Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Birazda gülelim :))

Birazda gülelim :))

Güleriz aglanacak halimize derler ya.Ben sahsen çok hoslandim ve gülmemeyi basaramadim.Buyurun efendim.

Ertugrul Saglam Besiktas ile sözlesme imzaladi imzalamasina ama konuyu sagolsun bizim medyamiz Ertugrulun hanimina getiriverdi.Esinin basinin kapali olmasini kabullenemeyen medyamiz,Besiktasin basina,basi kapali bir ese sahip Saglam'i yakistiramadi.Ertugrul Saglamin teknik adamligi,futbol bilgisi, kisiligi bir kenara birakildi ve olay esinin basindaki türbana geldi.Bende onlari rahatlatmak adina bu konudaki bir takim önerilerimi sizlerle paylasmaya karar verdim.

Iste Türkiyede Futbolu da kamusal alana dahil edecek önerilerim :

* Esi türbanli oyuncularin golleri sayilmasin.

* Esi türbanli oyuncular Milli Takima seçilmesin.Hatta Milli Takim aday kadrosu Sezere gönderilsin,Sezer içinden esi kapali olanlari ayiklasin.

* Esi türbanlilara sari kart degil,direk kirmizi gösterilsin.

* Türbanlilar stadyuma girmesin.Girmek isteyenlere peruk hazirlansin.Nur Serter ve Kemal Alemdaroglundan yardim istensin,stada girecek olan türbanlilar için ikna odalari kurulsun.

* Federasyon Baskani Tuncay Özkan olsun.Kasimpasa,Rize,Istanbul B.B., Ankaraspor,Kayserispor,Manisaspor ve Sivasspor küme düsürülsün.

* Bunlarin yerine Kadiköyspor,Bakirköyspor,Sislispor,Izmirspor,Cankayaspor çikarilsin.Cankayasporun düsmesi yasaklansin.Cankayasporun maçlarini Nuh Mete Yüksel,Yekta Güngör Özden ve Vural Savas üçlüsü yönetsin.

* Takimlarin yesil renk kullanmalari yasaklansin.Bursaspor ve Konyaspor buna uymazlarsa amatöre düsürülsün.

* Stadyumlarda 367 kisi olmazsa maçlar baslamasin, buna ragmen hakem maçi baslatirsa Sabih amcaya sorulsun.

* Adi Muhammed,Islam, Abdullah olan oyunculara isimlerini degistirmeleri söylensin, degistirmezlerse lisanslari iptal edilsin.

* Futbolcularin transferlerinden % 5 Atatürkçü Düsünce Dernegine katki payi kesilsin.

* Futbolcularin Ramazan ayinda oruç tutmalari yasaklansin.Tutmak isteyenlere Zekeriya Hocadan taze fetvalar ayarlarsin.

* Maç öncesi dualar yasaklansin.Cevsen,muska vs.ile maça girmeye kalkanlar enselensin ve sinirdisi edilsin.

* Dünya Kupasina katilma durumu olursa Iran,Suudi Arabistan,Misir ile yapilacak maçlara çikilmasin,irticaya prim taninmasin.

Aklima simdilik bunlar geldi.Futbol sahalari da kamusal alanlarimizdan olduguna göre irticaya karsi onu korumak her Türkün görevi degil de nedir ?

Saygilarimla
Izmirlihoca

Haftanin Sözü :

“Kuvvetli olmak demek,kati kalpli,kaba ve sert olmak demek degildir.Kuvvetli olmak,saglam irade,yüksek duygu,sefkatli kalp,ince ruh,tahammüllü gönül, sebatli akil ve kararli hareket sahibi olmak demektir.”

