Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


zincirleme felaket

Hem de gerçek... Bu olay izmir'de geçmis...

Adamin teki arabasiyla bir genç kiza çarpiyor; kiz 14-16 yaslarinda filan. Hemen arabasina atip hastaneye götürüyor ve saGliGindan endiselendiGi için bekleme salonunda bekliyor. Derken, doktor görünüyor ve kizin saGliGinin iyi olduGunu ama kötü bir haberi olduGunu, karnindaki bebeGin düstüGünü söylüyor. Ayrica, kizin yasi da küçük olduGu için polisi beklemesini istiyor. Adam polisi
bekleyip, durumu anlatiyor. Babasinin kendisi olmadiGini söylüyor.
Ancak kiz, kendine geldiGinde adami yalanliyor ve babasinin o kisi
olduGunu çarpma hikayesinin palavra olduGunu söylüyor.

Zannediyorum kiz bebeGin hesabini ailesine veremeyecek durumda ve korumak istediGi bir arkadasi falan olabilir,neyse, o
anda bu hikayeye devam etmenin iyi olacaGini düsünüyor. Kiz tabii her seyi bilmiyor, adam hemen tahlil yapilmasini istiyor hakli olarak ve tahlil sonucunda beklenildiGi gibi yirtiyor. Ancak doktor tahlil sonucunu adama söylerken, evet bebek sizden deGilmis, yalniz zaten bebeGiniz olmasi imkansizmis, çünkü sizin probleminiz var, doGustan kisirsiniz diyor.

Adam bunu duyunca sok oluyor çünkü iki tane kocaman çocuGu var (25 yaslarinda falan bir kiz, bir erkek çocuklarmis). Karisini dava ediyor ve karisi, kocasini çok sevdiGini, zamaninda çocuk sahibi olamadiklari için büyük sorunlar yasadiklarini, onu kaybetmek istemediGi için çocuklari adamin en yakin arkadasindan yaptiGini itiraf ediyor. Tabii bosaniyorlar ve adam kendisinin zannettiGi çocuklarini 25 yil yetistirdikten sonra evlatliktan reddediyor, arkadasiyla arasi açiliyor.

Yani demem su ki, dikkatli araba kullanin...:=)))

tabiki...

sorun araba esmi acaba

garip bi hikaye :p


Mizah Kösesi

MollaCami.Com