Cikan google reklamlarinda istenmeyen reklamlari haber verirseniz engelleyebiliriz.
zavalli kayinvalide :)
hazan_im tarafından Pzt, 2005-10-17 05:53 tarihinde gönderildi.
Adamin birinin evinde yangin çikmis. Komsulari yardima kosmayip olayi seyretmeye baslayinca is basa düsmüs.. ilk önce oGlunu yanginin içerisinden çikarip disarda beklemesini söylemis. Dalmis tekrar duman ve atesin içerisine, kizini çikartmis disariya. Sonra karisini, sonra köpeGi ve kedisini. Daha sonra disari hiçbir sey getirmeden 3 kere daha içeri girmis çikmis. Onu seyreden komsularindan biri sormus: - Niçin yanan eve girip çikiyorsun disari hiçbir sey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demis adam; "arada bir girip çeviriyorum!"
- Yorum göndermek için giriş yapın
- 385 okuma
Kim neler yaziyor?
Adıdagüzel · asya??? · Ecyad · firttix · Gök Sultan · Güvercin24 · Ebu Ömer · Tebesüm · _313_ · Bezirgan · rose5584 · romuslu_6 · NAZLİ34 · başak · yolcu · zumer · mervecik · Hazen · farukaktaş · seyyah99 · osmancetin53 · berrin_33 · learner · miyasel · ESLAH · hazan_im · gözyaşı · tefrih · ayasofya camii · vahiy · jade · Mezopotamyali · hdanisman · Pür Nûr · sevgim · HACI ALI · Halis Ece · Hasan Dursun · Hicret · Mihman · piri reis · Râbia · müteallim · Tüm Yazilar · Kütüphane Yazıları
Anket
Son yorumlar
- Re: Üniversite Konsepti ve Kimlik Dejenerasyonu
5 saat 58 dakika önce - ilahi indirmek
1 gün 3 saat önce - çok sanslısınız..
2 gün 9 saat önce - harika bir sistem..
2 gün 9 saat önce - Re: İnsanın dört mevsimi ya da farklı halleri...
2 gün 14 saat önce - yanlış bir anket
2 gün 14 saat önce - yanlış bir anket
2 gün 14 saat önce - Re: İnsanın dört mevsimi ya da farklı halleri...
3 gün 48 dakika önce - TEŞEKKÜR
3 gün 8 saat önce - PEYGAMBERİMİZ (S.A.V) NE YAPARDI
3 gün 23 saat önce

tunahangülü kardeşim
tunahangülü kardeşim duana bende katılıyorum ve amin diyorum
BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ ,
BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ , AKLIM ALMIYOR. İNSAN DÜŞMANINA BİLE BÖYLE KÖTÜLÜK YAPAMAZ DI HERHALDE.
ALLAH'ım kendım ıcın
ALLAH'ım kendım ıcın degıl anneme onu yakmayacak hayırlı damat nasıp eyle :-)
yuh yaa ne biçim
yuh yaa ne biçim damatmışş::):)