Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


MollaCami ile kim nasıl tanışmış_?

MOLLACAMİ İLE İLK TANIŞMA

EVET ARKADAŞLAR MOLLACAMİ İLE İLK TANIŞMANIZ NASIL OLDU _?

BİRİSİMİ TAVSİYE ETTİ _?

BİR ŞEY ARARKEN Mİ BULDUNUZ _? ( NE ARIYORDUNUZ)

BİR LİNK VASITASI İLE Mİ BULDUNUZ_?

NETİCE İTİBARİ İLE MOLLACAMİ.COM SİTESİ İLE İLK TANIŞMANIZ NASIL OLDU _?

BAKALIM KİM NASIL TANIŞMIŞ

benim ilk tanismam. ihya.org ile olmustu.

bundan 25-26 ay yani 2 sene öncesinde cesitli domain isimlerini tararken MollaCami ve Nurulizah isimlerinde sabit kalmistim.

21 aralik 2004 tarihi sonrasi, nurulizah.com mu yoksa mollacami.com mu diye arada bir gelgitler yasamis ve mollayi tercih etmistim. hatta sitede bir ankette acilmisti. 4 domain adresi koymus hangisini istersiniz demistik:) ilk 2000'e yakin üye ve bircok e-kitap ihya.org un mollaya hediyesi olmustu;)

o gündür bugundür buradayiz iste;)


cok güzel baslik olmus. tesekkürler

Bende piri reis gibi www.ihya.org da geziniyorum kaç yıldır. Ama www.mollacami.com sitesini ordan bulmadım. Aslında ben bu siteye birkaç yıl önce kayıt olmuştum (ne diye olduğumu vede nasıl olduğmu hatırlamıyrm) ama bir ara giremeyince kaldı. Sonra tekrar üye oldum.

Sizlerel tanışmak varmış kaderde. İyi ki üye olmuşum.:)

selametle...


İNSANI TÜKETEN YOLLAR DEĞİL; ERİŞEMEĞİ MUTLULUKLARDIR:( sevgi ve muhabbetle güvercin

ben bu siteyi fıkıh bilgileri ile ilgili bazı sorularımın yanıtlarını bulmak için araştırma yaptığım sırada buldum ve burada sadece fıkıh ile ilgili değil merak ettiğim her konuyla ilgili cevabımı bulabileceğim bir yer olduğunu ve burada gerçekten güzel insanlarla tanışabileceğimi anladım. Allah bu siteyi hazırlayanlardan ve sizlerden razı olsun.

Bir arkadaşım siteye üye olmuştu.. Banada dediki baya faydalı oluyor gel sende üye ol sitenin tozunu attıralım.:)) ve işte burdayım.:)
Hemen hemen 1 yıl olacak.. İyi kide üye olmuşum..:)) Rabbim emegi geçenlerden razı olsun...

" Tel tel ve iple iplik dikseler de ağzımı ;
Tek ses duysalar ; ALLAH... Yoklayanlar nabzımı . "

Ben bir şey ararken bulmuştum. Ne arıyordum Hizmetturizmi arıyordum mevla karşıma mollacamiyi çıkardı. Ve iykide çıkardı ve bir yazı vardı buraya uye olmama sebeb biraz uğraş sonuçu uye oldum. Çünki e postama şifrem gelmiyordu:) zorla oldum üye :P
ama çokda memnunum iyki böyle dite ile tanıştım iyki böyle site mevcud.....




--------
Bu dava saldırgan küfre ve onun zehirli oklarına karşı zırhlı ve tulgalı erlerden kurulu ordu yetiştirme davasıdır...

yasini şerif indirecektim yasin yazmışım indir yazmamışım bir baktım bu sitedeyim girim dedim ne var ne yok.sonra bide kayıt olim dedim :)) işte burdayım.belamı oldum bu siteye ne? :)))) ilkönce kabul ettiniz şimdi kovsanızda gitmem :)) ;) selametle

Yanlış hatırlamıyorsam nisan ayı idi, efendimiz ile ilgili birşeyler okumak istemiştim...

