Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


SEVGİLİ KARDEŞLERİM

SEVGİLİ KARDEŞLERİM AŞURE GÜNÜ SABAH 10:00 İTİBERİYLE DEDEMİ KAYBETTİK. DUE EDEN DUE ETMEYEN BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOLUN. ALLAH-Ü TEALA DEDEMİN GÜNAHLARINI BAĞIŞLAR İNŞ. MEKANI CENNET OLSUN (SİZLERDENDE DUA BEKLİYORUM SAĞOLUN)

başınız sağolsun mevla kabrini cenent behçelerinden bir bahçe eylesin inş

Duamızı ettik Yasin-i Şerif okuduk günahları için af diledik...Allah senden de tüm müslümanlardan da razı olsun.

Allah (c.c.) mekanını cennet eylesin, sizleri efendimizin (s.a.v.) dizinin dibinde buluştursun..tüm kardeşlerimi de.

selametle..

Amin kardeşelrim amin sağolun


"Mü'min, kulluk elbisesi günahlarla yıprandığında, onu tövbe iğnesiyle yamayandır. Talihli kişi, tövbesi üzerine ölendir."(H.Ş)

Sonuçta ölüm kaçınılmaz. Hepimizin gideceği yerde orası. Tevekkül etmek gerekir bu saatten sonra. Her şeyin en iyisini Allah bilir. İnşallah bizlerede Alllah-ü Teala hayırlı ölümler nasip eder. Ölürken imanla gitmemiz ve de son anımızda şahadet getirmemiz için bize yardımcı olur inşllh. Takdir İlahi.. elden ne gelir. Ağıtlar yakmanın kime ne faydası olur ki.

Allahıma binlerce şükür MÜSLÜMANIZ!
Gerçekten çok sağolun.

selametle
güvercin..

"Mü'min, kulluk elbisesi günahlarla yıprandığında, onu tövbe iğnesiyle yamayandır. Talihli kişi, tövbesi üzerine ölendir."(H.Ş)

allah rahmet eylesin kardesim


hepimiz allahdan geldik yine ona donecegiz ...bunlarin hepsi birer imtihandir
cenabi hak bakara suresinin 155. aYeti kerimesinde buyuruyorki (''''' ELBETTE BIZ SIZI KORKU ILE ACLIK ILE MALLARINIZDAN VE NEFISLERINIZDEN NOKSANLASTIRMAK ILE VE MEYVELRINIZDEN NOKSANLASTIRMAK SEBEBIYLE IMTIHAN EDECEZ.
buyuruyor


---------------HER CANLI OLUMU TADACAKDIR ------------AYETI KERIME

bize dusen vazife sevdigimizi iddia eddigimiz bizden once giden yakinlarimizi vefatindan sonrada ona karsi yapacagimiz vazifeler ile onu sevdigimizi belli edmeliyiz .cunku onlarin dunyadan cok vefatindan sonra bizlere cok ihtiyaci var


-------OLU AYNEN DENIZDE BOGULMAK UZERE OLAN INSAN GIBIDIR NASILKI BOGULMAK UZERE OLAN KISI KENDINI KURTARACAK BIR PARCE DALA IHTIYAC DUYARSA OLUDE KABIRDEKI SIKINTILARDAN KURTULMAK ICIN GERIYE BIRAKTIGI ANASINDAN BABASINDAN COLUGUNDAN COCUGUNDAN YARDIM BEKLER -------HADISI SERIF--MEKTUBATI IMAMI RABBANI --C-1

CENABI HAK SIZE SABIRLAR VERSIN VEFAT EDEN DEDEMIZIN TAKSIRATINIAF MEKANINI CENNET EYLESIN DIGER MUSLUMANLARADA OLUMDEN IBRET ALIP HAYATINI AMELI SALIH ILE SUSLEMEYI NASIP ETSIN

cenabı allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

'''İnna lillahi ve inna ileyhi raciuun.''

İmanlı gitmiştir inşaallah!
Cenab-ı Hak,berzahta Rasul(asm)'a ve güzide ashabına (R.Anhüm Ecmain) komşu eylesin. Mahşerde ise;sırat köprüsünü, şimşek gibi geçecek babayiğitlerden eylesin.
______________________________________________________________________
Yaz güze ve kışa yer vermesi ve gündüz akşama ve geceye değişmesi kat'iyetinde,gençlik dahi ihtiyarlığa ve ölüme değişecektir.

CENABI HAK RAHMET EYLESİN.KABRİNİ CENNET BAHÇELERİNDEN EYLESİN İNŞAALLAH.

mevlam dayanma gücü versin...mekani cennet ve cemali ilahi olusun ins...

başınız saolsun kardeşim.allah sabır versin.mekanı cennet olsun inşallah

BAŞIN SAĞOLSUN ALLAH RAHMET ETİSN KALANLAR SABIR VERSİN

HEPİMİZ ÖLECEĞİZ DEĞİŞMEZ GERÇEK BU....


Hatim ve Dualar

MollaCami.Com