilirsiniz. Kalite ve fiyat esitleri arasinda seçim yaparken tercih yaparak sabetayci ve baglasik gruplarin ürünlerini almayiniz.Mehmet Emre Güreli : Sabetayci Yapilanmaya Karsi Bilinç ve Tercihli Alisveris Insiyatifi Baskani

... Prof. Ilber Ortayli, Selanik sehrinin, cemaatin baslica yerlesme yeri oldugunu, Osmanli Imparatorlugu’nun son döneminde özellikle egitime önem verdiklerini belirtiyor.Sabatayci gençleri egitmeyi amaçlayan bu okullar, nihayet kurucularinin da ideoloji ve dünya görüsü degisikligi geçirmesine sebep oldu. Artik bütün Osmanlilari, bilhassa Müslüman Türk çocuklari egitmekten memnun oluyorlardi. Nitekim çocuk Mustafa Kemal (Atatürk) modern egitim veren böyle bir ilkokula giden Müslüman Türklerdendir.

Kendisinin anlattigina göre annesi geleneksel bir Kuran okuluna, babasi Ali Riza Efendi ise Semsi Efendinin kurdugu bir okula gitmesini istemisti. Semsi Efendi Sabataycidir. Kapan

yaziyi sonuna kadar okumaya sabredemedim
ama bildiGim bir sey var:
ülkemiz yönetmesi gereken doGru kisiler tarafindan yönetilmiyor
ve yönetilmeyecek de
maalesef bu çarkin dislileri birbirine kenetlenmis
çözmek için en az 50 yil gerekir

SABATAY SEVi'NiN TORUNUYUM
CEMiL iPEKÇi: SABATAY SEVi'NiN TORUNUYUM
Cemil ipekçi, iki elbise giyiyor. Biri is yasaminda ortaya çikan Cemil. DiGeri ise özel yasaminda ortaya çikan simarik, egoist yani "Öz" Cemil. O, bugüne kadar hiç olmadiGi açiklikta Cemil ipekçi'yi sadece Aksiyon'a anlatti Cemil ipekçi'yi tanimayan yoktur. Modaci olarak bilinse de kendisini tasarimci olarak tanimlayan Cemil ipekçi, 17. yüzyilda Mesihlik iddiasinda bulunan Sabatay Sevi'nin öz torunu
Sabatay Sevi, 1626'da izmir’de doGdu. Onun yasadiGi yillarda Yahudi dünyasi oldukça büyük sorunlar yasiyordu. Polonya ve Rusya'da büyük kitle katliamlari yapilmis, ayrica anti-semitik hareketler de tüm dünyada etkinlik kazanmisti. Çekilen tüm sikintilar ve acilar Yahudileri Kabala’nin (Gelenek anlamina gelen ispanya’da gelisen Yahudi Mistisizmi. Kabala ilmi; varliGin gizemi, yaratilis, önceden olmus ve sonradan olacak, hayatin sirri, yildizlarin dünya üzerindeki etkisi, rüyalarin açiklanmasi, seytanlarin ve kötü ruhlarin kovulmasi, hatta muska yapilmasi gibi konularla ilgilenir) mistik dünyasina itmisti, artik beklenen kurtarici gelmeliydi. Ayni yillarda Osmanli ülkesinde de karisikliklar yasaniyordu. O tarihlerde Musul civarinda Seyid Abdullahoglu Muhammed mehdiliGini ilan etmisti.
iste tüm bu olaylar ve bunalimlar genç Sabatay'in üzerinde derin etkiler birakti. O beklenen Mesihin kendisi olduGuna inaniyordu. 31 Mayis 1665'te Sabatay MesihliGini ilan eder ve önemli bir taraftar kitlesi toplar. Ortodoks Yahudiler ise ona inanmazlar ve onu kadiya, daha sonra da Osmanli Sultanina sik

17.Dinç Bilgin ve Çevik Bir ile ilgili Bir iddia

28 Subat 1997 tarihli MGK toplantisi ile baslayan "y

vay bee adamlar her köse basini tutmuslar.

BÜTÜN BUNLAR DOĞRU OLAN VE ÇOĞU KİŞİNİN BİLDİĞİ GERÇEKLER. BUNLARA İLAVETEN BUGÜN 2500 KİLİSENİN RESTORASYONUNU YAPIP AÇAN AMA DİĞER TARAFTANDA KURAN KURSU YIKAN BUGÜNKÜ ZİHNİYETİ NEREYE YERLEŞTİRELİM.BUNLARI YAPANLARDA BİR GÜN HAK VAKİ OLUP VEFAT ETTİKLERİNDE CENAZE NAMAZLARINI KİM KILDIRACAK. CENAZE NAMAZINI KILDIRAN HOCA EFENDİ MERHUMU NASIL BİLİRSİNİZ DEDİĞİNDE KURAN KURSUNU YIKAN KİLİSE AÇANDI DENDİĞİNDE NE OLACAK

Vatanza kardeşim çok doğru söylemişsiniz Allah razı olsun.paylaşımda acı ama gerrçekler anlatılıyor :(
**Sevgi Gül gibidir,Yusuf'a Benzer,Onu Koklamaya Bir Yakup İster,Sevgiyi Allah Korur,Kula Yetmez,Gönülde Oldumu Söze Gerekmez..!!!!******

sebetaycılar hakkında az, çok bilgi sahibi idim ama isim listesinde beni en çok şaşırtan yazılarını takip ettiğim; Cengiz ÇANDAR oldu.demek ki hem daha dikkatli, hem de daha bilinçli olmamız gerekiyor.yazıyı okudukça içim daraldı ama en azından S.B.T.A.I gibi bir yapılanma oldığunu bilmek yüreğime su serpti. HACI ALİ kardeşim çok faideli bir paylaşım olmuş, ALLAH razı olsun.

selam ve dua ile...

