Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Hoşgeldin Ey Şehri Ramazan-ı Şerif (tebrikler burdan)

Tüm mollacami dostlarının Ramazan-ı Şerif mubarek olsun.Feyzinden bereketinden mevla nasipdar eylesin...

Amin Ecyad Gardaşım.:)

Tüm islam aleminin Ramazan-ı şerifleri mübarek olsun. Rabbim bizleri Ramazan-ı şeriften razı kılsın ve layıkıyla yaşamayı nasip etsin.

------------------------------------------------------------
"Ey gönül gidenden ümidini kes
Kaçan bir hayale benziyor herkes
Sanki kulagıma gaipten bir ses
Buluşmalar kaldı mahşere diyor.."

Tüm kardeşlerimizin bizde ramazanı şerifini tebrik eder iki cihanda saatlere kavuşmasını rabbimizden niyaz ederiz

Duhûlüyle müşerref olduğumuz Mübarek Ramazan-ı Şerifimiz hayırlı olsun. Cümlemizin bu mübarek ay'ı kutlu ve mutlu olsun. Hadis-i Şeriflerde Ramazan Ayına, sadece "Ramazan" demenin iyi olmadığından, ona Ramazan-ı Şerif veya Ramazan Ayı denmesinin isabetli olacağında bahsedilir. Bu da kısa bir notumuz olsun. Selam ve sevgiler...

Amin.

Ramazan-ı şerif hepimiz için hayırlara vesile olsun. Bizleri Allah'ın affına kavuştursun; rızasını kazanmamıza vesile olsun; mağfiretini elde etmemize yarasın. Amin.

Yeniden Ramazan-ı Şerif.Tüm mü'min kardeşlerimize mübarek olsun.Daha nice Ramazanlara ulaşmayı Cenab-ı Hak Mevlamız nasip eder inşallah.

Bu fâni dünyada, fâni ömür içinde ve kısa bir hayatta, bâki bir ömür ve uzun bir hayat-ı bâkiyeyi tazammun eden Ramazan-ı Şerifimizin; maddi ve manevi tüm hastalıklarımızdan kurtulmamıza vesile olmasını, Cenab-ı Feyyaz-ı Mutlaktan niyaz ederim.
_________________________________________________________________________________
«Rabbimiz Allah'tır» deyip sonra da dosdoğru yaşayanlara korku yoktur ve onlar üzülmeyeceklerdir.(Ahkaf,13)

Tüm Müslümanların, siz değerli üyelerimizin Ramazan-ı Şerif ayı mübarek olsun. Rabbim bu ayda günahlarımızdan arınmayı nasib etsin...

HOŞ GELDİN MÜBAREK RAMAZAN.ALLAH c.c nurundan feyzinden berakatından cümlemizi istifade ettirsin.gelecek sene ramazanı şerife kavuşmayı nasip etsin kardeşlerim.hepinize selamlar.

Tüm islam aleminin Ramazanı şerifi Mübarek olsun Mevlam Cümlemize Ramazanı Şerifin Bereketinden istifade etmeyi nasib etsin.
AMİN

niteç namso
TÜM MÜSLÜMANLARIN RAHMET AYINDAN İSTİFADE ETMELERİ DİLEĞİYLE HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN.

herkım ramazanın gelmesıne sevınırse YUCE ALLAH ta okısıyı cennetıne gırmeyı vacıp kılar .s.a.v.efendımız buduygu ve dusuncelerle mısafırmızı en ıyı sekılde agırlamamyı RABIMNASIP EYELSIN INS
TEBRIK CANLAR TEBRIKLER MISAFIRLERIN EN GUZELI HOS GELDIN INS

11 ayın sultanı hoşgeldin RAMAZAN.tüm müslüman aleminin RAMAZANI mübarek olsun.rabbim hepimizin günahlarını bu ayın hürmetine affetsin rabbim.selametle


Allah'ın rahmet ve gufranının bol olduğu içinde pek çok esrar tecelli eden, sinesinde Kuran ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran Ramazan-ı Şerif'e ermenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek aya eriştiren Rabbimiz'e hamdü senalar olsun. Bu vesileyle bütün kardeşlerimizin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ederim.
İnşaallah bu mübarek ay, kırılan tesbihin etrafa dağılmış taneleri gibi dağılmış,Ümmeti Muhammed'in toparlanmasına ve bizlerin dağılmış kalplerimizin düşüncelerimizin, ruhlarımızın, akıllarımızın toplanmasına vesile olur. ne güzel söylemiş şair:

BU AY
Karagöz seyri değil, gözyaşı dökme ayı;
''Bilinmez''i bilirler, bilseler ağlamayı...
Necip Fazıl KISAKÜREK

Tüm islam aleminin Ramazan-ı şerifleri mübarek olsun.




Aşk da tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir,hiçbirşeyde görülmez..

saolun Mevla cümlemizden razı olur inşaallah..
Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun..


Tebrik ve Kutlamalar

MollaCami.Com