Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


site yönetimi ve güncelleyenleri eleştirimdir faydalı olur inşallah molla cami güncelleyicilerine

yahu kardeşim sayın molla cami yöneticileri veya siteyi güncelleyen kişi veya kişiler çok yanlış bir uygulama yapıyorsunuz bu kota uygulamasıyla bu kafayla hiçbir başarı gösteremessinzi ben bir web geliştiricisi olarak sizlere derimki google search gibi bir bilgiyi yöneten derleyen indeksleyen dünya çapınca milyara yakın kullanıcısı olan bir site bile servis ve ürün hizmetelerinde kota uygulamıyor sizler neyinize güvenerek kota uyuguluyorsunuz yahu akıl var mantık var eski üye avantajlarını beklemektense sistemdeki bütün dosya ve içerikleri telif hakkı olmadan sınırlama getirmeden indirme kotası uyugulamadan siteyi ziyaret ede herkeze açın hemde üyelik olayı sizin bu siteniz kuruldugundan beri sitenizin marka olma yolundaki en büyük engelidir insanlar sizin mantıgınızaz göre değil hız ve zamandan tasarruf etme mantıgına göre hareket ederler sen kota koyarsan googlede binlerce indirme sitesi var rapid sahre nin arama motorundan sizin kota koydugunuz şeyleri ben bir anda indiririm bu kadarda kıt ufuklu olmayın lütden kota uygulamasını kaldırın ayrıyeten web tasarım olarakta sitenizin ara yüzü pek güzel değil birazda reklamı az ve anlaşılır sade ve hızlı erişimi olan bir site arayüzü geliştirmeye çalışın veya yapanlardan destek alın web tasarımcılarının sizin siteyi tekrar gözden geçirmesi lazım birde neyinize güvenerek işi yokusa süren tarzda bir veri erişim kotası uygukuyorsunuz siz para dagıtmıyorsunuzki sadece internet ağı üzerinde binlerce kopyası olan içerikeri dagıtıyorsunuz bu mantıka giderseniz asla kendi alanınızda islami siteler arasında birinci site olmayacak ve ziyaretci sayısı olarakta belli artışlar saglıyamıyacaksınız ayrıyeten reklam olyaına gelince google reklamlarını içeriklerin üzerine koymak bana çok itici ve zorbaca geldi bilgiye ulaşmada bu yaptıgınız çok büyük bir dünya ve menfaat peşinde koşmak demektir eger sistemin maddi imkanlara ihtiyacı varda tanıtıcı reklam teknolojisini sitenize koyun hürriyet com ve milliyet komdaki gibi bu konularda sizi kınıyorum veçok abes olan kota uygulamanızı telin ediyorum zaten bende 5000 tana ilahi 800 islami filim ve 10 bine yakın multimedya içerik var sadece olmayan veyeni ekleneneleri bir gözden geçireyim derken sizin bu uygulamanız islam adına beni üzdü bilgiyi veriyi engellemek başarısızlıga giden yolda olmanın en büyük engelidir zorbaca eski üye yazı yazma gibi yönlendirme yaparak sitenizi asla marka haline getiremezsiniz yinede evliyaullahın ve islam alimlerin eserlerine sitenizde yer verdiğiniz için ALLAH hidayetinizi arttırsın derim selam ve dua ile ... (otvav)

sana mı kaldı eleştirmek ...işin yokmu senın..milyarda bir cıkıyor işte..bu güzide siteye ve yönetimine eleştirme hakkı varsa sadece büyüklerdedir..senın bıldıgın belki binlerce islami site vardır ınternette ama hiçbirinde ruh yoktur..biz bu aleme ruh verdik Hz.Allah ın izniyle..eger sen rahatsız olduysan ne nete gir kardesım ne de bu siteye ugra.ne de kota işlerıne gir..sen otur o binlerce ilahını multumedyanı dinle.onları dınlesen cok bile baska ılahıye gerek yok zaten..hz.Allah sana hidayet versin..


--------------------------------------------------------------------------------------------------
“..sövmek saymak bizim mizacımızdan değil.Sövmek saymaktan çok daha perişan edebiliriz Allah ın izniyle.."(Mus.Öz.)

tesekkür ederim sevgili kardesim. cok güzel anlatmis ifade etmissin. kac kere söylüyorum yöneticilere. sadece arsivlemek icin site site dolananlaraa firsat verin girip arsivleyip gitsinler diye. Hem reklamlara elestiriyorsunuz hem de kota var diyorsunuz. giden trafigin harcanan enerjinin bedeli nedir? belki rapid gibi yerlere atin diyebilirsiniz. neden belese getirelim derken baska yerlerin reklamlarini yapalim?

