Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Azinlik Uzantilari,Terörün Akittigi Kanla Besleniyorlar!

Azinlik Uzantilari,Terörün Akittigi Kanla Besleniyorlar!

Yirmi yili askin süredir terörle mücadele eden Türk Milleti ve onun bagrindan çikan Kahraman Türk Ordusu,dünyada esine az rastlanir bir sekilde terörü bitirme noktasina getirmisken ve yirmi yillik deneyimini kazanima dönüstürmek üzereyken,acaba terör son iki yilda neden ve nasil hortlatildi?

Yirmi iki yillik terörle mücadele süreci incelendiginde; 1984 - 1992 yillari arasinda bölücü terör örgütünün stratejik savunma safhasini tamamlayarak stratejik denge sürecine geçis için faaliyetlerini artirdigini, ancak 1993 yilindan itibaren Kahraman Ordumuzun etkin ve kararli mücadelesiyle bu sürecin tersine döndügünü,1999 yilinda bölücü basinin yakalanmasiyla örgütün dagilma sürecine girdigini ve 2004 yilina kadar kayda deger bir varlik gösteremedigini görmekteyiz.

2000–2003 yillarinda GKK dâhil asker sehit ve yaralilarimizin sayisi toplam 295 iken,2004 yilina gelindiginde bu sayi çok ciddi oranda artarak sadece bir yilda 256’ya çikmistir.2005 yilinda ise,bu artisin daha da yükseldigini ve toplam sehit ve yarali sayisinin 357’ye çiktigini içimiz kan aglayarak görmekteyiz.2002 yilinda toplam sehit ve yarali sayisi 20 iken,bu sayinin 2005 yilinda 357’ye ulasarak 12 kat artmasi,durumun ciddiyetiyle birlikte,bu anormal artisin arkasinda baska sebeplerin aranmasi gerektigini de göstermektedir.

2006 yilina gelindiginde ise,artik hemen her gün, birkaç Anadolu sehrine sehit cenazeleri gitmektedir ve kirli emelleri için sehitlerimizin kanini döktürenler, sehitlerimizin cenaze törenlerinde timsah gözyaslari dökmektedir. Ordumuza sizarak kadrolasan ve maalesef Genelkurmay Baskanligi Makami’ni ele geçiren Ihanet Örgütü, ne yazik ki bugüne kadar terörle mücadeledeki kazanimlarimizi basarilara dönüstürmemize engel olmustur. Terörle mücadele eden yigit askerlerimizin egitim ve donanimdaki eksiklerin ve bu mücadele esnasinda kasitli olarak yapilan strateji ve taktik hatalarinin altinda bu gerçek yatmaktadir.

Ihanet Örgütü ve mensubu olan azinlik uzantilari, degerli kurmaylarimizin bugüne kadar önerdikleri ve tesebbüs ettikleri revizyonlara ve reorganizasyonlara sürekli engel olmuslar; engel olamadiklari girisimlerin ve projelerin ise içini bosaltmislardir.Sehit cenaze törenlerini kendi propagandasi için sova dönüstüren Org.Büyükanit’in, terörün tirmandirildigi 2004-2006 yillari arasinda,terörle mücadele eden birliklerin basinda Kara Kuvvetleri Komutani olmasi tesadüf degildir.Birligin beyni ve itici gücü olmasi gereken bu sahsin,2yillik KKK. ligi süresince neler yaptigina kisaca bakalim:

1. Komutanligi süresince 25 Mekanize Piyade taburunu Tekirdag,Edirne ve Hatay gibi illerden 2. Ordu Komutanligi bölgesine kaydirmis ve bu birliklerle operasyonlar icra etmistir.Oysa, sirf mavi bere giydirerek komando birligi havasi vermeye çalistigi bu birliklerin bir çogunun; egitimi,teçhizati, kurulusu ve teskilati terörle mücadele için uygun degildir.44 yillik bir komutanin bu gerçegi bilmemesi mümkün degildir ve bu durum sadece ve sadece sehit cenazesi üretme kastindan kaynaklanmaktadir.Gelisigüzel araziye sürülen bu egitimsiz ve donanimsiz birliklerimiz, teröristlerin dösedigi mayinlardan dolayi yüksek oranda zayiat vermisler ve vermeye de devam etmektedirler.

