Cikan google reklamlarinda istenmeyen reklamlari haber verirseniz engelleyebiliriz.
sule yüksel senler romani huzur sokaGi
ask_ateisti tarafından Cts, 2005-12-31 16:35 tarihinde gönderildi.
arkadaslar bu kitap kadar türkiyeyi sikan konunun üstünlüGüne inanamayacaksiniz,tavsiyemdir okuyunuz sonra baskasina ALLAH için tavsiyede buyurunuz.
- Yorum göndermek için giriş yapın
- 603 okuma
Kim neler yaziyor?
Adıdagüzel · asya??? · Ecyad · firttix · Gök Sultan · Güvercin24 · Ebu Ömer · Tebesüm · _313_ · Bezirgan · rose5584 · romuslu_6 · NAZLİ34 · başak · yolcu · zumer · mervecik · Hazen · farukaktaş · seyyah99 · osmancetin53 · berrin_33 · learner · miyasel · ESLAH · hazan_im · gözyaşı · tefrih · ayasofya camii · vahiy · jade · Mezopotamyali · hdanisman · Pür Nûr · sevgim · HACI ALI · Halis Ece · Hasan Dursun · Hicret · Mihman · piri reis · Râbia · müteallim · Tüm Yazilar · Kütüphane Yazıları
Anket
Son yorumlar
- yitik sevdamın adı...
3 saat 35 dakika önce - Re: ilahileri yukarıdaki "bu
6 saat 15 dakika önce - belli bir adami
6 saat 17 dakika önce - CEVSEN
2 saat 45 dakika önce - YEŞİL KUBBE ALBÜMÜNÜ İNDİREMİYORUM
7 saat 59 dakika önce - Cevsen
6 saat 14 dakika önce - allah(cela celalühü)razı olsun sizlerden
1 gün 10 saat önce - Re: AŞK-EĞLENCE
3 gün 27 dakika önce - Re: Mehmet Yetkin - Kasidei Bürde (Arapca)
3 gün 6 saat önce - Re: Efendi Hazretlerinden
3 gün 6 saat önce

SöylediGiniz kitabi 2 yil önce okuduGumda bende böyle düsünmüstüm.Herkesin okumasini tavsiye ediyordum.Ve ediyorum.bu yolla ailemin çoGu okumuslardi.bu öyle bir kitap ki insanada yeni bir syler yapma arzusu getiriyor.sanirim sizdede ayni duygulari meydana getirmis.
Huzur sokaGi gerçek bir efsane. Baski sayisiyla bize kalitesini gösteriyor. Okunmasi gereken bir kitap
güzel bir kitap