Cikan google reklamlarinda istenmeyen reklamlari haber verirseniz engelleyebiliriz.
Safiye
Padisah tarafından Salı, 2005-02-22 21:28 tarihinde gönderildi.
Safiye Kitabi gören bir kimse var mi?
Nasil bir Kitab, bizim bildigim Sarf Kitablari gibi Ders Kitabi mi (Yankayitlariyla beraber)? Yoksa Serh Kitablari gibi mi? Ben Kitabi görmedigim icin, merakimla sabirsizlaniyorum.
Selamlar
- Yorum göndermek için giriş yapın
- 1186 okuma
Kim neler yaziyor?
Adıdagüzel · asya??? · Ecyad · firttix · Gök Sultan · Güvercin24 · Ebu Ömer · Tebesüm · _313_ · Bezirgan · rose5584 · romuslu_6 · NAZLİ34 · başak · yolcu · zumer · mervecik · Hazen · farukaktaş · seyyah99 · osmancetin53 · berrin_33 · learner · miyasel · ESLAH · hazan_im · gözyaşı · tefrih · ayasofya camii · vahiy · jade · Mezopotamyali · hdanisman · Pür Nûr · sevgim · HACI ALI · Halis Ece · Hasan Dursun · Hicret · Mihman · piri reis · Râbia · müteallim · Tüm Yazilar · Kütüphane Yazıları
Anket
Son yorumlar
- Re: Sitemizden indirdiginiz dosya linkinde hata olursa
1 gün 13 saat önce - Re: Ama Kardeşler - Gelin Ey Kardeşler
2 gün 12 saat önce - çok hoş vallah adama akıl ayıya hazmetme gücü versin...:)
2 gün 16 saat önce - bence herkes bilinçaltındakileri söylüyor.
2 gün 16 saat önce - valla ne yalan söyleyim siyah çekiç ve kova geldi aklıma .
2 gün 16 saat önce - tesekkurler
3 gün 10 saat önce - daha da büyüyecek inşallah siz değerli arkadaşarımızn sayasende.
3 gün 19 saat önce - Re: Mehmet Yetkin - Ey Saadet Burcunun Mahi
4 gün 20 saat önce - indirme hatası
5 gün 4 saat önce - Re: Recep Kapusuz
5 gün 11 saat önce

şafiye kitabı bende var
Padişah kardeş şafiye kitabı bende mevcuttur 2 cilttir büyük boy dur ibn-i hacib
hazretlerine ait bir eser olup sarf hakkında yazılmış mufassal bir eserdir
nasıl yardımcı olabilirim????????????
Imam-i Safiye Hazretleri de Molla Cami hazretleri gibi kendi nami ile mi eser hazirlamis yoksa?
Hayir
K
RE:
safiye kitabini ilk defa duydum .biraz daha bilgi veririseniz en azindan bir cahil kul olan ben ide sevindirmis olursunuz !
Verdim ya.. herkes.. sarf ve nahv hakkinda..
sarf: emsile bina maksud
nahv: avamil izhar kafiye
diye biliyorlar.. Cünkü bunlar en cok okutulan kitablar.
Halbuki osmanli medreselerde.. bizim bilmedigimiz daha nice kitaplar var..
Sarf kitabinda (son iki kitab), izzi ve Merahul Ervah var. Maksud dan sonra gelir.
Kafiye den sonra, Molla Cami, Muharrem diye geciyor..
Safiye de Merahul ervah dan sonra gelir. ibni Hacibin kitabi.
Bu gibi kitaplardan haric.. daha nice eserler var, serhler, muribler, baska imamlarin yazdigi sarf ve nahv hakkinda eserler.. Kütüphaneyi incelersen, bizim bilmedigimiz daha nice kitaplari bulursun..
ALLAH RAZi OLSUN!GARDAs.