Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


..SÖZDE.. Yeni AMERiKAN Kur'ani (tovbe hasa)

Yeni AMERiKAN Kur'ani (tovbe hasa)





Bunu görmezlikten gelemezsiniz ve gönderebileceGiniz her Müslüman’a gönderiniz.

Yeni AMERiKAN Kur'ani (tovbe hasa): Tehlikeli tuzak, yeni Kuran Kuveyt'te "The True Furkan" (DoGru Kur'an)
adi altinda basilmaktadir.

seytanin ayetleri olarak açiklanmaktadir ve Al-Furgan haftalik magazini arastirmalarinda iki Amerika basim sirketi olan "Omega" ve "Wine Press" in "the True Furgan (DoGru Kur'an)" ve "the 21st Century Quran" 21.Yüzyil Kur'ani) adi altinda basimlari yaptiklari ortaya çikartilmistir. Bu sözde Kur'an 366 sayfa olup hem Arapça hem de ingilizce olarak basilmaktadir. Kuveyt’te bulunan özel ingilizce okullarinda çocuklara bu kitap okutulmaktadir. Kitapta 77 sure mevcuttur. Bu surelerin içinde Al-Fatiha, Al- Jana, Al-iniil sureleri mevcuttur. Sureler Bismillah yerine, Hiristiyanlik’ta bilinen 3 ruhu anlatan uzun bir çeviri ile baslamaktadir.

Bu sözde Kur'an da islami inançlari zedeleyen bir çok yazi bulunmaktadir. Bir ayetinde, 1 den fazla kadin ile evlenmenin zina olduGu (evlilik disi cinsel iliski olarak kabul edildiGi), bosanmanin kesinlikle kabul edilmediGi ve vasiyetlerin (vefat edenin ardinda birakilan vasiyetin daGitimi hakkinda) yeni bir sistem seklinde daGitilmaya çalistiGi anlatilmaktadir. Ayrica Cihad'in Haram olduGu belirtilmektedir. Hatta Allah'a dil uzatacak, O'na saldirida bulunacak sekilde anlatimlara kadar ileri gidilmistir (tövbe hasa). Bu sözde kitap çocuklarimizi zehirlemektedir. Lütfen sizlerde bunu engellemek, bu tehlikeli tuzaGin altindan kalkabilmek için tanidiGiniz herkese, ama herkese bu e-maili gönderin.Yeter ki herkese bu e-mail ulassin..

Allah sizlerden razi olsun ve insallah sizleri en iyi sekilde mükafatlandirsin.


Bu linkte ingilizce özel bir site bile kurmuslar:

http://www.i-----d.org/


Burdan ise 38$ a----ndan siparis edilebiliyor:

http://www.a-----n.com

resmen ayeti kerimeleri degistirmeye calismislar!!!!!:-|

bunlarin amaci dine yeni katilimlarin olmasini engellemek .çunki son zamanlarda islamiyete baska milletlerden bir akim basladi onlara karsi bir tuzak çunki bir muslumana bu gibi kitaplar hiç tesir edemez .degilmi?

karedşim ben ce bakılma sın bile buna o verdiğiniz siteleri bu sebepten gizleyeceğim kusura bakmayın biz o sitelere tıkladıkça onların sayaçları artıyor ve kendilerini bir şey sanıyorlar
tamam bunu bildik ve dualarımıza ekleyelim arkadaşlar
ben ce panik olacak bir şey yokaşllah bu kurana ve dinine kefildir. varmı şüphesi olan...

ayrıca bakın bizim daha çok çalışmammız gerekiyor demekki cenab-ı hak bize soracak bunu bilelim kurana hizmet de demekki daha çooook çalışmamız gerekiyor.

ADIGÜZEL


Diğer Din ve İnançlar

MollaCami.Com