Arama yaptırdım ve ihya.org karşıma çıktı, sitede güzel bir gezinti yaptıktan sonra MC ÜYE İŞLEMLERİ dikkatimi çekti :) ve üye oldum.. ben bir istedim Allah on verdi hamdolsun :)

Forumun ne demek olduğunu mollada öğrendim :) ve burdayım işte..

Ayrıca eklemek isterim mollacami olmasaydı zamanımızı nasıl harcardık anket sorusunda diğer kaliteli sitelerde olurdum cevabımı böylelikle çürütmüş oldum :))
Burada olduğum için mutluyum, çok şükür RAB'bime...

Allah razı olsun...

Ben de internette gezerken tanıştım.İlmi seviyesi belli standartların üstünde bir site olduğu için o gün bugündür ayrılamadım.Çok istifade etmekteyim elhamdulillah.İstifadeye vesile olmak gayemdir.Siteyi kuranların çok samimi olduğunu düşünüyorum.Samimiyetin de kerameti vardır derler ya....İşte o kerametin tesiridir ki;bir cezbe ile kendine meftun eder sitemiz.

İnternet ki; medeniyet harikasıdır
Bir site var ki;harikaların harikasıdır
Molla Cami ki;ilmin menbaıdır
Site ziyaretcileri ki,bahtiyarların bahtiyarıdır.

Hislerimi bir dörtlükle ifade etmek istedim.
Umuma binler selam....

____________________________________________________________________
Yaz güze ve kışa yer vermesi ve gündüz akşama ve geceye değişmesi kat'iyetinde,gençlik dahi ihtiyarlığa ve ölüme değişecektir.

HOCAM TAVSİYE ETTİ. SİTE ÇOK GUZEL BURADAKI MUHABBET VE ARKADAŞLIK ORTAMI ÇOK GUZEL. BOYLE BİR SİTEYİ BİZLERE SUNAN HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKUR EDRİM.

ben rüya tabirlerine bakarken,fazilet takvimi logosunu gördüm bi bakayım derken hem ihya org.hemde molla cami sitelerine ulaşmış oldum,çokta iyi oldu benim için,şimdi zamanımın çok fazlasını burda geçiriyorum,değerli kardeşlerimin yazılarını araştırmalarını güvenerek,sahih olduğuna şek ve şüpheye düşmeden okumak,öğrenmek ve bilgi tazelemek çok güzel.Rabbim hazırlayanlardan,emeği geçenlerden razı olsun inş.selamlar.

İnternette kitap ararken, mollacami ile tanıştık, üye olalı sitedeyiz,Hz.Allah (c.c.) siteyi kuranlardan ve emeği geçen kardeşlerimizden razı ve memnun olsun..
selametle...

Müziksiz ilahi, mehmet yetkin ilahileri diye arama butonuna bastım ve siteyi öylece buldum

yüreğine sağlık kardeşim güzel olmuş :=))
bu tür mollacami yi anlatan sözleri ve dörtlükleri
http://www.mollacami.com/konu/sitemiz-icin-guzel-sozler-hazirlar-misini-11023.html
le yorum şeklinde yazarsanız bunları sitemizin tanıtımlarında kullanmayı pilanlıyoruz

ADIGÜZEL

niteç namso
medine resimleri ararken buldum.iş yerini açıp oturduğumda ilkişim ihya yıaçmak ondan sonra çık çıkabilirsen.şimdi siteye her girişimde parola istiyor. buna birçözüm nasıl yapabilirim.

öss sinavına hazılanirken cok sevdigim bir edebiyat hocam vardi.cok guzel konusurdu cok guzel hikayeler anlatırdı.kurani kerimden fıkıhtan tasavufi konulardan bahsederdi.molla cami sadi sirazi imam gazali okumamiz gerektigini söylerdi hep sadi sirazi imam gazakinin kitaplari vardi bende ama mollacami hakkında bişey bilmiyordum.internetten arastirmak için googleden mollacami yazdım .simdi mollacamiye yazıyorum:))

Sen de geçebilirsin yardan, anadan, serden
Senin de destanini okuyalim ezberden
Haberin yok gibidir tasidiGin degerden
Elde sensin, dilde sen, gönüldesin bastasin
Fatih’in istanbul’u fethettiGi yastasin!
Yürü, hala ne diye kendinle savastasi


Tebrik ve Kutlamalar

MollaCami.Com