Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Karadenizli'ler ile Kayserili'ler savaşıyor

Karadenizli'lerle Kayserili'ler karşılıklı siperlere yatmış kıran kırana savaşıyolarmış ama birbirlerine üstünlük sağlayamıyolarmış derken Kayserili'ler aralarında toplanıp: Bu böyle olmaz bişeler düşünüp yenmeliyiz şunları demişler içlerinden biri bunların çoğunun adı
Temel'dir Dursun'dur demiş herkes siperine dönmüş nişan almış

bu Kayserili ''Ula Temel sen misun?'' diye seslenmiş karşı taraftaki Temeller ''Ula benim benim'' diye ayağa kalkınca Kayserili'ler hepsini vurmuş ardından ''Ula Dursun sen misun?'' diye seslenip ayağa kalkan Dursun'ları da vurmuşlar!

Bu kez sayıları azalan Karadenizli'ler toplanıp plan yapmışlar siperlerine dönüp nişan almışlar içlerinden biri iki siper arasına 20 lira atmış ''Ula bu para kimindur?'' diye seslenmiş karşıya Kayserili'ler hepbirden ''Benimdir benimdir'' diye ayağa kalkınca Karadenizli'ler Kayserili'lerin hepsini vurmuş! :)))))

Allah razı olsun jade kardeşim. çok güzeldi. ellerine sağlık.

senin de gözlerine sağlık gözyaşı kardeşim



Aşk da tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir,hiçbirşeyde görülmez..

Hepinizin yüreklerine sağlık kardeşlerim.....

:)) hakkaten çok güzeldi ellerine sağlık bir karadenizli olarak sonunu merak ederk okudum acaba kim kazandı diye :P :)) ellerine sağlık selametle


Bir KAYSERİLİ olaraktan açıkcası sonunun böyle bitmesi beni acayip güldürdü::))) Teşekkür ederim...


Mizah Kösesi

MollaCami.Com