Selam Sevgi ve Dua ile

Allah razı olsun kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş:) Evet ağlanacak halimize gülüyoruz gerçekten ama gülmemek elde değil. özellikle Zekeriya Hocanın fetvaları çok komik:)

selametle
güvercin
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İNSANI TÜKETEN YOLLAR DEĞİL; ERİŞEMEĞİ MUTLULUKLARDIR:( sevgi ve muhabbetle güvercin

* Stadyumlarda 367 kisi olmazsa maçlar baslamasin, buna ragmen hakem maçi baslatirsa Sabih amcaya sorulsun.:)))emegine saglık kardes.selam ve dua ile



Sen de geçebilirsin yardan, anadan, serden
Senin de destanini okuyalim ezberden
Haberin yok gibidir tasidiGin degerden
Elde sensin, dilde sen, gönüldesin bastasin
Fatih’in istanbul’u fethettiGi yastasin!
Yürü, hala ne diye kendinle savastasi

arkadaşlar ben aranızda yeniyim. sitenizi bir süredir takip ediyorum. burdaki arkadaşları seviyeli, saygılı ve güzel karakterlerinden ve yazılarından dolayı tebrik ediyorum. ve bu güzel paylaşımlarınıza vesile olan herkesten ve katılımcılarından da Allah razı olsun inş. yazılarınızda ki bu güzelliklerin ve başarının karakterinizi bozmadan Allah rızası dışına çıkmadanyolunuza devam etmeye çalıştığından kaynaklandığını düşünüyorum. bu arada ismim hakan ve batman dan katılıyorum. günümün büyük bir bölümü pc başında geçiyor. ve inşallah burda yazılarınızı okuyarak çokça zaman geçirecem hayırlısıyla. şu yazınızda bi çok yazınız gibi çok güzeldi Allah razı olsun çok beğendim:) Allah a emanet olun...

Allah Razı olsun.Güzel bir konuya değinmişsiniz.Gerçekten gülmemek elde değil ama sanırım ülkemizdeki bu gidişatla kararlarınız yürürlüğe konulabilir...

yakında bunlarda olur merak etmeyın sevgılı kardeşim!!! Allah sonumuzu hayır etsin! hatta bir oneride benden futbolcular gol atınca sevınçle ellerını goge kaldırıyorlar ya işte o futbolcunun golu ıptal edılmelı bence!!! nede olsa dını bır sımdeyı andırıyor mazallah dua veya sukredıyo gıbı bır goruntu olusuyo olacak işdegıl:(:(:(
selametle...

ee haklısın biçare hükümetimiz ne der sonraa..HAni tamam haç sembolünü falan yapsınlar ne de olsa Ab ye girecez ABD ye ve gayri müslimlere yağ çekmesi lazım hükümetimizin ama öyle islamiyeti temsil eden işaretlet olmaz çağdaş bi ülkeyiz yaa:S:S
BiziM MuhabbetimiZ Ne KalP İlediR,Ne De AkıL İle...OluR Ya KalP DuruR,AkıL İse UnutuR!
BiziM MuhabbetimiZ RuhumuZ İlediR;O Ne DuruR,Ne De UnutuR!ÇünkÜ EbedidiR...

bu yazılanları hukumetlede bagdastırdın ya talebecik kardes.:))bu da guzel buna da gulmek lazım.

Sen de geçebilirsin yardan, anadan, serden
Senin de destanini okuyalim ezberden
Haberin yok gibidir tasidiGin degerden
Elde sensin, dilde sen, gönüldesin bastasin
Fatih’in istanbul’u fethettiGi yastasin!
Yürü, hala ne diye kendinle savastasi

Gül o zaman kardeşim 'Güleriz Ağlanacak halimize'diye bir söz varya ondan işte..Biz de gülenlerden olduk hükümet böyle güldürüyo bizi ama saman altından su yürütmeyi de biliyo yani..







BiziM MuhabbetimiZ Ne KalP İlediR,Ne De AkıL İle...OluR Ya KalP DuruR,AkıL İse UnutuR!
BiziM MuhabbetimiZ RuhumuZ İlediR;O Ne DuruR,Ne De UnutuR!ÇünkÜ EbedidiR...


Mizah Kösesi

MollaCami.Com