Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM MOLLACAMİ DOSTLARIM SELAMUN ALEYKÜM

SELAMUN ALEYKÜM BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME.BU GÜN AŞURE GÜNÜ VE HERKESE SELAMLAR OLSUN.SELAM VERMEMİZ GEREKEN GÜNLERDEN BİRTANESİ.BÜTÜN KARDEŞLERİM SELAMUN ALEYKÜM HERKEZE.bir kusurum olduysa affola.bütün günahlarımızın affolması ileğiyle.saygı ve sevgilerle

Bende tüm sitedeki kardeşlerime selam yolluyorum . bu mubarek gün hepimize hayır olsun

sayfa görünümünde problem var galiba fihrist kısmı yazıların üzerine gelmiş yazıları okuyamıyorum bana yardım edermisiniz?

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh kardeşlerim,

Amin.Mübarek günümüz hayırlara vesile olsun. Allah (c.c.) Ümmet-i Muhammedi affeylesin, rızasına kavuştursun. AŞK'ını nasip eylesin.

Benden de herkese selamlar...

tunahanhakan kardeşim görünümden metin boyutundan ayarlaya bilirsin

a s bendende harkese selamün aleykum


اجياد

Aleyna ve aleyküm selam kardeşlerim benden de herkese selam olsun ;selamün aleyküm

selametle
güvercin


"Mü'min, kulluk elbisesi günahlarla yıprandığında, onu tövbe iğnesiyle yamayandır. Talihli kişi, tövbesi üzerine ölendir."(H.Ş)

Aleukümselam, Selamün Aleyküm

VE ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BEREKATÜH ,ALLAH-U TEALA (C.C.)BÜTÜN ÜMMET-İ MUHAMMEDİ ŞU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE HABİBİ, RASULÜ MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V.)HÜRMETİNE AFFEYLESİN,GÜNAHLARINI BAĞIŞLASIN İNŞAALLAH... SIRAT-I MÜSTAKİMİNDE SEBATKAR EYLESİN TAKİ SON NEFESE KADAR İNŞAALLAH...TÜM KARDEŞLERİMİZE ESSELAMUN ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BEREKATÜHÜ.................


Tebrik ve Kutlamalar

MollaCami.Com