Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


"Misyonerler Savasi" kitaplasti

"Misyonerler Savasi" kitaplasti

Yazar Mustafa Karnas'in,'Misyonerler Savasi (Papaz Santoro Neden Öldürüldü?)' adli kitabi piyasaya çikti.

MISYONERLERIN HUSURSUZ CETESI

279 sayfalik kitapta, Papaz Santoro'nun öldürülmesinden, misyonerlerin gelecekteki planlarina kadar birçok konuya yer veriliyor.Yazar Mustafa Karnas,kitabinda, misyonerlerin,Türkiye'de huzursuzluk yaratmak için kendilerine karsi parali çete bile tuttuklarini,hata Trabzon'da Papaz Santoro'nun öldürülmesinin de bu çetenin planlarinin bir parçasi oldugunu iddia ediyor.

Hz. Muhammed karikatürlerinin yayinlanmasindan sonra bütün dünya ayaga kalkmis,her yerde protesto gösterileri yapilirken,Trabzon'da yasanan papaz cinayetinin Türkiye'nin üzerinde kirli oyunlar planlandiginin belgesi oldugunu savunan Yazar Mustafa Karnas,Türk milletinin uyanik olmasi gerektigini vurguluyor.

BUSH TÜRKIYE HAYALI

Karnas, Hiristiyanlarin, Anadolu'nun eski bir Hiristiyan yurdu olmasi ve Büyük Ortadogu Projesi nedeniyle Türkiye'ye odaklandigini,Papa ve Bush'un Türkiye'de Hiristiyan devleti kurmak istedigini ileri sürerek, sunlari söyledi:

'Hiristiyanlar,PKK terör örgütü ve Kürtleri de Hiristiyanlastirmak istiyorlar.Yakin bir zamanda kendi kiliselerine operasyon düzenletecekler.

Cünkü,kendilerine karsi parali çete tutuyorlar.Sonra (Hiristiyanlar güvenlik içinde degil)diyerek yabanci güç isteyecekler.Isgal güçlerini, yabancilara satilan topraklarda kuracaklari sitelere yerlestirecekler.'

Yazar Karnas,Sovyetler Birligi'nin bu formülle yikildigini ve simdi Türkiye için ayni formülün uygulandigini ifade ederek,Türk halkinin gözünün açik olmasi gerektigini belirtti.

Internet Haber

Selam Sevgi ve Dua ile


Serbest Kürsü

MollaCami.Com