Cikan google reklamlarinda istenmeyen reklamlari haber verirseniz engelleyebiliriz.
Osmanli Torunuyuz Ilahi Allbümü
piri reis tarafından Pzt, 2005-07-11 20:42 tarihinde gönderildi.
(Adem ve Ertugrul Yilmaz)
- Yorum göndermek için giriş yapın
- 2247 okuma
Kim neler yaziyor?
Adıdagüzel · asya??? · Ecyad · firttix · Gök Sultan · Güvercin24 · Ebu Ömer · Tebesüm · _313_ · Bezirgan · rose5584 · romuslu_6 · NAZLİ34 · başak · yolcu · zumer · mervecik · Hazen · farukaktaş · seyyah99 · osmancetin53 · berrin_33 · learner · miyasel · ESLAH · hazan_im · gözyaşı · tefrih · ayasofya camii · vahiy · jade · Mezopotamyali · hdanisman · Pür Nûr · sevgim · HACI ALI · Halis Ece · Hasan Dursun · Hicret · Mihman · piri reis · Râbia · müteallim · Tüm Yazilar · Kütüphane Yazıları
Anket
Son yorumlar
- aşk
15 saat 11 dakika önce - nasip...
1 gün 6 saat önce - bidat
3 gün 5 saat önce - bidat
3 gün 4 saat önce - müziksiz ilahi
3 gün 6 saat önce - Re: Mehmet Yetkin - Ezan
3 gün 12 saat önce - Re:
4 gün 10 saat önce - Abi...
5 gün 1 saat önce - Re: Mehmet Yetkin - Kaside-i Bürde
5 gün 2 saat önce - Re: Küçük Ahmet - Gafletten Uyan
5 gün 12 saat önce

yenilikler.
masaallah hanci hic durmuyor evamli yeniliklerle net hizmetini genisletiyor .Allah muvaffak kilsin.tesekkür ederiz.
Engin
Iyi Aksamlar ben Adem ve Ertugrul Yilmaz ilahilerini indirmistim ama sifreyi bilmiyorum lutfen soylermisin lutfen Allah yardimciniz olsun
RE: Engin
[navy]www.ihya.org[/navy]
insaallah acabilirsiniz. yazmaniza ragmen acilmadi ise hangisi acilmamis ise onu bize bildirirseniz hatayi düzeltiriz kardesim
kolay gelsin
Lutfen
Ilahi indirmek istiyorum ama olumuyor lutfen yardim edin
RE: Lutfen
nasil bir problem ile karsilasiyorsunuz tam anlayamadim. indirmek istediginiz ilahiyi tikladiginizda bilgisayariniza inmeye baslar sevgili kardesim.
indirdikten sonra bilgisayarinizda winrar programi kurulu olmali. eger kurulu degilse acamazsin. sorunu tam olarak yazarsaniz daha detayli yardimci olabiliriz
kolay gelsin
vay seni
cok guzelmis siteniz hayirli olsunn
TATZ
ilahiye tikladim zaman bir sayfa geliyor ! winrarda var. nasil yapacagim ????
Osman
çok ama çok guzel siteniz allah daha guzellerine nasib etsin. Ben Fransadan uye oldun ve iki seneden beri kur'an kurslarina gidiyorum çok guzelmis siteniz allah musibetten bela korusun sizi.
Osman 1
Allah razi olsun sizden çok guzelmis ilahileri sizelere nasil tesekur edecegimi bilemiyorum allaha emanet olun
rabbim de sizlerden razi olsun kardesim.
ilahi için sifre
ilahi için gerekli sifreyi söylermisiniz?
ellernize ve emeklerinize saGlik
3 Mesaj
Allah Razi Olsun...
Ama ben henüz indirip dinleyemedim malumunuz 3 mesaj doldurmamiz gerekiyormus...
Haklisin Kardes!!!
[orange]dinlemeyi istiyorum da malum 3 tane msj yazmamiz gerekiyor::))[/orange]
Neyse!
yazacaGiz arti ne yapalim dinlemek için:)
Allaha sükür!!!
yazdik Allah a sükür!!!
ilahi ararken tesadüf gördüm gerçekten insanlarin kalbine hitap edebilecek bir yardimlasma örneGi gösterecek ve insanlari aydinlatacaktir tesekkürler
ilahi dinlemek için ne yapmaliyiz
burada ki ilahiler gerçekten çok güzel:)
Esselamü aleyküm
tskler
mevlamda sizlere versin insallah
ellerine saglik admin abi ;)
zevk ve renk meselesi
arkadasim emeGe saygili olmak tabi ki... ama ben esref ziya ,aykut kuskaya,ömer karaoGlu,mustafa cihat,mehmed emim ay.... tercihimdir tabiki zevk meselesi
kardeslerim....
hiç esref ziya, aykut kuskaya,ömer karaoGlu, m.emin ay,mustafa demirci,....vb dinleyen yok mu allah askina bu söylenen ilahiler tarz olarak ve ses olarak bana hiç hitap etmiyor...tabi ki zevkler ve renkler meselesi...