Kavala soyadına sahip olanlar (Osman KAVALA da buna dahil). Kavalalı Mehmet Ali Paşa'nın soyundan gelmektedir. Bilip bilmeden herkezi karalamıyalım.

kardeşim koç ailesi için yahudi yok sebatayist yazıyorsunuz, insanın aklı karışıyor ama ailenin özel mektup ve hatıratları ortaya çıkınca halis muhlis müslüman oldukları anlaşılıyor

Müslümanın müslümana suizanda bulunması kendine bela olarak yeter

ayıptır vallahi insanlıgımdan utandım

ne hakla bu insanlara bu yaftaları uygun görüyorsunuz
sadberk hanımın şu mektubunu okuyun

http://www.patronlardunyasi.com/yhaber.asp?haberid=41200
yazıktır bu insanlar zengin diye bu kadar hırpalanmayı hakketmiyor
büyük holding sahipleri elbette dünya üzerinde sermayeyi ellerinde tutan yahudiler ile iş ilişkisinde olmak zorundadır, kendi evlerinize bakın
yemin ediyorum evimdeki malzemelere baktım diş macunundan deterjana, yedigimiz ictigimiz markalara kadar hepsi yahudilerin

biz ne kadar sucluysak, koç ailesi de o kadar suclu..

biraz mecburiyet var, yahudiler her yere bulasmıs insanlar ister istemez onlarla bi ilişki içinde, bakın bizler alışveriş düzeyinde yahudilere bulaşmış durumdayız koçlar da bizler gibi..

kardeşim mesajımı yayınlıcak mısın? Caroline koç un da yahudi olmadığını katolik oldugunu belirteyim..ikide bir yahudi kanı var diyorsunuz nerden yahudi kanı var ayıptır ya bu kadar yalanı şahit olmuş çok biliyormuş gibi yazıp çiziyorsunuz allah hidayet versin

bu iftira ve yalanlar yüzünden koçlar sizin tüm sevaplarınızı alıcak o zaman napıcaksınız bakalım
yalan iftira gıybet
elalemin imanını yargılamak size mi kalmış
yahudi olsalar bi tekme de ben atarım ama yazık değiller..

yaa Ali Koç adam her konuşmasında Allah izin ederse, inşallah, biz de müslümanız yalan mı söyleyecez gibi sözler söylüyor bence daha ayrıntılı araştırılmalı(yine de yazanın ellerine sağlık)

Evet, Sabatay ve Yahudlik,
Arkadaslar, Dopdogru konusmakta yarar var, bizimde biraz olsun Ders almamiz gerekiyor degilmi..?
Sabatay ve Yahudiligi tenkit ediyoruz fakat onlarin yaptiginin % 10 nu yapamiyoruz. bizde Dostumuzun,Kardesimizin kuyusunu kaziyoruz,,,
Hayretle bu olanlari okuyor ve Sabatay ve Yahudileri Kutluyorum. Cünki bu kadar Milletine baglilik ve Tutkunluk hic bir yerde görülmemistir,,.
Isimize gelsin veya gelmesin isin dogrusu budur...
Bu Insanlara ancak Sapka cikarilir...
Böyle akillik ve böyle organize olacak gibi degil...Tebrikler...
Bir isi yaramadiktan sonra Türk olmussun veya Alman olmussun veya Yahudi olmussun ne Ise yarar...

Yazınızda Ahmet Kozanoğlunun Sebatay yahudi olduğunu yazmışsınız Kendisi Babamın dayısının oğludur babasıda Ünlu yazar abdullah ziya kozanoğludur onun annnesi seyide babasıda yaver osman olup öz be öz türk ve müslümandırlar iftira en büyük günahtır bunların hesabını ahirette nasıl vereceksiniz acaba

Mehmet Faruk Kozanoğlu

CÜRMÜM İLE GELDİM SANA SENİN ELİNDE FERMANDIR
OL SENİN LÜTFÜ İHSANIN BENİM DERDİME DERMANDIR
İÇİRİRSEN OL KEVSERDEN NE İHSANDIR
SEMADA BUNCA MELEKLER ONUN NURUNA HAYRANDIR

Sayın MEHMET EMİN KARAMEHMET Çukurova holdink yönetim kurumu başkanı sizin şirketiniz olan ve sizlerin başkanlıgını yaptıgınız şirketiniz BAYTUR İnşaat da Bursa yeşil şehir şantiyesinde iş kazası gecirdim malesef sakatlandım ve kolumu kaybettim ...

Belki sizleri bunu bilmiyorsunuz bana çok haksızlık yaptılar beni madur bıraktılar hem matti hemde manevi ne müdürlerin nede şirket yetkilerin ne aradı nede sordu şu an benim durumumu hiç kimse bilmez allah aşkına kendinizi benim yerime koyun bir düşünün kol yok iş yok iki tane okula giden çocuklarım var benim yerimde siz olsanız ne yaparsınız....?
Sayın patronum ve degerli yöneticilerim sizlerin vijdanlarına sesleniyorum beni UNUTMAYIN ilahi adalet var ben böyle oldum ya sizler ne olacaksınız hiç düşündünüzmü bir gün kolunuzu baglayın ve yaşamaya çalışın beni anlarsınız ....


Serbest Kürsü

MollaCami.Com