Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


mehmet yetkin

ilahi ve kaside okuma hususunda mehmet yetkin hayraniyim. Enstrüman kullanmadan da okunabileceGini kanitliyor. Hem ses olarak hem de manevi olarak ilahi ve kasidelerin güzelliGine güzellik katiyor. Allah razi olsun.

aynen katiliyorum arkadasim.

katiliyorum baskalari ayni tadi vermiyor.!

kesinlikle bencede....ne o öyle defli çalgili...hiç hos gelmiyor kulaGa....

Evet bende ayni fikirdeyim.Mehmet yetkin abi muhtesem okuyor.Birde kendisinin Ezan'i-Muhammed'iyi okumasi vardir.Dinlemeyen varsa siddetle tavsiye ederim.Hakkini vererek okuyor.ALLAH kendisinden razi olsun.

bende sizlere katiliyorum ayri biz haz veriyor insana..ewet ALLAH RAZi OLSUN

Mehmet Yetkin bir imami Rabbani evladi oldugu icin ondan muzikli,calgili ilahi duyamazsiniz..Asil islamiyete uygun olan da onun okudugu sekilde olanlardir..Allah korusun diger muzikli ilahileri dinlemek kesinlikle haramdir..Aziz olan ilahi kelimeler haram olan muzikle bir araya gelir mi hic?

Sevgili dostum ben Makedonyadan bir turk vatandasiyim sitenizden mevlidi serifi indirdim fakat sifreli oldugu icin kullanamiyorum,fakan bunun haricinde boyle bir guzel site hazirladiginizdan dolayi sizleri tebrik eder cenabi haktan rahmet dilerim.Bana sifre konusunda yardimci olursaniz sevinirim.

evet bende zevkle dinliyorum....

aynen katiliyorum arkadasim

baska larinda yok bu tad

Bu siteden indirilen ilahi ve ezgilerin sifresi www.ihya.org Mevlid-i serif'in sifresinin de ayni olduGunu düsünüyorum.

zaten içerisinde müzik olan bir şeye ilahi denmez olsa olsa o,ancak şarkı olabilir.şarkı dinlemek te hepimizin bildiği gibi haramdır.


Müzik ve Ilahiler

MollaCami.Com