* * * ONLINE ILAHI DINLERKEN SITEDE DOLAS * * * | |||
| Açılış Sayfası Yap | (ctrl+D) Favorilere Ekle | ||
Sultan II. Abdülhamid'in Sürgün Günleri (1909-1918)
Hususi Doktoru Atif Hüseyin Bey'in Hatirati

Metin Hülagü
Ölçüler: 16,0 cm x 23,5 cm, 374 s.
ISBN 975-8434-55-1
18.000.000 TL
Son dönem Osmanli tarihinin en çok tartisilan konularindan birisi süphesiz Sultan II. Abdülhamid ve dönemidir. Elinizdeki kitap bu dönemi ve padisahi daha yakindan tanimaya yarayacak ipuçlarini verecektir...
Aşk-ı Nebi * Nevbahar * Gelin Ey Kardeşler * Osmanlı Torunuyuz * Sultanlar Sultanı * Gönül Kuşu * Özlüyorum * İki Gözüm * İlk Işık * Dervişhan 1 * Çağrı - Soundtrack * Acem Bülbülleri * H.K. Karma İlahiler * Adı Güzel * Talaal Bedru * Yanik Gönüller * Fani Dünya * Bahar Çiçekleri * Bad-i Saba * Selam Götürün * Ben Bir Zata Aşık Oldum * İlahiler ve Kasideler * Gülbeste * Yeşil Kubbe * Imparadies
Adem Şen * Ama Kardeşler * Çocuk İlahileri * Beytullah Kuzu * Boskurtun Bülbülleri * Dervişhan * Film Müzikleri * Grup Samen * Hasan Kılıçatan * Küçük Ahmet * Kemal Fahmi * M.Emin Ay - M.Demirci * M.Kocacan & R. Kapusuz * M.Sandal & R.Kaya * Mehmet Emin Ay * Mehmet Kef * Mehmet Yetkin * Recep Kapusuz * Yakup KILIÇ
Sultan'ul Muazzam Abdülhamid-i Sani Hazretleri
Muazzam Sultan İkinci Abdülhamid Han Hazretleri hakkında birçok kitap yazılmış ama bugün tarih bir defa daha O mübareğin önünde diz çökmekte ve af dilemektedir. Necip Fazıl Kısakürek'in dediği gibi;
"AYAĞA KALK TARİH!"
ve tarih ayağa kakltı ve Ulu Hakan2ın hakkını vermeye başladı.
Ama İslam düşmanı ve Yahudi dostları O mübarek Padişahımızı hala daha karalama politikasını gütmektedirler ama Osmanlı Torunu olan bizler artık uyanıyoruz ve İslamın Halifesi Sultan'ul Muazzam Abdülhamid'i Sani Hazretlerini artık anlıyoruz...