Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Medya nin amaci VE HAC MEVSiMi

--------------------------------------------------------------------------------
Medya nin amaci; halkin haberdar edilmesi mi? manüple edilmesi mi ?
siz karar verin gayri.

Hacda kus gribi felaketi olur mu?
Uluslararasi bir saGlik uzmani, Ocak 2006'daki Hac sirasinda kus gribi virüsünün insandan insana geçen bir türünün gelisebileceGi uyarisinda bulundu. iste tartisilacak iddialar. (tiklarsaniz tamamina ulasirsiniz)


Resme bakarmisiniz tamamen alt beyine yönelik, insani ürperten ölü bir tavuk ve kabe montaji.
http://www.bilvanis.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1110

Alinti:
Korkulan 'kiyamet senaryosu'nun gerçek olmasi: Kus gribi virüsü ile normal grip virüsünün birbiriyle temasa geçmesi, mutasyona uGramasi ve 'H5N1' adli ölümcül kus gribi virüsünün insandan insana geçer hale gelmesi.

Baska bir yerde bu iki virüsün karsilasmasi ihtimali yok sanki,mesela uzakdoGuya isgezisine(!) giden vücudunun savunma mekanizmasi bozuk avrupali is(!)adamlari gibi.
Ve bir alt beyine yönelik tamlama Kiyamet senaryosu (?)

Alinti:
Cenevre Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Program Baskani Prof. Didier Pittet, hac sirasinda iki buçuk milyon kisinin Mekke’de biraraya geldiGini ve her metrekareye alti kisinin düstüGünü, bunun da salgin hastaliklar açisindan tehlikeli bir durum olduGunu belirtti.

metrekare eGer geometri ilminde deGisiklik olmadiysa 1m X 1m. lik bir alandir ve buraya iskence hücreleri hariç 6 kisi siGmaz abartmayalim lütfen prof.cuk ve haberi geçen CNN türk ve alintiyan haber 7


Alinti:
Grip asisi tavsiyesi

ileride hacca gidecek olan Müslümanlarin zorunlu olarak grip asisi olmalari gerekebileceGini söyleyen Prof. Pittet, Avrupa’dan hacca giden Müslümanlara asi olmalarini tavsiye etti.


Gitmekten vazgeçiremediGimizlere de, avrupa ekonomisine hayli katki saGlayan,bir koruyuculuGu olmadiGini,eGer ayni tür virüsle karsilasirsaniz önler, önleyemese bile hafif geçirmenizi saGlar gibi leblebi karakterli cümlelerle itiraf ettiGimiz asilardan olun bari diyor.
Alinti:
Gitmekten vazgeçiremediGimizlere de, avrupa ekonomisine hayli katki saGlayan,bir koruyuculuGu olmadiGini,eGer ayni tür virüsle karsilasirsaniz önler, önleyemese bile hafif geçirmenizi saGlar gibi leblebi karakterli cümlelerle itiraf ettiGimiz asilardan olun bari diyor


Der tabi ilaçlari kime satacak. Hacca gitmekten vazgeçiremedik bari ilaç asi satip yolumuzu bulalim hesabi.

ilaç sektörüne program yazmistim oradan iyi biliyorum. Bu tip adamlarin pahali ilaçlari satmak için uydurmayacaGi bilimsel palavra yoktur.

Kus gribi virüsü gerçekten yayilma hizi oldukça yüksek bir virüs.[Bir kusun 1 gr'lik Diskisinda 1 milyar kusa yetecek kadar H5N1 virüsü bulunuyor.(kaynak:Zaman)] gerçekten eGer bahsedilsen senaryolar gerçeklesirse inanilmaz boyutta kötü seyler olabilir.


Alternatif Bakislar

MollaCami.Com