Cikan google reklamlarinda istenmeyen reklamlari haber verirseniz engelleyebiliriz.
selamun aleyküm kardesler
shb tarafından Cum, 2005-11-25 21:13 tarihinde gönderildi.
bu güzel siteyi olusturan deGerli kardeslerime allahtan büyük mükafat diliyorum. nice bu tarz güzel site olusturan dostlara
- Yorum göndermek için giriş yapın
- 399 okuma
Kim neler yaziyor?
Adıdagüzel · asya??? · Ecyad · firttix · Gök Sultan · Güvercin24 · Ebu Ömer · Tebesüm · _313_ · Bezirgan · rose5584 · romuslu_6 · NAZLİ34 · başak · yolcu · zumer · mervecik · Hazen · farukaktaş · seyyah99 · osmancetin53 · berrin_33 · learner · miyasel · ESLAH · hazan_im · gözyaşı · tefrih · ayasofya camii · vahiy · jade · Mezopotamyali · hdanisman · Pür Nûr · sevgim · HACI ALI · Halis Ece · Hasan Dursun · Hicret · Mihman · piri reis · Râbia · müteallim · Tüm Yazilar · Kütüphane Yazıları
Anket
Son yorumlar
- Re: Beytullah Kuzu - Yalan Dünya
17 saat 21 dakika önce - Kabei muazzamanın arşa çekileceği,,
1 gün 13 saat önce - ŞİFRE
1 gün 16 saat önce - hata
2 gün 12 saat önce - kurana yemin etmek
2 gün 16 saat önce - kurban
2 gün 16 saat önce - cok güzel
2 gün 18 saat önce - Re: Sitemizden indirdiginiz dosya linkinde hata olursa
2 gün 20 saat önce - teşekkürler
4 gün 6 saat önce - İlahiler
4 gün 6 saat önce

VE ALEYKUM SELAM kardesim...
Aramiza Hosgeldin....
ALLAH , ümmeti muhammed'ten razi olsun....
Güzel katilimlarini bekliyoruz...
ALLAH'A emanet olun...
we aleyküm selam kardesim hosgeldiniz...
siteyi hizmete sunan hanci kardesimizden Allah ebeden razi olsun...
aleyküm selam
aleyküm selam
radyo
s.a radyo artik çikmiyor? yani ilahi dinleyemiyorum.selam ve dua.
sitede yeni olduGum için tam anlamiyla kullanamiyorum ama çok güzel bir site istediGim her konuda bilgi alabiliyorum allah sizlerden razi oldun
selamün aleyküm
selamün aleyküm kardesler.ben yeni geldim.insallah benim için hayirli olur.Rabbim hepimize her konuda sabir ihsan etsin.
selamunaleyküm
Bu siteyi kuran arkdaslara çok tesekkür ederim.Gerçekten 4/4 lük bir site basarilarinizin devamini yüce ALLAHTAN dilerim.Tesekkürler.SaGolun.