Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


=== Şimdi Sabah Namazı Vakti! ===

Şimdi Sabah Namazı Vakti!

Sabah Namazi vakit seher...Ufukta günün kızıl cicegi acmak üzere.Vaktin rahmine sabahin nutfesi düştü az önce.Gecenin topraginda sakli işiktan tohumlar baslarini uzatiyor.

Şimdi hatirla ki,sen de bir zamanlar yoklugun karanliginda yitiktin.Unutulmuşluk topragina gömülü bir tohumdun.Kimsenin adini bilmedigi,hatirini sormadigi bir yetimdin.

Hatirla ki,unutulmuşlugun topraginda Rabbin seni unutmadi,Rabbin seni sahipsiz de birakmadi.Rabbin seni yokluk gecesinden varligin ufkuna eriştirdi.Taze bir bahar gibi gün yüzüne çıkardı bedenini.Ete kemige bürüdü ruhunu.Gülden tebessümler giydirdi yüzüne.

Şimdi Seher Vakti.Göz kapaklarinin ardindan kaç. Gafletin gecesinden uyan.Aç gozlerini sehere. Ac kalbini Rabbine.Uyan.Uyan yan ve an seni hic unutmayan Rabbini.Gunes ufukta yukselmeden,sen dualar ufkuna yuksel.Herkes unutsa bile seni,unutmayan Rabbini,herkesin O'nu(cc) unuttugu anda ananlardan ol.Haydi kalk!Kalk ve miracina eslik et En Sevgilinin (sav)

Simdi Sabah Namazi Vakti!

Alıntı

allah razı olsun hepsi bir birinden güzel paylaşımlar kardeş..


Aşk da tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir,hiçbirşeyde görülmez..


Hikayeler ve Kissalar

MollaCami.Com