ttasarim olarak varsa öneriniz buyrunuz sununuz degerlendirilsin. Bizim birinci olma gibi derdimiz yok. biz sevdiklerimizle baska yerlerde bulamiyacaklarini paylasiyoruz. evet onlar iddia ettiginiz gibi baska bir yerden bulunabilir eserler degil;))

cünkü mollacamiye özel.

selam sevgi ve dua ile

mat_ogret - piri reis kardeşlerim fikirlerini beyan etmişler birisi biraz kırıcı olmuş fakat saygı duymak gerekir (bazı konularda haklıda değil hani)

neyse kota uygulaması piri reisin dediği gibi birileri çalışsın ben arşiv leyeyim ben kullanayım fakat ben den istenirse işte bu şekilde bir güzel haşlarım... diyenler için konmuş ve sadece ilahi indirmede uygulanmaktadır.

bilmeyenler için şu kota sistemini tekrar kısaca izah edeyim bir kaç mail aldım nasıl bir uylama diye soran kardeşlerimiz var.


kota uygulaması mollacami.com da ilahileri indiriken uygulanan bir uygulama

örg.siz ilk ilahiyi indirdiğinizde bir şey yok
2. ilahiyi indirmeye çalıştığınızda 1 yorum yapmanız isteniyor
...
7. ilahiyi indirmeya çalıştığınızda1 yazı 2 yorum isteniliyor
...

kota uygulamasına göre

ilahi sayisi
1 >>> 0 >> 0
2 >>> 1 >> 1
3 >>> 1 >> 1
4 >>> 1 >> 1
5 >>> 1 >> 1
6 >>> 1 >> 1
7 >>> 1 >> 2
8 >>> 1 >> 2
9 >>> 1 >> 2
10 >>> 1 >> 2
11 >>> 1 >> 2
12 >>> 1 >> 3
13 >>> 1 >> 3
14 >>> 2 >> 3
15 >>> 2 >> 3
16 >>> 2 >> 3
17 >>> 2 >> 4
18 >>> 2 >> 4
19 >>> 2 >> 4
20 >>> 2 >> 4

sonuç olarak 20 ilahi indirmek için 2 yazı 4 de yorum yapmanız gerekiyor siteye, bunuda çok görüyorsanız ve sizde olanları diyer kardeşlerimiz ile paylaşmak bu kadar zor ise başka diyecek bir sözüm yok ilginize ve alakanıza teşekkür etmekten başka...

hiçbir kimsede eleştiriye kapalı olarak yoluna devam edemez
yalan söylemek haramdır ilahiler size özel değil ve aynı ilahileri
indirme yapan siteler var
ve birde bireinci olma gibi kaygımız yok demissiniz
külahıma anlatın
PEYGAMBER AS. efendilerimizin bile
tebliğ ederken daha fazla insana ulaşmak gibi
arzu ve istekleri varken sizin
tüm toplumu bilinlendirme babında islamı onlara sevdirme
babında birinci olma daha çok ziyaretci çekme amacınız yokmu
bu konudada benim eleştirime cevap vermektense
düşünseniz daha iyi olacaktır
neden bir google yahoo live com orkut ebay mynet
olamıyoruz biliyormusunuz
çok az düşünüp insanlardan gelen önerilere kulaklarımızı
tıkadıgımız ve gelişime değişime açık olmadıgınız için
size derimki tapacaksanız en iyisini yapın
bu yoldabir sürü islami site var
ama bizleri ayırıcı kılan farklı kılan kendimize has
özelliklerimiz ve yeni
teknolojilerimizin olması gerektiğini ben ifade
ettim
web tasarımına gelince görsel olarak
harflerin renk dojazı ve şablonların tasarımı pek mükemmel değil bunu kast ettim
mesela yeni görsel tasarım adobe ilistirasyon teknolojilerini
siteye taşıyarak işe başlayabilirsiniz neyse siz
eleştiriye hakikat gözüyle bakmayıp nefsani açıdan baktıgınız
sürece potansiyel olarak ilerleme kat edemezsiniz
herkezin yaptıgı amel kendine
ama yalan söylemeniz molla camiye hastır demeniz
kesinlikle caiz değildir bir müslüman kendini savunurken yalan söylemez
bol keseden atmaz bunada dikkat edin
artık eleştiri görüş fikirde beyan etmiyecem
_otvav

Allah aşkına siz hiç "google yahoo live com orkut ebay mynet" bu yazdığınız adresleri eleştirme gayretinde bulundunuz mu?

Eleştirmediniz değil mi? Neden? Bu adresler mükemmel olduğu için mi? Faydaları olduğu kadar zararları da var bu saydığınız adreslerin. Siz hangi zararı engellemek için çaba sarfediyorsunuz yada hangi (-) kutuba karşı (+) kutup olmaya gayret ediyorsunuz?

