Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


BUSH

5 yolcusu ile seyahat eden uçak düsmek üzere. Ve fikra bu ya maalesef 4 parasüt var.( Fikranin orjinalinde uçak personelinden hiç bahsedilmiyor ne hikmetse :))) ) 1. yolcu; , ben Shaquille O'Neill, NBA'in en kiymetli oyuncusuyum . Bana bir sey olursa LA Lakers zor duruma düser,benim yasamam lazim, diyor ve alip 1. parasütü atliyor. 2.yolcu ; ben Hillary Clinton , NY senatörü ve belkide geleceGin Amerika nin ilk kadin Baskan adayiyim, benim de yasamam lazim diyor ve 2. parasütü alip atliyor. 3.yolcu ;ben George W. Bush . Amerika Baskaniyim. Dünya üzerinde politik sorumluluklarim , bombalayacaGim yerler var daha .Ayni zamanda Amerika tarihinin gelmis geçmis en ZEKi baskaninin ölmesine izin vermezsiniz diyip ,alip atliyor. 4.yolcu Papa son yolcu olan 10 yasindaki çocuGun gözlerinin içine bakip evlat ben yasli bir adamim, yasayacaGimi yasadim, bu son parasütü alip atlamak senin hakkindir diyince , çocuk Papa'ya bakip, gerek yok amca geriye 2 parasüt kaldi , su Amerikanin en zeki baskani benim okul çantami alip atladi...

Nasrettin hoca bir gün köyden sehre giderken yorulmus tarlanin kenarindaki Ceviz aGacinin altinda dinleneyim demis.söyle bir etrafina bakinip aGacin altina uzanmis. Ve söyle düsünmüs.Ey Allah'im gücüne sual olmaz amma,incecik kabak sapinda kocaman kabak var, koskocaman aGaçta küçücük ceviz var, bu nasil is deyip uykuya dalmis.AGaçtan bir ceviz hocanin kafasina düsüvermis.Ve kafada ceviz büyüklüGünde bir sis olmus. Hoca hiddetle uyanmis ve Yarabbi sen en iyisini bilirsin demis. Simdi o kabak aGaçta olsaydi benim halim ne olurdu.

Nasrettin hoca pazarda dalgin yürüyormus.etrafindaki esnaflari seyrediyor.bu sirada ensesine bir tokat geliyor. Hoca tökezlemis bir kaç adim sendelemis neyse toparlanip sinirli bir sekilde arkasini dönmüs. Bir bakmis ki hocanin 2 kati hayvan gibi bir adam. Hoca durmus bir yutkunmus önce,sonra:
- bana senmi vurdun? demis adama. Adam:
- ben vurdum lan ne olacak demis. Hoca:
- sakadan mi vurdun ciddiden mi? demis Adam:
- ciddi vurdum napacan?! Hoca:
- Aman aman, öyle olsun... Cunku sakadan hiç hoslanmam da

Jim ile Mary akil hastanesinde iki hastadir. Bir gün hastanenin yüzme havuzunun etrafinda dolasirken Jim aniden suya atlayip en dibe batar. Bunu gören Mary hemen ardindan atlar ve dibe kadar yüzüp Jim'i kurtarir. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranisi hastanede olay olur. Bunu duyan bashekim de Mary'nin artik iyilestiGini düsünüp, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. islemler yapilir, belgeler çikartilir, Bashekim ayni gün Mary'nin yanina gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kötü haberim var. iyi haberim, yaptiGin kahramanca davranistan ötürü anladik ki akli dengen tamamen yerinde ve böylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kötü habere gelince, kurtardiGin hasta, Jim, intihar etmis. Az önce odasinin banyosunda kendisini asmis bulundu.
- Mary gayet sakin yanit verir: “O intihar falan etmedi ki. Ben onu astim kurusun diye. “

AKiL HASTENESiNDEKi BAsHEKiM HASTALARiN iYiLEsiP iYiLEsMEDiGiNi ANLAMAK iÇiN Bi TEST YAPAR.iÇi BOs SUSUZ BiR HAVUZUN BAsiNA HEPSiNi GÖTÜRÜR VE HADi BAKALiM YÜZÜN BiRAZ SERiNLERSiNiZ DER VE BiRi HARiCiNDE HEPSi ATLAR.DOKTOR ONUN iYiLEsTiGiNi DÜsÜNÜP YANiNA GiDER VE SORAR;SEN NiYE YÜZMÜYORSUN.HASTA iSE sU YANiTi VERiR;YÜZME BiLMiYORUM Ki!

