Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


mollacami performans bakim ve onarim

Selam aleyküm arkadaslar,

gectigimiz hafta icinde sitemiz mollacami adresinin ciddi anlamda yavaslamasi ve acilmalarda cok büyük sorun yasanmasi üzerine gecen 3 gün boyunca yeniden performans ve bakim calismalari bugun meyvasini vermeye basladi

sitemiz eskine oranla su anda cok hizli duruyor. bu konuda sizlerinde yorum ve görüslerinizi bekliyoruz. yeni uygulamalar sonrasi foruma eklenen yeni yazi ve yorumlari 10-15 dakikalik bir zaman dilimi gecikmeleri ile görememe olabilir. böyle bir teknik yapilanmayi bilgilendirmek istedim.

ilahi dinleme sistemleri ise tekrar aktif ve daha güclü

üye isimlerinin bulundugu bazi sayfalar acilmayip direk anasayfa cikabilir. tekrar yapilandirma ve düzenleme calismalarimiz devam ediyoruz.

lütfen duyanlar duymayanlara iletsin

vatana millete hayirli olsun:)

Ve Aleyküm selam

Yaa biz mollacami mizden ayrı kalmayalım en uzun ayrılığımız bir kaç saat olsun ayrı kalmak yaramıyor bize neyseki tüm herşey daha güzel mollacami için
ve yeni yapılan yorumların üste kalıpda eski yorumların alt sayaya kayması çok güzel olmuş bence



Aşk'a ciğerin yakmayan, mürşide doğru bakmayan,bahr-ı muhit'e akmayan,göl iken umman olurmu... Nakşibendi (k.s.)

ben de diyorum neden bu kadar yavaşladı bilgisayar. nerdeyse bilgisayarı değiştirecektim:) Doğru söylüyosun ecyad kardeşim bize bu kadar uzun kalmak yaramıyor. 4 gündür ne yazı gönderebiliyodum ne de yorum yazabiliryodum. Ellerinize sağlık piri reis kardeşim şu anda bir sorunumuz yok Allah sizden razı olsun.

Evet gerçekten bu yönden ciddi bir sıkıntı ve sorunumuz var. Bundan daha hızlı yapabilme imkanımız olsa keşke. Siteyi tavsiye ettiğim kişiler çok yavaş olmasından yakınıp, uğraşmak bile istemediler. Haksız da değillerdi hani!

Başarılar diliyorum. Tabii biraz daha hız...
Selam ve sevgiler.

Bu arada, son yorumlar en üstte görünüyor. Son yorumların en altta olması daha iyi idi. Mümkünse buna da çare bulunursa memnun oluruz.

Aslında ben sevindim 4 gündür yavaş olmasına. Biraz bencillik yapıyorum ama ne yapıyım. Bir haftadır evimde değildim ve internete girme olanağım yoktu. Cennet bahçelerinden bir bahçedeydim. Düzelmiş olduğuna çok sevindim. yeni yorumların üste çıkmasıda çok hoş olmuş bence. Teşekkürler

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İNSANI TÜKETEN YOLLAR DEĞİL; ERİŞEMEĞİ MUTLULUKLARDIR:( sevgi ve muhabbetle güvercin

Elhamdülillah sitemiz eskisinden daha hızlı. Allah razı olsun, emeğine ellerine sağlık. Başarılarının devamını dilerim.

Böyle bir sitenin kurulması emek verilmesi çok güzel. Allah emeklerinizin karşılığını kat kat versin. Bizler hep hazıra konuyoruz, hakkınızı helal edin.

Ama ben kendi adıma sabırlı site sakinlerine teşekkür etmek istiyorum. Çünkü önemli olan birlik beraberlik. Sitenin işlerine yardımcı olamıyorsak bile manevi anlamda destek olabiliriz. Öyle değil mi?

Şuanda sitenin hızı çok iyi inşaAllah hep birlikte daha iyi günlerini de görürüz. Yeni yorumların üstte yayınlanması hoş olmuş bence. Herşey için teşekkür ediyoruz.

Sevgili arkadaşlarım güzel paylaşımlarda buluşmak üzere Allah'a emanet olun.

------------------------------------------------------------------------------
"Yağmurlardan sonra büyürmüş başak; meyvalar sabırla olgunlaşırmış..."

yorumlarin üstte cikmasinin nedeni?

1. konu basligi ile olan kopuklara set cekmek

2. eger bir yoruma cevap yazmak isteniyorsa o yorumun altindaki cevapla seceneginin tiklanmasi aliskanliginin kazandirilmasi..