Bu sehitlerin niçin verildigini özellikle sorgulamayan ve kurmaylarimizin sorgulamasina müsaade etmeyen Org. Büyükanit’in tek telasi,gidebildigi kadar sehit cenazesine giderek kendisi için yaptirabildigi kadar propaganda yaptirmaktir.Nasilsa,sehit olanlar Türk irkinin evlatlaridir…Nasilsa,mayina basarak veya vurularak sehit olanlar arasinda Ihanet Örgütü’ne mensup olanlarin yakinlari (damatlari) yoktur…Nasilsa,bu asil Millet,cenaze törenlerinde aglamadiklari belli olmasin diye günes gözlüklerinin arkasina gizlenenlerin art niyetini sorgulamayacak kadar iyi niyetlidir…

2. Iki yillik kuvvet komutanligi süresince Büyükanit, en az insan zayiati vererek terörle etkin mücadele edebilmek için ihtiyaç duyulan aktif ve pasif karistirici/bastirici (jammer),IHA(Insansiz Hava Araci)ve benzeri teknolojilere özellikle yatirim yaptirmamistir.Maliyeti çok da fazla olmayan bu tür ihtiyaçlarin giderilmesi için birliklerin yapmis olduklari talepleri geri çevirmis,kendisine israr eden kimi kurmaylari ise “ölümden korkmakla ve cesaretsizlikle” suçlayarak azarlamistir.

Halbuki israrla bu talepleri ileten kurmaylarin amaci, zaten kendi canlarini korumak degildi; operasyonlar için arazide hareket eden genç askerlerimizi mayinlardan ve pusulardan korumakti.

3. Terörle mücadelenin profesyonel birlikler tarafindan yapilmasi gerektigini bildigi halde bu konuda düzenlenen “Tetkik Heyeti Sonuç Raporlari”ni dikkate almamistir. Profesyonel-uzman birlikler yerine, operasyonlarda tamami erbas ve erlerden olusan piyade ve mekanize piyade birliklerin kullanilmasi için emir vererek zayiatin artmasina sebep olmustur.

4. Yirmi yili askin terörle mücadele tecrübesi olan Türk Ordusunun bu konuda yeterli dokümani, egiticisi ve uzmani olmamasi akil alacak bir durum degildir.KKK iken,birinci öncelikli tehdit olarak bölücü terörü gösteren Org. Büyükanit,sorumlu ve çözüm makami olarak simdiye kadar ne yapmistir? Terörle mücadele uzmanlari mi yetistirmistir? Profesyonel birlikler mi teskil etmistir? Bu ve benzeri bütün sorularin cevabi,maalesef“Hayir!”dir.

5. 2004–2006 döneminde KKK olan Büyükanit,her komutan gibi görev baslarken önceliklerini belirlemis ve icraatlarini bu önceliklere göre yapmistir.Belirledigi önceliklere ve icraatlarinin sonucuna bakildiginda,komutanligi döneminde terörün arttigi,iç huzurun kayboldugu,sehit ve yarali sayisinda önemli artis meydana geldigi açik seçik görülmektedir.

Türk Silahli Kuvvetleri,gelismis teknoloji ürünü cihazlari olmadigi için etkin bir karsi mayin harekâti uygulayamamistir.Bu operasyonlarda gözünü, kolunu,bacagini kaybedip ömür boyu sakat kalan Türk Evlatlarinin sorumlulugu,bu sorumlulugu Türk olmadigi için bir türlü hissedemeyen gizli yahudi Büyükanit’a aittir.

“Seçilmis” kalemsorlar,azinlik kimliklerini gizleyerek yazi yazdiklari gazete köselerinde,hemen her gün Org.Büyükanit için propaganda yapmaktadirlar ve Büyükanit’in terörü bitirecegini söylemektedirler.Acaba emperyalizme kendini pazarlamis Ihanet Örgütü’nün bu mensuplari,Yüce Türk Milleti’ni ve Türk Milliyetçileri’ni aptal mi saniyorlar? Övdükleri sabetayci pasa, bu ordunun terörle mücadeledeki en yetkili ve en yeterli kuvvetinin basinda düne kadar kuvvet komutani degil miydi?

