Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


NTV'Yİ KINIYORUZ!!!

NTV'Yİ KINIYORUZ!!!

21 Temmuz Akşamı NTV'de bir program yayınlandı, adı "Türkiye'nin Yönetmenleri"

Bu programda çeşitli kısa filmler gösterildi. Bunlardan birisi de Selim Aslanyürek'in NTV için çektiği 'Kan Aranıyor' adlı kısa film. 4 konunun geçtiği bu bölümde başörtülüler ile alakalı sahne yüz kızartacak cinstendi.

Olay şöyle:

Başörtülü bir genç kız, açık arkadaşına başörtüsü hediye ediyor. "Gör bak, hayatın nasıl değişecek, türban tak huzura kavuş" diyor... Kız ilk defa başörtüsü takıyor... Diğer sahnede iki tane genç erkek kapalı bir çarşıda dolaşırken kız muhabbeti yapıyor. Başörtülü kızları görüyorlar. Birisi işaret ediyor, diğeri "Hadi lan, türbanlı o, böyle şeylere gelmez" diyor. Beriki "Yanılıyorsun koçum, asıl bunlarda iş var" diyor ve devam ediyor... "Arkasından yaklaş, hafifçe dokun, sonra da 'beraber çıkabilir miyiz?' diye sor.." O esnada kızlardan birisi dükkana birşey sormak için içeriye giriyor. Erkek dışarıdaki tesettürlü kızın kalçalarına elleyerek "Benimle çıkar mısın?" diye soruyor. Kız, erkeğin ablası çıkıyor, "Allah belanı versin, ben sana evde gösteririm" ile film bitiyor... "Gör bak, hayatın nasıl değişecek" lafı bu şekilde sonlandırılıyor...


İlgili videonun linki şudur:

http://www.youtube.com/watch?v=CndP1UCQyX8

GÖRÜNTÜLERİ SEYRETTİM. NE OLDUKLARI BELLİ OLMAYAN TELEVİZYON VE TELEVİZYONCULARI ŞİDDETLE KINIYORUM. BACIMIN ÖRTÜSÜNE EL VE DİL UZATAN KAHPELERİN CEZASINI ALLAH(CC) MUTLAKA VERECEKTİR.

Zaten onlarda meze arıyorlardı. Bazılarıda bu mezeyi sofralarına koymalarına sebep olmuş. Allaha havale ediyorum böylelerini. İçimden ne beddua lar geçiyorda Efendimiz (SAV) HİÇ BİR ZAMAN BEDDUA ETMEMİŞ BANA NE OLUYOR.

Allah hıdayet nasip etsin ne diyim çok üzücü :'(

ben de tvde rast geldim...izninizle başka bir forumda kullanmak istiyorum...

ntv nin neye hizmet ettiğini herks biliyor herhalde şaşırmamak lazım

iğrenç..H:Z Allah bu gibi hokkabazlara fırsat vermesin..

türbanımıza dil uzatan insan görünümündeki o igrenç yaratıklar cezalarını elbet cekecekler! güvercin kardeşimin dedigi gıbı Allaha havale etmekten baska ne yapabılırızki... Allah sonumuzu hayır etsin.
selametlee..

doğruyu söylemek gerekirse bizim evde ekseriya ntv izlenirdi.haber kanalı olduğu için ve devamlı haberleri güncelleştiği için.bu yayından hiç haberimiz olmadı ama.artık ntv yi tamamen çıkaracağım kumandanın tuşlarından dahi.aAllah razı olsun haberdar edenlerden.ufak tefek demeyelim bu tip şeylerde birbirimizi uyaralım.ben bile çoğu zaman günlük hayattaki koşturmalardan dolayı olsa gerek bakar kör oluyorum.dikkat edemiyorum.sonradan farkına varıyorum.tabii farkına varamadığımız ya da dikkat edemediğimiz ufak ayrıntılar geçip gidiyor.Hz Allah bariz aşikar tüm hatalardan bizleri esirgesin...

benım aklıma ozaman soyle bırsey gelıyo.bu fılmı ceken arkadasın anası bacısı acıktır muhtemelen bu zamanda kapalılar boyleyse (kı bu kesınlıkle yannıs bır bakıs acısı ve karalamaktan baska bır sey gozetmıyor) ozaman desenıze acıklara elemeden sormadan gelıyodur bu fılmı cekene bunu soylemek ısterdım acıkcası o ankı yuz ıfadesını cok merak eder durumdayım suan...

