Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


KÜLFETSIZ KAZANC

Bir gülümseme,bir seye mal olmaz,bir külfeti yoktur,fakat insana çok sey kazandirir.Gülümseme,iç dünyamizin güzelliklerinin,disa yansimasidir.Gülen kimse,baskalarina ikramda bulunuyor demektir.Vereni fakirlestirmeden,alani zenginlestiren bir güce sahiptir gülümseme.

Gülümseme,sadece bir an sürer.Fakat,hatirasi bazen ebediyyen yasar.Hiç kimse,gülümseme olmadan,ona ihtiyaç duymadan yasayacak kadar zengin degildir,kuvvetlidegildir.
Gülümseme,evde saadet,isyerinde muvaffakiyet meydana getirir.

Sevginin,insan olmanin anahtaridir gülümseme.O,yorgun olani dinlendirir,ümitsiz olana nes'e ve hayat bahseder.Satin alinmaz, rica,minnet ve mihnetle elde edilemez.Hiç kimse ödünç vermez.Calmak da mümkün degildir.

Gülümseme,kendiliginden verilmedikçe,hiç kimsenin isine yaramaz.Bazi insanlar,çok yorgundurlar,gülümseyemezler. Böylelerine siz gülümseyiniz.

Gülümseyemeyenlerin,herkesten çok güler yüz görmeye ihtiyaçlari vardir.Unutulmasin ki,dinimiz, gülümsemeyi sadaka saymaktadir.

Sevdiginizi bulamazsaniz, buldugunuzu sevmelisiniz...

......


Mübarek Cuma Gününü Tebrik Ederiz.

Allahü teala hepimizi bu mübarek cumanin bereketine ve sefaatine nail eylesin insallah.Afv ve magfiret eyledigi ve cehenneminden azad eyledigi kullari meyanina dahil eylesin, bütün dualarinizin neticesini,hazîne-i gaybiyyesinden ihsan eylesin insallah.

.....

Huzurpinari


Selam Sevgi ve Dua Ile

DÜNYAYI SEVENLER, DÜNYALIKLARI IÇIN AHIRETLERINI TERKEDIYORLAR.
SEN, ALLAHU TEALANIN EMIRLERINI YAPABILMEK IÇIN DÜNYAYI TERKET

çok güzel bir yazı paylaştığınız için Allahrazı olsun...yüzlerimizden gülümseme eksik olmasın...


Hikayeler ve Kissalar

MollaCami.Com