Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


: )) Durum Kötü (( :

Devekuşları

Temel Avustralya'ya deve kuşu avlamaya seyahate çıkıyor. Orada malzemelerin hazırlayıp maceraya atılıyor. Bir virajı dönünce bakıyor 15, 20 tane devekuşu. Hemen arabayı durduruyor silahını doğrultuyor. Devekuşları silahı görünce ürkerek kafalarını kuma gömüyorlar. yani kendi akıllarınca saklanıyorlar. Temel etrafa bakıyor. ve kendi kendine sinirli sinirli soruyor:
- Ulan nereye gitti bu hayvanlar?


Dogru Söylemiş

Market sahibi Temel,telefonla toptancıyı aramış ve siparişini vermiş;

"-İki koli Alcida dondurma.. Adam sevinmiş,çünkü Algida'yı ilk kez doğru söyleyen biri çıkmıştır..

"-Adresiniz neydi beyefendi?..

"-Temel cida pazarı...



Durum Kötü

Ortayaşlı bir çift, ergenlik çağındaki oğullarının ilerde ne olacağını anlamak için ona bir test yapmaya karar vermişler... babası masanın üstüne 20.000.000 TL, dini bir kitap ve bir şişe viski koymuş, sonra karısına demiş ki:

--"Bak hanım, şimdi biz oturma odasına saklanıp bizim oğlanın eve gelmesini bekliycez.. gelince masada bunları görecek.. eğer 20 milyonu alırsa anla ki bizim oğlan işadamı olucak.. dini kitabı alırsa din adamı olucak.. viski şişesini alırsa da şansımıza küselim, çünkü bu demek ki oğlumuz tembel tenekenin biri olacak....

Ve onlar gider gitmez evin oğlu gelmiş... annesiyle babası kapı aralığından izlerken, delikanlı masadakileri görmüş... önce 20 milyonu almış cebine atmış.. sonra dini kitabın sayfalarını şöyle bir karıştırmış ve onu da almış... derken viski şişesini acmış birkaç yudum almış, "ooo nefis" diye onu da koltuğunun altına sıkıştırmış, cıkmış gitmiş...... hemen ardından annesiyle babası odaya dalmışlar.. baba cok endişeli:

--"Vah vaaaaah.... durum sandığımızdan da kötü"

--"Niye öyle diyosun bey???"

--"Bu çocuk kesin politikacı olacak...!!!"

:-)) ellerine sağlıkyaa goksultan bu işte ustasın sen yaa nerden bulursun bunları temel olmasa biz ne yapardık yaaw hepsi güzel ama deve kuşu dahada güzel:-))


Bir milletin ihyası kötülerin imhası ile değil genç neslin eğitim ve terbiyesi ile mümkündür...

Estagfurullah kardeşim ustalık kim biz kim, fıkradan çok ne var bu dünyada her gün hayatımızda da karşılaşıyoruz... :))Ayrıca bir tebessüm çok önemli.... Her şey Kardeşlerim için... Ne mutlu mollacami üyesiyim diyene:))..Slogan gibi oldu bu da..:)

fıkra çokda önemli olan güzel seçılmiş olupda bizimle paylaşılması ne mutlu mollacamiliyiz ;)


Bir milletin ihyası kötülerin imhası ile değil genç neslin eğitim ve terbiyesi ile mümkündür...

bende en sondakini beyendim :)
ellerinize sağlık kardeşim,selametle.

Afiyet olsun rabia kardeşim..:))

:)))

hay allah sanki fırından çıkmış börek yemiş gibi yazmışım :P

:)) :)) :)) olur bu saatlerde...:))

aklıma bir hikaye geldi foruma ekleyeyim şimdi inşaALLAH..

adı: tatlıdan daha tatlı


Mizah Kösesi

MollaCami.Com