Eleştiri yaparken biraz insaflı olun kardeşim. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor.

Mollacami.com da gönül rahatlığı ile ilahi dinliyor ve kitap okuyorum. Bu hizmeti sunanlara da dua ediyorum. Siz daha iyisini yapın size de dua edelim:)

neden bir google yahoo live com orkut ebay mynet
olamıyoruz biliyormusunuz

demissiniz:))

yahoo bile google olamiyor ki bu bir.. ikinci mevzu ise mynet bir site degil ki mynet olmaya calisalim. ücüncü olarak live windows gibi bir isletim sitesine micrasoft gibi bir firmaya arkasina almisken bile googlenin arkasindan kosturuyor..

biz neden olamiyoruza gelince.. googleden sen zinayada gidersin fuhsiyata da gidersin baska birseyede gidersin. mollacamiden ise güzelligi iyilige gidersin. ihya olursun. google yahoo mynet gibi mi olmaliyiz yoksa onlar mi bizim gibi olabilmeliyi tekrar düsünmek gerekir..

google gibi siteler bir cok akadamisyen ve mühendis tarafindan gelistirilir. ekiptirler sermayeleri vardir paralari vardir. ilgi cekmek icin 2 kisi kurdu sunu yapti bunu yaptilar bahanedir. ve yillanmis emektirler. google 10 yasindadir. live ise 1980 li yillara dayanan bir mikrosoft gecmisi vardir. yahoo bir zamanlari googleyi bile tinlamiyacak kadar eskidir.. ihya projesi ise 2000 li yillarin baslarinda daha düz html'yi kesfetmeye calisan teksitil tasarimcisi ve karakalem calismalari yapan bilgisayari dahi olmiyan interneti internet kafelerde gören chat nedir bilmiyen bir kisinin cabalari ile ortaya cikmistir... ve cevresinde bir tek destekcisi olmadan. köstekcilerine saymiyoruz:))


elestiriye ihtiyacimiz yok. ekibe ve destikcelere ihtiyacimiz var. dagdaki kargalara sorsam onlarin bile elestirisi vardir. lafa tokuz. adoba ilistirasyon tekonolojisi diye birseyin varligina kesfetmis ise hazirla bir templete sunki ben de tutacagim bu projenin bir tarafindan de görelim boyun kac arsin kac metre imis. Lafla peynir gemisi yürümez.

buyur gezmek istersen sana bir grub ihya halkasi:

www.ihya.biz
www.ihya.org
www.hanci.org
www.mollacami.com
www.zehirliok.com
www.islamikariyer.com
www.ihyam.com
www.temizvideolar.com
www. .. . ... ..
... .
...
..
..
ila ahiril web seite...


bir kisi:
- hem tasarim
- hem icerik
- hem programlamasi
- hem sistem yönetimi
- hem icerik hiyararsisi
- hem tanirimi (tebrrusu)
- hem mali giderlerini
- hem köse yazilari
- hemde ziyaretcilerinin sorunu

ile ne kadar ugrasabilir?

halep orda ise molla cami de burda. gitmiyoruz bir tarafa. elestrilerin kadar varmiymis göster elbecerilerini...

http://hanci.org/hanci/elestiriya-acik-olmakmi.html

selam sevgi ve dua ile

kim ne derse desin mollacami gönlümüzün sultanı biz onun yılmaz karınca kadarınca aciz ekib ve destekcisiyiz...










Gönül vermiş gönüllerin son durağı sensin www.mollacami.com olmadan artık hayat nasıl geçsin

:))

başka söze gerek yok!..

haydi buyrun hizmete, hizmete gönül vermişlerle işbirliğine..

:)) :)) Allah (c.c.) yardımcınız , yardımcımız olsun kardeşim.


------------------------------------------------------------
"Ey gönül gidenden ümidini kes
Kaçan bir hayale benziyor herkes
Sanki kulagıma gaipten bir ses
Buluşmalar kaldı mahşere diyor.."

Sağolsun yöneticimiz gerekeni söylemiş bize de tebrik etmek düşüyo:)Mollacami nefsani şeyler peşinde koşan yanlış bir site olsaydı,70.000 i aşkın üyesi olmazdı..tasarım,renk düzeni...bunlar olmasa da olur önemli olan paylaşılan ilimlerdir otvav kardeş görünüş değil içeriktir önemli olan..
*HERKESİN HAYATLA BİR KAVGASI VAR,BARIŞMIYOR BİRTÜRLÜ YILDIZLARI...**


Müzik ve Ilahiler

MollaCami.Com