En son begenilen 100 ilahi
Sitemiz ziyaretçilerinin en son beğendiği 100 ilahi.. Sıralama son beğeni tarihine göre yapılmaktadır
Anket
Son yorumlar
- Re: NE GÜNLERE KALDiK! iNSANLARiMiZ, KEDi-KÖPEKLER iÇiN DE FATiH
4 yıl 4 hafta önce - Şeker Hastasıyım
4 yıl 7 hafta önce - ilahi
4 yıl 8 hafta önce - Peygamberimizin sünnetleri
4 yıl 18 hafta önce - anneciğim notaları
4 yıl 19 hafta önce - Temenni
4 yıl 22 hafta önce - CVP:sünnet
4 yıl 29 hafta önce - sünnet
4 yıl 30 hafta önce - cevşen
4 yıl 31 hafta önce - Re: ROTARY NEDiR, NEYi AMAÇLAR ?
4 yıl 31 hafta önce
Re: En son begenilen 100 ilahi
allah razı olsun elinize sağlık
yetkililer
mustafa bilican ilahileri yüklenebilir mi ? yardımcı olunuz lütfen
CVP:yetkililer
eğer albümleri varsa bize ulaştırırsanız ekleyebiliriz
ilahileri indirmek için...
İlahi indiremeyen kardeşlerim internet download manager programını bilgisayarlarına kurarlarsa rahatça indirebilirler... http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=internet-download-manager&lid=1435 bu ilnki tıklayıp indirebilirsiniz.. isteyenlere türkçe patch'ini dde ulaştırabilirm selamet ve dua ile Rabbime emanet olun.. Adem YAKUT abim başta olmak üzere Rabbim bu sitenin sahiplerinden razı ve memnun olsun inşallah...
ilahi indirme
mehmet yetkin hocaya allah selamet ve saglık versinn. sesi çok güzell. ilahilerinden indirmek istiyorum indiremedim göderirsenizz memnun olurum şimdiden teşekkürler
ilahileri indirmek için...
İlahi indiremeyen kardeşlerim internet download manager programını bilgisayarlarına kurarlarsa rahatça indirebilirler... http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=internet-download-manager&lid=1435 bu ilnki tıklayıp indirebilirsiniz..
ben yeni üye oldum sitenize ama hiçbir ilahiyi dinleyemiyorum
TEŞEKKÜR
ALLAH razı olsun bu ilahileri bizlere dinleme ve indirme fırsatı verdiğiniz için
allhü teala razı olsun
sitenizle müziksiz ilahi ararken tanıştım.İlahiler birbirinden güzel .Bizlere müziksiz ilahi dinleme ve indirme imkanı verdiğiniz için teşekkür ederiz.müziksiz olunca gönlümüzün pası siliniyor Allhü tela razı olsun.
kara yüzüm sürebilsem
kara yüzüm sürebilsem ilahisini bilen varmı?
çok teşekkürler
Gerçekten ne söylesem azdır.Mükemmel bir site
ELİNİZE,EMEĞİNİZE VEDE YÜREĞİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR.HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
emeğinize sağlık hepsi çoook güzeller allah razı olsun tüm emeği geçenlerden bu site çok güzel herkese tavsiye ediyorum mehmet emin ayın bazı ilahileri indirilmiyor ilginirseniz çok memnun olurum ALLAHA EMANET OLUN hakkınızı helal edin..
teşekkürler
siteden bazı ilahiler indirdim emeğinize sağlık teşekkürler mehmet emineyın çoğu ilahileri inmiyo onlara bakarsanız sevinirim sağlıkla kalın ALLAHA emanet olun
yerli92
site gerçekten çok güzel olmuş siteyi yapan arkadaşlardan we siteye katkısı olan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun toplam bu siteden 277 tane ilahi indirdim bu hafta sonu mevlütümüz war allahın izni ile inşallah orda çalacağım allahın izni ile tamda istediğim ilahiler bu sitede tüm arkadaşlarımada tavsiye etmeyi düşünüyorum
ben gelir diye her zaman
ben gelir diye her zaman ilahisini çok seviyorum sitenize bunu eklerseniz çok teşekkur edrim bana bu sayfayaı açtıgınız için çokk teşekkur ederim
bence çok güzel bir site
bence çok güzel bir site olmuş allah hepsinden razıl osun benim düşünceme göre bazı ilahiler ç0ok güzel olmuş bazıları beyenmez ben sezen hepinizee tavsiye edrim allaha emanet olun hepiniz
İlahi Listesi
Mikail'in hoş seda sını da listeye eklerseniz çok sevinirim. bir de Eşref Ziya hüzün türküsü.
Allah razı olsun kardeşler
Medineye varamadım ilahisi gerçekten güzel zira bundan faydalanmaktaki gayem yeni namaza başlayan bir kardeşim benden bu ilahiyi istedi. duydukça duygulanıyor ağlıyası geliyormuş. İnşallah hayırlara vesile oluruz. kişi zaten Cenab-ı Allah'ın iradesiyle hidayet bulur bizim gayemiz ise Cenab-ı Allahın İradesinin vukuunda bizim İrade-i cüz'imizin vesile olmasına çabalamak İnşallah.
Allaha emanet olunuz
tÅŸk
huseyin
suay
selamun aleykum 2005 yılından itibaren bu siteye girmiyodum beni bu siteye tekrar davet eden arkadaşlara tşk ederim allah razı olsun
ilahi
allah bu siteye emegi geçen ve geçmeyen her kesten razı olsun selamunaleykum allaha emanet
slm
ben mehmet hoca duyurulur bana acılen mehmet hocanın mevluthan sozlu mırac bahrı lazım ve fatıh colaktan varsa yanı kur an ı kerım soslu buda varsa gonderın soslu ınternette ındıremedım de
emeğinize sağlık
teşekkür ederim....
Teşekkür
Teşekkür ederim.
Eskiden kasetler vardı M.Yetkin abinin tüm kasetlerini almıştım halen elimde var ama kasetler zamanla bozuldu ve dinleyemez oldum. Burada bilgisayar ortamında dinlemek Çok güzel,Emeği geçen ve dinleyen Herkesden Bilhassa seslendirenden Allah Razı olsun.
çok güzel ellerinize
çok güzel ellerinize sağlık m yetkinin sevdim seni mabuduma ekleyebilirmisiniz,
çok güzel çalışmalar
çok güzel çalışmalar allah daim eylesin
çooooookkkkkkkkkk
çooooookkkkkkkkkk gggggggüüüüüüzzzeeeeellllllllllllll
Başarılarınızın
Başarılarınızın devamını dilerim
elinize emeğinize sağlık
elinize emeğinize sağlık selametle
ellerinize saglik arkadaslar
ellerinize saglik arkadaslar