Cikan google reklamlarinda istenmeyen reklamlari haber verirseniz engelleyebiliriz.
çok harika bir site
çatalzeytinli tarafından Cum, 2005-11-25 09:03 tarihinde gönderildi.
:) :) Ancak ilahilerden tam anlamiyla faydalanmak hayli zor. Biraz kolaylastirilirsa çok daha faydali olacaGini zannediyorum
- Yorum göndermek için giriş yapın
- 616 okuma
Kim neler yaziyor?
Adıdagüzel · asya??? · Ecyad · firttix · Gök Sultan · Güvercin24 · Ebu Ömer · Tebesüm · _313_ · Bezirgan · rose5584 · romuslu_6 · NAZLİ34 · başak · yolcu · zumer · mervecik · Hazen · farukaktaş · seyyah99 · osmancetin53 · berrin_33 · learner · miyasel · ESLAH · hazan_im · gözyaşı · tefrih · ayasofya camii · vahiy · jade · Mezopotamyali · hdanisman · Pür Nûr · sevgim · HACI ALI · Halis Ece · Hasan Dursun · Hicret · Mihman · piri reis · Râbia · müteallim · Tüm Yazilar · Kütüphane Yazıları
Anket
Son yorumlar
- Kabei muazzamanın arşa çekileceği,,
6 saat 54 dakika önce - ŞİFRE
10 saat 51 saniye önce - hata
1 gün 6 saat önce - kurana yemin etmek
1 gün 10 saat önce - kurban
1 gün 10 saat önce - cok güzel
1 gün 12 saat önce - Re: Sitemizden indirdiginiz dosya linkinde hata olursa
1 gün 14 saat önce - teşekkürler
3 gün 7 dakika önce - İlahiler
3 gün 32 dakika önce - tebrik
3 gün 5 saat önce

Cok kolay bir hizmeti sunmaktayiz.
online dinlemeniz icin herhangi bir sorun yasamamaktasiniz..
indrmek icin ise forumda aktif olmaniz yeterli.. kemal sunal tabiri ile agaya beles. aga olmak icin biraz forum sakinleri ile ilgilenmeniz yeterli
diiiimi (**)
kamil
sitede söyle biraz gezdim tam manasiyla harikulade hazirlayanlardan ALLAH Razi olsun
Merhaba
faydali ve bilgilendirici bir Site icin tesekkür ederim
tskl
sunduGunuz her sey için tesekkürler
SELAMÜN ALEYKÜM
SiTENiZ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.HAZiRLAYANLARDAN ALLAH RAZi OLSUN
RE: kamil
allah herkesten razi olsun
AMiN :D
hazurlayanlardan ALLAH razi olsun
tesekkür
arkadaslar ALLAH razi olsun çok güzel bir site olmus saGolun
AnlamadiGim avatarlar neden saGda
bide tr karatterler neden büyük
selamun aleykum
hazirlayanlardan allah razi olsun ... yalniz bi sorunum var ilahi indirmek istedim sifre soruldu sifreyi naisil bulacagimi bilmiyorum yardimci olabilirmisiniz..tesekkürler ..
ss
ben sifreyi buldum tesekkürler
tesekkürler çok güzel bir site Allah hazirlayanlardan razi ve memnun olsun...
selamünaleyküm
arkadaslar ben siteyi daha bu gün kesfettim .Güzel bir site Yapanlardan ALLAH(C.C) razi olsun .hayirli olsun
gercekten cok guzel bir site olmus hem bilgilendirici hemde ilahileri online dinleme özeligi var ben de yeni uye oldum yeni kesfedenlerden biriyim
kolaylastirin
evet ins. 5. yorumum olmustur
arkadaslar sizlerden allah razi olsun
bu siteyi bir arkadasin vasitasiyla tanidim ve cok memnun oldum.ilahileriyle olsun
konulariyla olsun gerekse bilgilendirdigi alanlar olsun mükemmel bir siteye benziyor insaallah tanidikca ve gezdikce daha iyi taniyacagiz.allah hazirlayanlardanrazi olsun.bir büyügümüzün sözüyle bitirelim mesajimizi .
*hizmet muvaffak olsunda ,varsin bizim yerimiz caminin pabuclugu olsun*
hayirli hizmetler dilegiyle
Allah sizlerden de razi olsun kardesim.Hosgeldiniz
selam
tskler bizlele paylasdiginiz icin
allah razi olsun sizden gerçekten herkezin faydlanabileceGi bir site olmus emeGi geçenlere tesekkürler ..
ecmain kardesim..hosgeldiniz
selamunaleyküm
bencede mükemmelsiniz
hanifiden
çok öGretici vede dinimizi adeta bir sevgi çerçevesi içinde insanlara ne kadarda güzel tanitmissiniz emeGi geçen tüm dostlarimiza ve kardeslerimize tesekkürler.allah hepinizden razi olsun.
evet paylasim güzel
tebrik
Allah böyle bir siteyi bize sunduGunuz için sizden razi ve müyesser olsun
güzel site
fakat ilahi indirmek için 3-5-....... n sayida formlara konu yaz gibi sartlar bence çok gereksiz bu sartlarda bu siteyi fazla takip edemeyeceGim sanirim ;(
fikrim
walla böyle güzel bir site ve böyle bir faydali amac ugruna yaptiginiz isler kücümsenemez tek kelimeyle süper basarilarinizin devamini dilerim ;)
müziksiz ilahi bulunduran www.dinimizislam.com daki bütün ilahileri indirdim .. öteki sitelerde de 300 den fazla ilahiye baktim, malum müziksiz ilahi ariyodum ... siteniz bilgisayarimda belki on farkli sayfa açikken gözüme çarpti .. inanin ilaç gibi geldiniz .. çok güzel bi hizmet,internette özellikle müziksiz ilahi bulunduran siteler, bildiGim kadariyla bir elin parmaGini geçmiyor .. güzel yani arsivinizden ziyade böyle bi noktaya dikkat etmis olmaniz Allah razi olsun ...