Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Dünya ve Ahiret İçin Bir Dua.

Euzi billahi mine-ş şeytani`r- racim.Bismillahirrahmanirrahim.Elhamdü lillâhi rabbil'âlemin.Allahümme salli ala seyyidine muhammed.

Ey Alemleri Yaratan Yüce Allahım
İçinde Bulunduğumuz bu kargaşadan bizi kurtar.Savaşları durdur, dünyada adaleti ve barışı hakim kıl Ey Yüce Allahım.Müslümanları savun.Tüm insanları sana uygun hale getir.Bize dünyada ve ahirette nimetler ver.Allahım peygamberlerin ve meleklerin adına leke düşmesin.Bizi övdüğün ve koruduğun insanlardan eyle.Bize sabır,cesaret ve ahlak ver.Allahım bizi ve neslimizi sana şükredenlerden,namaz kılanlardan ve Hakkı savunanlardan eyle.Allahım kalplerimizde inananlara karşı kin bırakma.Sen affeden ve merhametli olansın.Allahım bize fazl-ı kereminden ver.Bizi doğru yola ilet.Allahım bana ve müminlere katından güç ve rahmet ver.Kalplerimizi eğriltme imanımızı yücelt.Kalplerimize rahatlık ver.İşlerimizi kolaylaştır.Ey Yüce Allahım zalimden,hasitten ve tüm şeytanlardan bizi koru.Hakkımızda hayırlısını ver.Bizim,atalarımızın ve evlatlarımızın günahını affet,bizi bağışla,tövbemizi kabulet.Allahım bizi bu dünyada ahirette ve kabirde azaptan koru.Allahım senden, Peygamber Efendimiz Hz.Muhammedin (s.a.v) bize şefaat eylemesini diliyorum.Bizi kıyamette onun yanından ayırma.Ecrimizi artır.Bizi Adn ve firdevs cennetlerine koy.Sen herşeye hakim ve çok cömert olansın.Ey yüce Allahım Vefat eden mümilere rahmet eyle.Peygamberlere, Hz.Muhammed (s.a.v) efendimize aline ve ashabına salat-u selam olsun.Allahım sana şükürler olsun.Ey yüce Allahım dualarımızı kabul eyle.Amin

Vesselamün alel mürseliyn velhamdü lillahi Rabbil âlemin.
Bismillahirrahmanirrahim.Elhamdü lillâhi rabbil'âlemin. Errahmânirra-hîm. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtal müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.


Hatim ve Dualar

MollaCami.Com