Molla Cami Kitapliginda aradiginiz hersey elinizin altinda
* * * ONLINE ILAHI DINLERKEN SITEDE DOLAS * * *
Giriş Sayfası Yap   Açılış Sayfası Yap (ctrl+D)   Favorilere Ekle  Sık Kullanılanlara Ekle



Cikan google reklamlarinda istenmeyen reklamlari haber verirseniz engelleyebiliriz.

Danimarka'dan bir ahlaksizlik daha..

Danimarka'dan bir ahlaksizlik daha..

Hz. Muhammed karikatürü krizinin bas mimari Danimarka, edepsizlikte sinir tanimiyor. Bu kez ülkede bulunan 25 Müslüman'in mezarina saldirida bulunuldu..

Danimarka'nin küçük sehirlerinden Esbjerg'de 25 Müslüman mezarinin hafta sonu yapilan saldiri sonucu tahrip olduGu bildirildi.

Cumartesi gecesi gerçeklestirildiGi açiklanan çirkin saldirinin hiçbir görgü taniGi olmamasi dikkat çekerken, Müslüman mezarlarinin parçalanmasina tepki gösteren Danimarka Basbakani Anders Fogh Rasmussen konuyla ilgili yaptiGi açiklamada, "insanlari etnik ya da dini kökenlerinden dolayi incitmeye yönelik yapilan her eylemi siddetle kiniyorum" dedi.

Müslüman mezarlarini bu sekilde tahrip etmenin suç olusturduGunu hatirlatan Rasmussen, emniyet yetkililerinin suçlulari en kisa yakalayacaGina inandiGini söyledi.

Esbjerg kenti yakinlarindaki Saedding'de Müslümanlara ait mezar taslarinin kirilmak suretiyle tahrip edilmesine raGmen Hiristiyan mezarlarina dokunulmadiGi bildirildi .

‘Müslümanlari öldürün’ diyen radyo sahibine hapis

Sahibi olduGu Radyo Holger’de ‘Müslümanlari öldürün’ çaGrisi yapan asiri saGci Kaj Vilhelmsen, Kopenhag Mahkemesi tarafindan 14 gün hapis cezasina çarptirildi.

Londra’da geçtiGimiz yil düzenlenen terör saldirilarinin ardindan yaptiGi programinda Vilhelmsen, ‘Müslüman’ kelimesi yerine ‘Muhammedciler’ demis, “Terörle mücadele için Müslümanlarin Avrupa’dan kovulmasi gerekiyor. Ancak o zaman bomba eylemi yapamazlar. Ayni zamanda fanatik Muhammedcilerin ortadan kaldirilmasi lazim. Bunun anlami bazilarini öldürmektir.” ifadelerini kullanmisti. Hakim Mette Bytofte, ceza gerekçesi olarak, ‘konusmanin temelinde bütün Müslümanlarin terörist olarak gösterilmesini’ yazdi. Radyo Holger’in yayin izni Kopenhag Radyo Yayin Merkez Kurulu tarafindan 3 ay süreyle iptal edilmisti.

Sonsayfa&Zaman

El Fatiha..

Densizlik abidesi hel

hala ab mi?

AB NiN DANiMAYi DESTEKLEMESiNDEN SONRA HALA ÜYELiK GiRisiMLERi YAPiLMASi BENi ÜZÜYOR...

daha halen anlasilmiyor mu?

Mutlu bir aile tablosu düsünün hatta ve hatta o düsündügünüz tablodaki bir fert de sizsiniz. bir ve ya birkac tane kardesiniz var. her zaman oldugu gibi bir pürüz; Kardesinizin bir tanesi, diger kardesinizi size karsi kiskirtiyor ve aranizda tartisma yasaniyor. ama dikkat ettiniz mi? Kiskirtmaci kardesiniz bir köseye cekilmis ve de kis kis gülüyor.

AB eline bir masa almis ve onu kullaniyor müslümanlari önce danimarka yolu ile kiskirtmak ve daha sonra da müslümanlar neden bir papazi öldürdü, neden bir iki tane hristyani dövdü diye bahaneler ve de hakaretlerin devamini gösterecekler.

anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. Asla provakasyonlara gelmeyin kardeslerim

Anket

Son yorumlar



ihya.org toplist hosting TOPlist

uyeadi@mollacami.com 2GB Alan bedava:)