Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Kutlu doğum

Tüm üyelerin Kutlu Doğum Haftasını en içten samimi dileklerimle kutlar. Peygamberimiz;Rehberimiz;Önderimiz;Ahir zaman Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa Sallallahü Aleyhi Vesellemin Kalplerimizde ve gönüllerimizde taht kurmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz.
Hürmet ve Muabbetlerimle
ESSELEEMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VEBERAKEETÜHÜÜ EBEDEN DAAİMEN
M.CINKI VE AİLESİ

Ve Aleykum Selam ve Rahmetullahi ve Berakatühü ebeden daimen

Bilmukabele, Kutlu Doğum Haftamız kutlu olsun!

_______________________________________________________________
Yaz güze ve kışa yer vermesi ve gündüz akşama ve geceye değişmesi kat'iyetinde,gençlik dahi ihtiyarlığa ve ölüme değişecektir.

GÜLLERİN EFENDİSİNE LAYIK BİRER ÜMMET OLABİLMEK DİLEĞİYLE KUTLU DOĞUM HAFTAMIZ KUTLU OLSUN...

molala cami ailesinin kutlu doğum haftasını eniçten dileklerimle kutlar lakıyyla efendimiz (s.a.v)efendimize ümmet olmak dilek dilek ve temennilerimle rasülüllahın hakiki ümetlerinede eylesin mevlamız

ALLAH'ın (c.c)RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN. öncelikle bu siteyi hazırlayarak bizlere sunan değerli insanlara teşkkür ederim.
Hepimizin KUTLU DOĞUM AYI MÜBAREK OLSUN.

Kardeşlerim hepinizin Kutlu Doğum Haftasını kutlarım Cenab-ı Hak Son nefes dahil Zatına kulluktan, Habibine Ümmetlikten ve dostlarına da evlatlıktan ayırmasın.Yalnız siz kardeşlerime acizane bir uyarıda bulunmak istiyorum. Resulullah efendimizin doğumunu kutlamak için Yurdun dört bir yanında programlar,geceler düzenleniyor, çok güzel amma Allahımızın haram kıldığı çalgının, müziğin bu gecelerde ön plana çıkması,Selavat-ı Şerifenin müzik eşliğinde okunması gibi İslam'a aykırı fiiller işin tadını kaçırıyor.Kardeşlerimizin daha dikkatli olmalarını istirham eder, bu programlara katılmadan önce programın içeriğini öğrenmelerini tavsiye ederim.

bütün müminlerin kutlu doğum haftası mübarek olsun. rabbim bu kutlu günlerde yapılan dualarımızı kabül eyler inşallah. uyarınız için sağolun. evet çoğu programda bunlar yaşanıyor. bende dün katıldım böyle bir programa. size bir tavsiyede de ben bulunabilirmiyim. eğer programda KÜRŞAT ERENBİLGE varsa gitmenizi tavsiye ederim. muhakkak çoğunuz tanıyordur. ama ben ilk defa sohbetine katıldım. ayrıca ankarada olan kardeşlerimiz için 20-21-22 nisan da kocatepe kültür merkezinde gözyaşı geceleri program düzenliyor. ayrıntılı bilgiye ve davetiye temin yerlerine www.gozyasi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Allaha emanet olun.


Tebrik ve Kutlamalar

MollaCami.Com