Peki terörü,simdiye kadar niye bitirmedi? Yoksa,darbe zemini olusturmak ve Türk Milleti’nin sabrini zorlayarak ”Ne olacaksa olsun!” dedirtebilmek için,yeteri kadar gencimiz henüz ölmemis miydi? Yoksa,emperyalizmin icazet madalyasini boynunda tasiyan pasa,Türk Milleti’ni kendi güvenlik sorunlarinda bogarak ve içeride gerilimi kasten yükselterek, Büyük Ortadogu Projesi’nin önünü açacagina dair ABD ve Israil’e verdigi sözü mü tutmaya çalisiyordu?

Aziz Türk Milleti,yillarca “dis mihraklar” yalaniyla uyutulmaya çalisildi.Içimize sizmis azinlik uzantilarinin ihanetleri olmasa,hiçbir dis mihrakin Türkün gücüne kafa tutamayacagi ve bilegimizi bükemeyecegi muhakkakti.Artik Türk Milleti’ne yapilan ihanetleri disarida veya uzakta aramaya gerek yoktur. Hainler içimizdedir.Kendilerine terörist olma misyonu biçilen gizli ermeniler, Türk Milleti’ne ve kürt kökenli vatandaslara nasil ihanet ediyorlarsa,Ordumuza sizarak TSK’nin usulüne uygun sekilde terörle mücadelesini engelleyen azinlik uzantilari da ayni sekilde ihanet içindedirler.

Sonuçta,konumlari birbirinden çok farkli olsa da ve ihanet etme yöntemleri birbirine pek benzemese de, ne bölücü pkk ile Ihanet Örgütü arasinda,ne de bebek katili gizli ermeni apo ile gizli yahudi Büyükanit arasinda,Büyük Türk Milleti’ne ihanet etme kriterleri açisindan hiçbir fark yoktur.Biz Türk Milliyetçilerinin gözünde,gençlerimizi daglarda vuranlar ile bu gençleri eksik egitim, eksik donanim ve yanlis stratejilerle kasitli olarak ölüme gönderenler ayni kefededirler.

Artik her sehidimizin cenaze töreninde,bir yandan pkk’ya kahrederken,diger yandan da“Yahudi Komutan Istemiyoruz!” diye haykiracagiz:

Dinle ey gizli yahudi!

Artik masken düstü; Türk Milleti’ni KANDIRAMAYACAKSIN!
Medyada görünmek için katildigin cenaze törenlerinde sehit anneleri ve yakinlari,senden evlatlarinin hesabini soracaklar ve kirli YÜZÜNE TÜKÜRECEKLERDIR.

“Vaat edilmis topraklar”için yaptigin igrenç hesaplar ve verdigin kararlar sonucunda sehit olan evlatlarimizin ruhlari,Ihanet Örgütü’nün ve senin KÂBUSUN OLACAKTIR…

Alinti

Selam Sevgi ve Dua Ile

selamünaleyküm kardesim ..

ah kardesim ha zaten basimiza gelenler bu yüzden degilmi belli basli aciktaki düsmanlarimizi biliyoruz ve önlemini aliyoruz , alabiliyoruz aaaaammmmaaaaa asil tehlike gizli düsmanlardan geliyor konumlari ne olursa olsun ,makam ve mevkileri ne olursa olsun bilinmedigi zaman asil kan kaybimiz, iste onlarin yüzünden kaybediyoruz...

ayni pirincteki beyaz taslar gibi..ne yazikki..en kücük mevkiden ( basit bir devlet memuru) en tepemizdeki yerlere kadar yerlesmisler veya da yerlestirilmisler...onlari ALLAH(c.c.)nin izniyle bir cürük dis gibi söküp ata bilsek..basimizin agrisi kalmayacak..ama bugünden yarina olacak bir is degil..sadece zamanda alsa insallah gec kalmayiz ama zamanda alsa diyorum bunlardan bir an evel kurtulmamiz gerek...

RAHMAN VE RAHIM OLAN ALLAH (c.c.) e emanet olun din kardeslerim..





SON-ÜLKÜCÜ
**********************
EZANA BILAL GEREK...
-------------------------------
EKMEGE HELAL GEREK...
-------------------------------
GÖK YÜZÜNE BIRTANE YETER...
----------------------------
BIZE ÜC HILAL GEREK....


Serbest Kürsü

MollaCami.Com