Biz testtürümüze sahip çıkalım,onun hakkını herhalimizle verelim;hain hokkabaz

Meselenin çirkinliği ortada olmakla beraber;çok önemli bir noktayı hatırlatmak isterim.Şöyle ki:

Mümine hanımlar evvela; hicab-ı şer'inin hakikatine sağlam bir surette itikat etmelidir.Daha sonra ise;ameli noktata tatbikine çalışmalıdır.Tesettürün hakikati için; bakınız:

http://www.mollacami.com/konu/makbul-ser-i-tesettur-10967.html


Malum olduğu üzere ilgili linkte geçtiği özellik dışında kalan sözde tesettür tarzları;mümine hanımları,pek çok açık saçık hemcinslerinden daha alımlı ve cazibedar göstermekte ve namahrem erkeklerin hatta;- hicab duyarak dile getiriyorum- kendi hemcinslerinin bile iştihasını açabilmektedir.

Ahir zamanın, ahlakın sukuta uğradığı şu dönemlerinde;söz konusu linkteki görüntüye pek şaşırdığımı söyleyemem.Bu halin benzeri pek çok misallere şahid olmaktayız.İşin en korkutucu tarafı şu ki;açık saçık olanların bu ve benzeri halleri yaparken dini hassasiyeti düşünmedikleri aşikardır.Ancak;mümine hanımlar ise;hicab-ı şer'iden fersah fersah uzak halleriyle hallenip;istikamet üzre olduklarına inanmalarıdır.
''Mümine hanım,tesettürüne dikkat etmeli...Son derece tamiz,bakımlı ve güzel giyinmeli...''vb. ifadeleri kullanmakla;kendisi şeytanın tuzağına düştüğü gibi,başkalarını da etkilemektedir.
İman şuuru olmadan, adet üzere yapılan bir ibadetten kime ne fayda gelebilir?

Mümine hanımlar,hicab-ı şer'inin hakkaniyetine hakkıyla iman etmeden bu ve benzeri hadiselerin gündeme getirilmesi kaçınılmaz olacaktır.

Mümine hanımlar hakkında setr-u selameti niyaz ederim.
___________________________________________________________________

Andolsun Zikirden sonra Zebur'da da :''Yeryüzüne salih kullarım varis olacaktır'' diye yazmıştık.(Enbiya,105)

kardesler, bu yayini izleyince ,Peygamber efendimizin bir lesteki dislerin ne güzel oldugunu belirtigi hatirima geldi... burda yapilan olayda örtülü kizlar o erkeklere pas verdikleri ve erkeklerin cirkin emellerine alet olduklari gösterilseydi cok daha kötü olurdu , oysa simdi tesettürlülerin öyle hazir lokma olmadiklarini percinlemis olduklarini düsünüyorum, belki onlar bu yayinla onu hedeflememis olsada böyle iyi bir sonucada varmis oluyorlar..

Allah(c.c)selami üzerimize olsun.

Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez,
gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
S.H.T. k.s.

bu gibi şeylere şaşmamak gerek kartel medyasından başka ne beklenir

BU GİBİ ŞEYLERE YAYINDA YER KAHPELERE HAYATI ÖLÜM ETMEK GEREKİR AMA YOLUMUZ,İSLAM VE KANUNLARIMIZ BUNA EL VERMİYOR. BİZDE HAYATLARINI ÖLÜM ETMEK YERİNE İÇİMİZDEN VE DIŞIMIZDAN BUĞUZ EDEREK ONLARI ÖLDÜRMEKTEN BETER ETMELİYİZ.






ALLAH ONLARA HİDAYET NASİPSE HİDAYET EYLESİN'!!

ya reissssss bırak bu işleri bunları varya sürcen doğuya sürcen ırak ahayat neymiş başörtü neymiş anlasınlar ya varya bun ciddi ciddi dengesiz takım çıktı. başörtüsünü alet ediyolar ya bu dengesizler neyse hayırlısı olsun. öfkeyle kalkan zararla oturur misali... sebatta sabır da kurtuluşun olduğunu hatırlatarak hayırlı geceler olsun

EYVALLAH

ben iki aydir tv.izlemiyorum bu haberi duyunca cok üzüldüm.insallah belalarini bulurlar.bu siteye yeni üye oldum.emeyigecenlerden Allah raziolsun.


Yenilik ve Duyurular

MollaCami.Com