3. birden cok sayfa olustugunda ziyaretcinin nerde son yorum diye aramasina gerek birakmamak

4. nelere alismadik ki..

''Ohh bee Allah Razı Olsun Yöneticilerimizden..Sitemize Kavuştuk,Allah Nazardan Saklasın,ALLAH AYIRMASINN!!!''Msn deki iletime aynen bunu yazdım dün akşam site düzelince.Tam bir haftadır interneti açmamız yasak olmasına rağmen kaçamak yapıp gizli gizli girdiğimde çok sinirlenmiştim site geç açılınca.GÖZYAŞI kardeşim gibi az daha bilgisayarı kıracaktım sinirden.Erişim Engellendi yazısını görünce siteden atıldım sandım!!diğer bilg.aynı sorunla karşılaşıldığında ise ya virüs yada sorun sitede deyip dua etmeye başladım bir an önce sitemize kavuşalım diye.Bu arada dün akşama doğru site baya açılmaya başlamıştı.Ne güzel okuyordum ki Anasayfayı tıklamamla adeta şoka uğradım.''sitemiz yapım aşamasındadır''ben uzun sürer diye düşünmüştüm ama sağolsun yöneticilerimiz durumu fazla uzun sürmeden hallettiler.Eee bende sevincimi msn dekilerle paylaşmak istedim ve bu iletiyi yazdım.Sizlerle de paylaşayım dedim.Ve tekrar söylüyorum ALLAH SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.GERÇEKTEN İNSAN MOLLAKOLİK OLUNCA O İKİ-ÜÇ SAATLİK AYRILIK ASIR GİBİ GELİYOR İNSANA!!
BiziM MuhabbetimiZ Ne KalP İlediR,Ne De AkıL İle...OluR Ya KalP DuruR,AkıL İse UnutuR!
BiziM MuhabbetimiZ RuhumuZ İlediR;O Ne DuruR,Ne De UnutuR!ÇünkÜ EbedidiR...
''*RUH ÖLMEZKEN MUHABBET NEDEN ÖLSÜNKİ...*''

"BiziM MuhabbetimiZ Ne KalP İlediR,Ne De AkıL İle...OluR Ya KalP DuruR,AkıL İse UnutuR!
BiziM MuhabbetimiZ RuhumuZ İlediR;O Ne DuruR,Ne De UnutuR!ÇünkÜ EbedidiR...
''*RUH ÖLMEZKEN MUHABBET NEDEN ÖLSÜNKİ..."

Muhteşem sözlerin altını çizmek istedim :) Teşekkürler.
------------------------------------------------------------------------------
"Yağmurlardan sonra büyürmüş başak; meyvalar sabırla olgunlaşırmış..."

Ben de teşekkür ederim..EE gönlümüzden kopanları yazdık biz de.Elimizle değil kalbimizle;)
BiziM MuhabbetimiZ Ne KalP İlediR,Ne De AkıL İle...OluR Ya KalP DuruR,AkıL İse UnutuR!
BiziM MuhabbetimiZ RuhumuZ İlediR;O Ne DuruR,Ne De UnutuR!ÇünkÜ EbedidiR...
''*RUH ÖLMEZKEN MUHABBET NEDEN ÖLSÜNKİ...*''

Bakarsan bağ bakmassan dağ olur:)

Sağolunuz kolay gelsin.

Yeni düzenlemeler, bilhassa yorumlar için yapılan yenilik, her ne kadar alışamasak da güzel olmuş. Hayırlı olur inşallah.

Ben yeni katıldım arkadaşlar..ama tam üye olmuştum..sitede sorun oldu. nihayet ki düzeldi. Site çok güzel, hazırlayanlardan Allah razı olsun..

Hayırlı , uğurlu olsun kardeşim. Ellerinize saglık. Tekrardan hızlı bir şekilde sitede yazmak ve de gezinmek çok güzel. Ayrıca kardeşleriminde dedigi gibi yeni konuların üstte çıkması güzel olmuş. Artık bazı form sayfalarını yeniden başlatmaya mahal bırakmamış. Yalnız sitede an itibariyle kimlerin aktif , kimlerin çevrimiçi ondugunu görebilirsek kendi adıma sevinirim.

Tekrar emeklerinize ellerinize saglık. Allah (c.c.) razı olsun.

------------------------------------------------------------
"Ey gönül gidenden ümidini kes
Kaçan bir hayale benziyor herkes
Sanki kulagıma gaipten bir ses
Buluşmalar kaldı mahşere diyor.."

Yani siz şimidi, yeni yorumların en üstte olması konusunda ciddi misiniz?


Yenilik ve Duyurular

MollaCami.Com