Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


FAL KiTABi iNCiL...

[navy]666 korkusu

Yarin 6 Haziran 2006. Hristiyan inancindaki 666 kehaneti için beklenen korkunç gün. Yarin vizyona girecek olan The Omen filmindeki Deccal\'in dogumu Hristiyan dünyasinda korku ve panik içinde bekleniyor

Hristiyanlik inancina göre ensesinde 666 rakamiyla dogacak ve dünyayi herkese dar edecek olan Deccal, yarin yani 06/06/06 'da dünyaya gelecek. Sineme tarihinin en etkili korku filmlerinden olan The Omen\'de isaret edilen 666 kehaneti, Avrupa ve AB 'de korkunç bir gün olarak beklenmeye basladi. incil 'de geçen bir ibarede yer alan 666 sayisiyla Deccal\'in yarin dogacagina inanan Hristiyan kadinlar, çocuklarini ayni gün dogurmamak için sezaryen için siraya girdiler. '666' sayisi incil'de Seytan'i temsil ediyor.

KEHANETLERiN ORTAK NOKTASi: '666'

666 sayisinin Hristiyanlik inancinda korkulan bir sayi olmasina Fransiz kahin Nostradamus\'un kehaneti neden oldu. Hristiyan dünyasinda kiyametin alametlerini söyleyen Nostradamus, 21. yüzyilin, 666 sayisiyla ilgili bir seyle veya bir kisi tarafindan yönetilecegini söylemisti. incil'de de '66\' sayisinin dünyanin sonunu getireceginden bahsediliyor. incil\'in ilk yazildigi dil olan ibranice\'de 666\'nin yazilisinin sanal alemde kullanilan "www" olmasi da Nostradamus'un kehanetini arttiriyor. Bu da akillara direkt olarak interneti ifade eden 'dünya çapindaki ag' anlamina gelen \'world wide web\' kelimelerinin kisaltilmis hali 'www'yi getiriyor.

KADiNLAR COCUK DOGURMUYOR

666 rakamindan, Deccal'in yarin dünyaya gelecegi sonucunu çikaran ve bebeklerini 6 Haziran\da dogurmak istemeyen anne adaylari, sezaryen için hastanelere akin etti. Bunlardan biri olan Melissa Parker isimle ingiliz kadin, dogumunu daha önce yapmak için hastane yönetimini ikna etmeye çalisiyor. "The Omen" (Kehanet) filminin etkisinde kalan Parker, 06.06.06 tarihinde bebegini dünyaya getirmekten korktugunu belirterek, "Cocuk kötü birisi olacak diye çok korkuyorum. Daha kötüsü, bebegimin kendisi seytan veya deccal olabilir" dedi.

LANETLi RAKAM 666 DEGiL 616

Hristiyan ilahiyatçilarinin ortaya attigi yeni iddiaya göre ise seytanin sayisi inanildigi gibi 666 degil, Yuhanna incili\'nin Vahiy bölümünde geçen asil sayi 616. Ancak Yunanca orijinal metnin yanlis tercüme edilmesi sonucu seytanin sayisi 666 oldu. Yaklasik 2'nci yüzyildan bu yana seytanin sayisi olarak bilinen 666 sayisinin bir çeviri hatasi oldugu ve seytani sembolize eden gerçek sayinin 616 oldugu iddia edildi. Geçtigimiz aylarda Alman Bild gazetesinin haberi üzerine arastirmacilar, Yunanca orijinal metindeki rakamlarin yanlis çevrildigini tespit ettiler.

ZEYNEP SANDiKCi

'THE OMEN': KEHANET

Yarin vizyona girecek olan ve Hristiyan dünyasinda korkulara neden olan The Omen 'Kehanet' filmi, çok istemesine ragmen çocuklari bir türlü yasamayan Thorn ailesinin etrafinda gelisen esrarengiz olaylari ele aliyor. Amerikali bir diplomat olan Robert Thorn'un esi Kathryn\'in dogum sirasinda bebegi ölür. Daha önce iki kez hamile kalan ve her seferinde bebegini kaybeden Kathryn'e bu haberi vermekte zorlanan Robert'in yardimina hastanenin rahibi Peder Spiletto yetisir. Peder; ayni gece dogan ve dogumda annesini kaybeden bir baska bebegi Thorn'a verir. Bes yasina gelen ve kendisine Damien (Deccal) adi verilen çocugun etrafinda garip olaylar gelisir. Bakicisi, küçük çocugun dogum gününde kendini asar.

islam inancina göre Deccal

Dinimizde bazi hadislerde isaret edildigine göre Deccal, Ahir Zaman\'da dünyaya gelecek ve insanlarin Hz. Mehdi ve Hz. isa'ya itaat etmelerini engellemek amaciyla çesitli propaganda yöntemleri kullanacaktir. Daha sonra ise Hz. isa yeryüzüne inecek ve Deccal'i öldürecektir.

iNCiL'DEKi iBARE

Hristiyan

Deccal diye bir insan yok ne kuranda nede incilde 666 sayisi bir insan sifresi ve o Kuranda Neml suresinde 82.ayetteki dabbe yani canli lakin incilde anlatilan gibi insanlarin seytana inanmasini zorlamiycak Neml suresindeki Allahin sözu dogrudur o insanlarin sahtekarlarinin yalanini aciga cikaricak tabiki Allahin yardimi ile . Mehdi diye biri Kuranda gecmiyor hz isa gelicek ve hz isa dan önce baska bir canli oda zaten su an dünyada insallah hz Isa nin gelisi cok yakin ondan sonra kiyamet basliyor su an kiyametin haziligi devam ediyor . 2007 dogdu o kiyametin buyuk alametlerinden olan canli fazlasini burda yazmaya gerek yok

deccal insan ya da bir sistem olabilir onu bilemeyiz. mehdi hadislerle sabittir. isa geldi gelecek gibi yalan haberler yazmaya gerek yok. kendinizi kandırmayınız. bilen zaten biliyor.. ehline malum herşey


Hayatin Icinden Islam

MollaCami.Com