Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Aranıza kabul eder misiniz?

Herkese s.a. ben yeni üye oldum. Adana lıyım..Edebiyat okuyorum. İlk defa bir siteye üye oldum. Bu siteyi hep ziyaret ediyordum artık üye olmaya karar verdim... Bazı kardeşlerimizi de tebrik etmek istiyorum. Harika yazılar ve konuları bizlerle paylaşıyorlar.. Siteyi kuranlara ve yönetenlere teşekkür ederim :D Beni de kabul ederseniz çok sevinirim. Bu arada takip ettiğim kadarıyla ecyad, adıdagüzel, hacıali, göksultan ve güvercin24 nick li kardeşlerimizin yazıları daha bir güzel. Teşekkürler...

Ve aleyküm selam Da_mla_87 kardeşim. hoşgeldin sefalar getirdin. Allah (cc)'ın izniyle seninde hayırlı katılımlarını bekleriz.

Krdeşim inşallah hayırlı kul hayırlı ümmet ve de hayırlı evlat olabilirz. Paylaşımlarda bulunurum fakat sizlerin paylaşımları kadar mühim olacağını düşünmemekteyim. Yine de teşekkürler...

Ve Aleykümselam kardeşim hoşgeldin aramıza
sizin güzel görmeniz kardeşim acizane bilinen hikaye kıssa hatırlatma kabilinden sizlere sunuyoruz



اللهم بارك لنا رجب و شعبان و بلغنا رمضان

Ve Alwyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Berekatühüü....


Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz kardeşim....



Aşk da tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir,hiçbirşeyde görülmez..

Hoşgeldiniz kardeşim. Teşekkürler... Hayırlı katkılarınızı bekleriz inşallah...

sevgi ve muhabbetlerimle
güvercin

ve aleyküm selam kardeşim aramıza hoşgeldin

Hoşbulduk. Çok teşekkür ederim. Beni kabul buyurduğunuz için.

^^BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM^^

Kardeşim hoşgeldiniz paylaşımlara başlamışsınız bile:)Allah razı olsun da biraz stresli gibisiniz yazı ve yorumlarınızda bi çekingenlik gördüm ben de yeni sayılırım aslında ama bu kadar çekingen olmayın rahat oun kapımız herkese açık:)Artık siz de bizdensiniz yazı ve yorumlarınızda çekinmeyin lütfen:)
**Sevgi Gül gibidir,Yusuf'a Benzer,Onu Koklamaya Bir Yakup İster,Sevgiyi Allah Korur,Kula Yetmez,Gönülde Oldumu Söze Gerekmez..!!!!******

hemşehrim benden de hoşgeldin.hayırlı olsun

Ve aleyna aleykum selam Aldık kabul ettik kardeşim.:)

Yalnız güzel kardeşim bu yazacaklarımı sakın bir eleştiri olarak kabul etme. Anlayışına sıgınarak yazıyorum. Bunlar hepsi tavsiye , kabuyl edersen nasihat yerinde. Yukarıda Nickim zikredildigi için yazıyorum yoksa böyle sazan gibi atlamazdım.:)

Böyle yazılar işte şu güzel yazıyor buda iyi gibi yazılar bizlere iyi destek olur fakat sitedeki diger kardeşlerimizin direnci kırılır. Çünkü eminim hepsi aynı çabayı sarfediyor. Bu gibi yazılar kendimizde saklı kalsın kardeşim. Ayrıca zaten sitede yazılarımıza yazılan yorumlarınızla teşekkürlerinizle bu görüşlerinizi belli ediyorsunuz. Kalp kalbe karşıdır siz bunları yazmasanızda bizler hissediyoruz kardeşim.

Yazılar paylaştıkça güzelleşir , ayrıca Güzel bakan güzel görür. Sizde paylaşımlara başlayın o kendisi iplik sökügü gibi gelir.:)

Tekrar hoşgeldin sefalar getirdin Adana'lı gardaşım.:)
------------------------------------------------------------
"Ey gönül gidenden ümidini kes
Kaçan bir hayale benziyor herkes
Sanki kulagıma gaipten bir ses
Buluşmalar kaldı mahşere diyor.."


HOŞGELDİNİZ (ilk selamlaşma)

MollaCami.Com