Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


geyik muhabbetleri

Gercek Olaylar

1. Exxon'a ait bir petrol tankeri Kanada aciklarinda battiktan sonra, iki tane deniz ayisi 80.000 dolar harcanarak temizlenmis ve buyuk bir torenle denize birakilmislar. Tam 2 dakika sonra herkesin gozleri onunde bir mavi balina deniz ayilarini yemis.
2. New York'ta yasayan bir psikoloji ogrencisi kiz bos odasini bir marangoza kiralar. Amaci onunla konusup, adamin davranislarini incelemek. Ama iki hafta sonra marangoz kizi bir balta ile parcalar.
3. Bonn'da iki gosterici, domuzlarin kesimevi'ne barbarca goturulup orada kesilmelerini protesto ederken, domuzlarin bulundugu yerin kapilari kirilir ve 2000 domuz kacisirken, iki gostericiyi ezerek oldururler.
4. Amerika'da kadinin biri evine gelir ve kocasini mutfakta titrerken gorur. Belinden su-kaynatici'ya dogru bir kablo gitmektedir. Kadin hemen kalin bir tahta parcasi bulur ve adamin koluna vurarak onu elektrik sokundan ayirmaya calisir. Adamin kolu iki yerinden kirilir. Sonradan anlasilirki, kocasi orada mutlu bir sekilde wallkman dinliyordur.
5. irakli bir terorist postaya bombali-mektup verir. Posta ucreti eksik odendigi icin mektup kendisine geri postalanir. Herseyi unutan terorist mektubu acinca parcalanarak olur.


Acemi internetçi

internet
Abi resimler var, yazilar var, aradiGin herseyi buluyor mussun. Yani ben daha bulamiyorum ama söylüyorum buluyorlar. Manita resimleri desem offff, offff. Tofas'in bile sayfasi var. Bi de bunun denizde yapilasi varmis, sörf, mörf bisi, onu da arastiriyorum. www: Bunlar her gördükleri yere www yaziyorlar. Bir bilgisayar görür görmez hemen bu ecnebi harfe 3 kere basin. Beni utandirmayin.
Nikneym
Alemde bi yamukluk olmasin diye kendilerine takma isim aliyolar. Gazoz Ömer'in gazoz'u, Patinaj Ali'nin patinaji gibi. Bize yakismazzz, ben "Davut".

Çet simdi burada bir sürü akli evel birbiriyle tanisip saatlerce geyik yapiyorlar, yengelerle tanisiyorlar, bi nevi muhallebici yani.

Site
BildiGiniz site iste uzatmayin.

Tiklamak
Abi laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz, BASAR. Ne öyle tik tik. Ravel de tikla diyip duruyo. Onda da var bisi zaten. Bana da aklinca gidip kahverengi çorap almis. Erkek adam dediGin beyazzz çorap giyer.

Aysikü
Çet'te tanistiGimiz yengelerimizle özel durumlarda konusmak için icad edilmis. iyi alet de, ne o öyle papatya ayaGi?

Davlod (indirmek)
Bakmayin kiziyorum ama habire "sunu indirdim, bunu indirdim" diyip duruyolar. Henüz bi vukuatlarina sahit olmadim ama..

imeyl
Posta kutusu gibi bir yer. Ama pek ise yaramiyo. 10 gün önce bizim memlekete bi mektup attim bununla hala almamislar.

Hit
Bu kesin ingilizce'dir dedim. Açtim sözlüGü baktim. Bu herifler dövüldükçe seviniyorlar

Bilimsel Güzin Abla

:) Bilimsel Güzin Abla (1)
izmirden M.T. soruyor:
Hocam, ben 38 yasinda, kimya ogretmeni bir genc bayanim. Uc ay kadar once kismetim acildi ve iyi niyetli bir gencle tanistim. Gecen hafta da nisanlandik. Mutluluktan ucuyordum ki dun laboratuarda korkunc bir sey kesfettim. Nisanlimin bana aldigi yuzugu denemek icin civaya attim, ve maalesef yuzdu. Halbuki saf altinin ozgul agirligi civaninkinden fazla, batmasi gerekirdi. Demek bana aldigi yuzuk saf altin degil, oyleyse sevgisi de saf olamaz. Simdi ben bu civayi nisanlimin yemegine koyup bu isi bitirmeyi dusunuyorum, ne dersiniz?
Prof. Cakanyildizin cevabi:
Arsimet'in hayatina her yonuyle vakif oldugunuz anlasiliyor. Yalniz yuzey gerilimini hesaba katmamissiniz, civanin yuzey gerilimi suyunkinden cok daha fazladir, boylece kendinden agir cisimleri de kaldirabilir, cunku o cisim batarken ortaya cikartacagi yuzey icin harcamasi gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir. Ayrica civanin saf olmama ihtimali de var, o yuzden ani kararlar vermeyin derim.



:-) :-) :-) :-) :-)


Mizah Kösesi

MollaCami.Com