Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Tanıtımın yeni adresini keşfedin..

Müziksiz ilahinin adresi mollacami.com olarak internette en çok hangi sanatcılar aranıyor ve kimler populer sorusunun cevabını araştırmak üzere bir çalışma başlattık. Hedefimiz en çok aranan sanatçıları tam oranı ile olmasada yaklaşık istatikleri keşfedebilmek ve bu arama payının neresindeyiz bunu ortaya çıkarabilmekti.

Bunun için gerekli projeyi devreye soktuk ve çalışmalara başladık.

Bu araştırmamızın bire bir tüm istatistiklerini buradan vermesekte.

25.05.2007-24.06.2007 tarihleri arasında mevcut 21. 433 toplam arama 9.414 farklı anahtar kelime içinde dağılan pay ise

1. Sanatcı : 1.433 toplam arama 440 farklı anahtar kelime
2. Sanatcı : 913 toplam arama 197 farklı anahtar kelime
3. Sanatcı : 784 toplam arama 241 farklı anahtar kelime
4. Sanatcı : 675 toplam arama 306 farklı anahtar kelime
5. Sanatcı : 539 toplam arama 124 farklı anahtar kelime
6. Sanatcı : 393 toplam arama 105 farklı anahtar kelime
7. Sanatcı : 358 toplam arama 77 farklı anahtar kelime
8. Sanatcı mehmet yetkin: 324 toplam arama 81 farklı anahtar kelime
9. Sanatcı : 312 toplam arama 146 farklı anahtar kelime
10. Sanatcı : 307 toplam arama 74 farklı anahtar kelime
11. Sanatcı : 212 toplam arama 44 farklı anahtar kelime
12. Sanatcı beytullah kuzu: 158 toplam arama 21 farklı anahtar kelime
13. Sanatcı : 181 toplam arama 49 farklı anahtar kelime





Yukaridaki istatistikler de gördüğünüz gibi Mehmet yetkin ve beytullah kuzunun bu aramalarda aydığı pay ortada. Eğerki mollacami.com adresi sadece ziyaretçi toplamayı ve bunlardan menfaat ummayı hedeflese idi listesine kimleri koyacağının bilincinde ve arama piyasasının farkında. Gayamiz ne burdan bir rant kazanmak nede maddi bir çıkar. Davullu zurnalı ilahilere karşı verdiğimiz bu mücadelede müziksiz ilahilerin tanıtımı ve bunların duyurulmasını görev bildik. Düsünebiliyormusunuz icinde sadece ilahilerin bulundugu bir sisteme bir ay icinde aramalardan gelen 21.433 adet ilahi arayicisinin sadece 324 tanesi mehmet yetkin ariyor... ya da sadece 158 tanesi beytullah kuzu ariyor!! yani yüzde bir bucuk (% 1.5) yüzde iki bile degil.. Biz afaki konusmuyoruz. Bu arastirmamizin delil ve belgeleri hepsi elimizde mevcut. Bunu gercekten görmek isteyen yetkililer bizimle irtibata gecebilir.

İnternette başarılı çalışmalara imza atmış ve kaliteli ziyaretçi kitlesine sahip sitelerimizde müziksiz ilahileri yayınlayıp duyurarak insanların unuttukları birşeyleri hatırtlarmaya devam ediyoruz. En çok aranan isim olmak için daha çok tanıtılmış olmak gerekiyor. Bir kitle içinde tanınıyor olmak tüm piyasada tanındığın anlamına gelmiyecektir. Daha çok tanıtım için öncelikle insanların o sesi duyması ve o ismi görmesi gerekiyor.. Ya da varlığından haberdar olması gerekiyor. İnternet, reklamın artık yeni ayağı.

Molla cami.com’a hoşgeldiniz.

Yayinda olmaktan korkmayin. Ekilen her tane bir fidan olarak size geriye dönecektir.

"...Daha çok tanıtım için öncelikle insanların o sesi duyması ve o ismi görmesi gerekiyor.. Ya da varlığından haberdar olması gerekiyor..."

Değerli kardeşim piri reis, bunlar müthiş çalışmalarınızın ilk meyveleri..Belirttiğiniz gibi "Ekilen her tane bir fidan olarak geriye dönecektir." şüphesiz.

sa. müziksiz ilahiler dinleyen kesim dediiniz gibi gerçekten çok az. bunun sebebide bildiiniz gibi şarkıları çok dinlemekten artık müziksiz nağmeleri kimse dinlemez oldu.
size bi önerim olsun mollacami.com sayfasını açtığımızda müziksiz ilahiler çalmaya başlasa nasıl olur? çünkü çoğu zaman burdaki yazıları okumaya çalışırken unutuluyor ilahi dinlemek. belki daha önce hiç dinlemeyenlerin hoşuna gidip dinlemeye başlayabilir. bunları siz zaten düşünmüşsünüzdür yada size syleyenler olmuştur inşallah emeğinizin karşılığı nı alırsınız.. Allah yardımcınız olsun.

en guzelı muzıksız ılahı ama sıte ıcerısındede hep muzıklı ılahı var


Blog Paylaşımları

MollaCami.Com