Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


=_= Benden O'na =_=

Benden O'na

Yalnız kalmayı seviyorum. Yalnızken yanımda O'nun olduğunu biliyorum, korkmuyorum. Her yalnızlık O'nu bana yaklaştırıyor. Yalnız kalmayı ve yalnızken O'na yaklaşmayı, yalnızlığı O'nunla doldurmayı seviyorum.

Ağlamayı seviyorum. İçimden O'ndan uzak O'nun olmayan herşey gözyaşlarıyla dışarı çıktığı için. Ağlamak, boşalmaktır. Pişman olmayı, ağlamayı seviyorum.

Gülmeyi seviyorum. Attığım her adıma bin adımla cevap verdiği zamanlar. Adım adım O'na yaklaşmayı ve mutlu olmayı seviyorum.

Düşünmeyi seviyorum. Her düşünüş ruhumda O'nun olmadığı boşlukları O'nunla dolduruyor. Boşlukları O'nunla doldurmayı ve O'nunla dolmayı seviyorum.

Yürümeyi seviyorum. Her adımda hedefe ulaşmaya biraz daha yaklaşmayı ve hedefte O'nun olmasını seviyorum.

Yağmuru seviyorum. Her damlasıyla O'ndan rahmet indiren, rahmetini bana gösteren yağmuru ve yağmurda ıslanmayı seviyorum.

Çölleri seviyorum. Yoldaşım Mecnun'u içi yanarken dıştan yaktığı için. Her iki yakılmışlık ile O'na ulaşmayı kolaylaştırdığı için çölleri, çölde kalmayı ve susayıp, tükenip O'nun kapısına gitmeyi seviyorum.

Gökyüzünü seviyorum. Geniş ve çok güzel. O'nun bütün kainatı kuşattığını biliyorum. Göz alabildiğince genişliğin ve boşluğun her zerresinde O'nun olduğunu bildiğim için, gökyüzünü ve gökyüzünde hayal kurmayı seviyorum

Ben; O'na ulaşan, ulaştıran, O'nu anlayan, anlatan, O'ndan gelen, O'na giden, O'nunla ilgili herşeyi O'nun için seviyorum.

Saliha Canbay

MARİFET...?!
AZRAİL'E TEBESSÜM...
cikcik,cik,cik....
Ne kadar da sıkıcı ve bomboş bir yığın...
Sözün,lafın,kelamın uzunu ahmaga söylenir ya Hu...
Ne bu böyle cik cikde,cik cik...
O'nu (cc) seviyorum de yeter...

O'nu (cc) seviyorum...

böyle mi çayıseven :) çok ilginç bi yorum yapmışsın hatta öyle ki şahsım adına yorumun konunun önüne geçti :)

bu arada güzel paylaşım için teşekkürler GOK_SULTAN...

Kardeşim güzel bir paylaşım .Ellerinize sağlık. Cenabı hak hepimizi tefekkür ehli eylesin...SELAMLAR

Gerçekten güzel yorum. Ama yazıya emek verilmiş. İnsana her şartta sevmeyi hatırlatıyor. Azraile hoş geldin diyebilmekte hüner.. Bunu ancak gerçek sevgiye yaklaşanlar bilir.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com