Molla Cami Kitapliginda aradiginiz hersey elinizin altinda
* * * ONLINE ILAHI DINLERKEN SITEDE DOLAS * * *
Giriş Sayfası Yap   Açılış Sayfası Yap (ctrl+D)   Favorilere Ekle  Sık Kullanılanlara Ekle

Cikan google reklamlarinda istenmeyen reklamlari haber verirseniz engelleyebiliriz.

çok harika bir site

:) :) Ancak ilahilerden tam anlamiyla faydalanmak hayli zor. Biraz kolaylastirilirsa çok daha faydali olacaGini zannediyorum

Cok kolay bir hizmeti sunmaktayiz.

online dinlemeniz icin herhangi bir sorun yasamamaktasiniz..

indrmek icin ise forumda aktif olmaniz yeterli.. kemal sunal tabiri ile agaya beles. aga olmak icin biraz forum sakinleri ile ilgilenmeniz yeterli

diiiimi (**)

kamil

sitede söyle biraz gezdim tam manasiyla harikulade hazirlayanlardan ALLAH Razi olsun

Merhaba

faydali ve bilgilendirici bir Site icin tesekkür ederim

tskl

sunduGunuz her sey için tesekkürler

SELAMÜN ALEYKÜM

SiTENiZ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.HAZiRLAYANLARDAN ALLAH RAZi OLSUN

RE: kamil

Quote:
Orjinal olarak yazan kamil ayhan

bu siteyi hazirlayanlardan hepsinden Allah razi olsun tebrikler

allah herkesten razi olsun
AMiN :D

hazurlayanlardan ALLAH razi olsun

tesekkür

arkadaslar ALLAH razi olsun çok güzel bir site olmus saGolun

AnlamadiGim avatarlar neden saGda

bide tr karatterler neden büyük

selamun aleykum

hazirlayanlardan allah razi olsun ... yalniz bi sorunum var ilahi indirmek istedim sifre soruldu sifreyi naisil bulacagimi bilmiyorum yardimci olabilirmisiniz..tesekkürler ..

ss

ben sifreyi buldum tesekkürler

tesekkürler çok güzel bir site Allah hazirlayanlardan razi ve memnun olsun...

selamünaleyküm

arkadaslar ben siteyi daha bu gün kesfettim .Güzel bir site Yapanlardan ALLAH(C.C) razi olsun .hayirli olsun

gercekten cok guzel bir site olmus hem bilgilendirici hemde ilahileri online dinleme özeligi var ben de yeni uye oldum yeni kesfedenlerden biriyim

kolaylastirin

evet ins. 5. yorumum olmustur

arkadaslar sizlerden allah razi olsun

bu siteyi bir arkadasin vasitasiyla tanidim ve cok memnun oldum.ilahileriyle olsun
konulariyla olsun gerekse bilgilendirdigi alanlar olsun mükemmel bir siteye benziyor insaallah tanidikca ve gezdikce daha iyi taniyacagiz.allah hazirlayanlardanrazi olsun.bir büyügümüzün sözüyle bitirelim mesajimizi .
*hizmet muvaffak olsunda ,varsin bizim yerimiz caminin pabuclugu olsun*
hayirli hizmetler dilegiyle

Allah sizlerden de razi olsun kardesim.Hosgeldiniz

selam

tskler bizlele paylasdiginiz icin

allah razi olsun sizden gerçekten herkezin faydlanabileceGi bir site olmus emeGi geçenlere tesekkürler ..

ecmain kardesim..hosgeldiniz

selamunaleyküm

bencede mükemmelsiniz

hanifiden

çok öGretici vede dinimizi adeta bir sevgi çerçevesi içinde insanlara ne kadarda güzel tanitmissiniz emeGi geçen tüm dostlarimiza ve kardeslerimize tesekkürler.allah hepinizden razi olsun.

evet paylasim güzel

tebrik

Allah böyle bir siteyi bize sunduGunuz için sizden razi ve müyesser olsun

güzel site

fakat ilahi indirmek için 3-5-....... n sayida formlara konu yaz gibi sartlar bence çok gereksiz bu sartlarda bu siteyi fazla takip edemeyeceGim sanirim ;(

fikrim

walla böyle güzel bir site ve böyle bir faydali amac ugruna yaptiginiz isler kücümsenemez tek kelimeyle süper basarilarinizin devamini dilerim ;)

müziksiz ilahi bulunduran www.dinimizislam.com daki bütün ilahileri indirdim .. öteki sitelerde de 300 den fazla ilahiye baktim, malum müziksiz ilahi ariyodum ... siteniz bilgisayarimda belki on farkli sayfa açikken gözüme çarpti .. inanin ilaç gibi geldiniz .. çok güzel bi hizmet,internette özellikle müziksiz ilahi bulunduran siteler, bildiGim kadariyla bir elin parmaGini geçmiyor .. güzel yani arsivinizden ziyade böyle bi noktaya dikkat etmis olmaniz Allah razi olsun ...

Anket

Son yorumlar

ihya.org toplist hosting TOPlist

uyeadi@mollacami.com 2GB Alan bedava:)