Akil hastanesinde bir gün bir hasta bakiciyi yanina çaGirir. "Bana çabuk 5 sise kola getir" der. Hasta bakici buna kizar ve hastaya bes tokat atar ve "al iste kolalarini" der. Aradan zaman geçtikten sonra yine ayni hasta, bakiciyi yine çaGirir. Bu sefer hasta bakiciyi tokatlar."Bakici ne oluyor?" der. Hasta cevap verir. "siseleri getirdim abi".

iki deli hastaneden kaçmaya karar verirler gece olunca plani yapip kaçarlar ve ertesi gün hastaneye tekrar dönerler arkadaslari sorar neden kaçtinizda tekrar geldiniz? Deliler cevap verir bugün provasini yaptik yarin kaçacaGiz derler...:))

Adamin biri doktora gitmis. Kalbim çok atiyor demis Uzun bir muayeneden sonra doktor "Atmamasi lazim" demis. Adam doGru bir eczaneye gitmis ve "Atmamasi var mi" demis. Eczaci sasirarak :"Beyefendi Atmamasi bizde olmaz ,siz kösedeki veterinere gidin" demis. Adam 4 kutu at mamasini almis ve bir ay boyunca kullanmis. Sonuç mükemmel 4 ay sonra adamin kalp sikayetleri yeniden baslamis ve doGru veterinere gitmis ve 4 kutu daha at mamasi istemis. Veteriner "kusura bakmayin at mamasi ithalati artik yapilmiyor. Bizde de bitti" demis. Adam telasla doktoruna gitmis ve "atmamasi bitmis" demis . Doktor da "bitmemesi lazim" demis...

TEMEL BiR GÜN ECZANEYE GiDER VE ASPRiN iSTER.SONRA ECZANECi ONA ASPiRiNi VERDiKTEN SONRA TEMEL EVE GiDER.TEMEL EVE GiTTiKTEN 10 DAKKA SONRA ARKASiNDAN ECZANECi GELiR.KAPiYi ÇALAN TEMEL HAYiRDiR NE OLDU DER.ECZANECi KUSRA BAKMAYiN Bi YANLisLiK OLMUs SiZE ASPiRiN YERiNE ZEHiR VERMisiM DER.TEMELDE PANiK iÇiNDE EEE BEN O iLACi iÇTiM NE OLCAK siMDi DER VE ECZANECiDE NE OLCAGi Mi VAR 5OO BiN DAHA VERECEGiN VAR DER.:-)

Kardes klavyen hiç toz görmesin...

hepsi de güzeldi...saGolasin

kardes hepsi çok güzeldi ellerin dert görmesin

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) nerden buluyosunuz bunlari

Allah sizdende razi olsun kardeslerim.birazi saGdan soldan birazinida internetten buldum!





[red]BUGÜN ALLAH iÇiN NE YAPTiN?[/red]

[navy]Hz. Ömer[/navy]

tilki yüksek bir tepeye çikmis sukarsiki köyde on tavuk alacaGim var su köyde onbes hindi alacaGim var su köyde on kaz alacaGim var diye kendi kendinekonusurken bir avciyaklasmis fakat fazla yaklasamamis uzakta olsa tüfeGi doGrultmus basmis tetiGe saçmalar deGmis fakat uzak olunca deride kalmis tilki kaçip inine girmis kendi kendine konusuyormus yahu buinsanlar malimida saydirmiyorlar

tesekkürler


Mizah Kösesi

MollaCami.Com