RE: vay seni
Benim ilk mesajim mesaj (özel mesaj degil) veya cevapla Butonunu bir türlü bulamiyorum!
onun icin alinti olarak bir mesaj yazmaya calisiyorum.
Bir sorunmu var
Bilmiyorum ama bir sorun var herhalde devamli "logout" oluyorum.
yeni
bugün ilk defa azda olsa detayli bir gezinti yaptim sitede.
Harika! bu zamanda bu kadarini beklemiyordum doGrusu . Ençok hosuma gidenlerden biride
SULTAN ii. ADBÜLHAMiT HAN HAZTERLERi idi.
Bahar havasinin hakim olduGu su günlerde bu güzel siteyle karsilasmak ne hos oldu. :D
Arkadaslar sitenin kurali gereGi ilahi indirebilmek için 20 tane mesaj yazmaniz gerekiyor. 20 mesajdan sonra indirebiliyorsunuz. indirdiGiniz ilahileri WiNRAR ile açarken sifreyi giriyorsunuz. sifre , www.ihya.org ya da mollacami.com
müziksiz
ilahiler müziksiz olunca çok güzel olmus, ayrica bu ise emek verenlerin hakkinnivermek lazim ,
hadis
ya arkadaslar bunca luzumsuz site içinde bu sitenin bulunmasi bence çok iyi ayrica burada bulunan hadisler insana okudukça kendinde bulunan eksikleri bulmasini saGliyor, insallah buradan daha çok kendimizi elestirir ve eksiklerimizi gideririz
dosya
ilahi dosyalarini indirmek bayaGi zor oldu ama deydi doGrusu , ayrica bazi arkadaslarin sert usluplari gözüme çarptti üzüldüm , lütfen siteyi bu hale getirmek için çaba sarf eden insanlara biraz daha saygili davranin
tebrik
bu zamanda böyle islerle uGrasan insanlarin olmasi inanilmaz bence, nedenmi bu kadar vurdum duymaz insanin içinde baskalarinin , bir seyler öGrenmesi için çaba göstermek mükemmel, bu iste emeGi geçen herkesten allah razi olsun
bilgi alma
arkadaslar bu site içinde bizimde kendi bilgilerimizi yaza bileceGimiz bir yer varmi acaba
ben
ben demek mi bütün yasam , insanin kendisin den baska bir varliGi düsünmeden yasamasimi , halbuki biraz çaba ile insanlik uGruna küçük bir is yapabilsek, bizden sonra arkamizda daim olan bir hatira birakabilsek bizden sonra kalanlara, allah raziolsun detirte bilsek acaba mümkünmü bu ? insallah bir gün böyle bir firsat geçer insanin eline, bütün müslüman kardeslerimin , çünkü ihtiyacamiz var bizden sonra bizim için sefeat edecek bir hatiraya, belki bu bir hayirli evlat, belkide elindeki imkanlarla yapabildiGin bir yapiya, ne dersiniz?
Kardes Allah Razi olsun
arkadas
buradan arkadaslarla irtibat kurmak isterdim
çocuk
çocuklarin eGitmleri ile ilgili cd ler varmi mesela abdestin kurallarini anlatan ses cd leri çocuk bunlari dinileyerek öGrennebilir
insan
insan olmak böyle sitelerle allah rizasi için çalismak , deGerli olduGunun hatirlatilmasi çok güzel , hepinizden allah razi olsun
fikih
fikih bilgilerinin olduGu sayfalarda varmi , varsa nasil ulasacaGiz
sifre
arkadaslar sifre dosyayi açtiGinizda yazan www.ihya.org
www.mollacami.com adreslerinin ikisini birden kopyaladiktan sonra parola yada sifre yazan yere yapistir yap tamam de o zaman açilir , çok güzel bir düsünce emeGe saygi adina, tebrikler
açiklama
sifre yalinzca w yazan kisimdan sonraki yerden kopyala yaparsaniz açilir, adreste bulunan h// kismini yapistirmayin
tekrar
sifre olayini anlamayan arkadas varsa sorabilir tekrar izah edebilirim
film
bu sitede dini fililmlere de yer verilecekmi , eGer böyle birçalisma yapilirsa seviniriz
çizgi
çocuklarla ilgili çizgi çalismasi veya çizgi filmi çalismasida olabilir, çocuklara görsel olarak eGitim daha kalici olduGuna inaniyorum
kuran
kuran öGrenmek için elif ba çalismasi gösteren bir sayfada olsa bu yönde merakli olan arkadaslar buradan faydalanabilir, yok ne alakasi var diyeceksin , ama insan buradan meraklanarak kendisini evinde gelistirebilir
güzel site,
indirmeye deGer...
tsk
allah bin kere razi olsun
cok guzel ilahiler var
özelikle muziksiz ilahileri cok beyeniyorum harika insallah devamini bekleriz
ellerinize saGlik guzel site olmus
gercekten çok guzel