Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Cocuk isteyenler icin

Çocuklari çok seviyor, çocuk istiyorsunuz.Emin misiniz? Tekrar soruyorum; emin misiniz? Karar vermeden önce,çocuklu yasama kendinizi hazirlamaya ne dersiniz?
1-) Köse basindaki süpermarkete gidin. Hiçbir sey satin almadan kasaya yönelin ve cebinizdeki bütün parayi kasiyere verin. Daha sonrada yandaki eczaneye gidin kredi karti ile ilaçlar alin. Aksam saat 17:00 ile 22.00 arasinda elinizde yaklasik 4 kg. agirlik tasiyarak sürekli ev içinde volta atin. Saat 22.00'de agirligi yataga birakin. Saati 24.00'e kurun ve yatin uyuyun. Saat tam 24.00'de kalkin.4 kg. agirligi tekrar elinize
alin ve saat 01.00'e kadar evin içinde dolasin. Agirligi tekrar yataga koyun. Saatin alarmini 03.00'e kurun. Yatin. Uyuyamayacaginiz için tekrar kalkin; bu kez elinizde agirlik olmadan evin içinde dolanip durun. Koltukta kendinizden geçin.03.00'te çalan alarm ile firlayin, 15 dakikalik uykunun sersemligi ile yataga yönelin, agirligi elinize alin. Saat 04.00'e kadar elinizde agirlik varken karanlikta dolanin ve bu arada yüksek sesle çocuk sarkilari, ninniler söyleyin. Kendinizden geçerek bir süre daha uyuyun. Böylece toplam uyku miktarinizi 45 dakikaya yükseltin. Kahvaltiyi hazirlayin. Güleryüzlü olun ve bunlari 5 yil boyunca her gece tekrarlayin.
2-) Eve canli bir ahtapot getirin...5 yil boyunca düzenli bir biçimde her sabah onu giydirmeye çalisin. Ayrica ahtapotu bir çuvala, hiçbir kolu disarda kalmayacak sekilde, en kisa zamanda sokmanin provasini
yapin.
3-) Bir kavun alin. Kavunun üstünde bir delik açin. Kavunu uzunca bir iple tavana asip, sallayin. Kavun sagdan sola sallanirken, bir kasik sicak su alin,.sallanan kavunda daha önce açmis oldugunuz delige,yere dökmeden sokmaga çalisin.
4-) Agzinizdan çikan her cümleyi en az bes kez daha tekrarlayarak konusmaya alisin. Bunu bir yasam biçimi haline getirin.
5-) Disariya çikmak için giyinin. Banyonun kapisi önünde tam tamina yarim saat bekleyin. Asagiya inin. Kapinin önünde bes dakika bekleyin. Sonra tekrar eve dönün.Tekrar disariya çikin. Evin önündeki yolda yürümeye baslayin. çok ama çok yavas yürüyün. Yürürken de yerde gördügünüz her sigara izmaritini, cikleti, kirli kagidi,mendili, karincayi dikkatle ve uzun uzun seyredin. Aniden "yeter artik senden
çektigim" diye avaziniz çiktigi kadar bagirin. Eve geri dönün. Her gün böyle yürüyüsler yapin.
6-) Süpermarkete gidin.Yaniniza da orta büyüklükte bir keçi alin: Süpermarkete girince keçiyi serbest birakin.Daha sonra da keçinin içerde kirip, tahrip ettigi her seyin parasini sorgusuz sualsiz peki deyip
ödeyin.
7-) Evdeki koltuklara tereyagi bulayin. Perdelere de reçel bulastirin.
8-) Mutfakta pismekte olan bir adet baligi çalin ve onu misafir odasinda bir yere saklayin. Baligin odada 5 ay kimse tarafindan bulunmadan kalmasini saglayin.
9-)Evdeki yeni sulanmis çiçeklere elinizi so kun ve aldiginiz çamurlar ile temiz duvarlar üzerinde figürler yaratin. Nasilmis, çocuklu yasama hazir misiniz? Bir daha DÜSÜNÜN.



:o :o

Tabi bunlar isin espirisi. Yinede dünyanin en sevimli varliklaridir onlar. insallah Allah (c.c.) bizlerede hayirlisini nasip eder

ay bunu yazan sahsin cocugu ya cok afacamis yada ben cocuk falan istemem :D :D :-) :-) :-) :-) :-)

EMiN KARDEsiM SEN AZ BiLE YAZMisSiN ÇOCUGUN OLDUGUNDA SENi DÜZ DUVARA BiLE ÇiKARiR.YAPMiYCAM DEDiGiN HERsEYi BAKMisSiN YAPMisSiN.YiNEDE ÇOCUKLARSiZ BiR HAYATi DÜsÜNEMiYORUM.RABBiMiN BiZE BAGisLADiGi TATLi BiR OKADAR TAsiMASi AGiR HEDiYELERi.BEKAR OLAN KARDEsLERiMiNDE HAYiRLi BiR YUVA KURMALARiNi GÖNÜLDEN DiLiYORUM.ALLAHA EMANET :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

uslu uslu oturan çocuGu sen nedecen uslu uslu oturan torunu ben nedecen

Tabi yukarida mizahi yönü ile bakilmis.Yoksa bebekler çok tatli ve herseyden önce sabiler.Zaten hz.Allah onlara sevimlilik vermemis olsa yukardaki gibi çekilmez olurdu.
Beni bebekler deGil, büyümeleri korkutur.Çünki sorumluluklarida büyüdüGü söylenir.Çocuk yetistirmek evliliGin getirdiGi sorumluluktan çok daha zor olur heralde.
Çünki insan yetistiriyorsun.Düsüncesi bile fazlasi ile korkmaya kafi..
hz.Allah cesaretli kullarinin arasina ilhak eylesin.


Mizah Kösesi

MollaCami.Com