Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


kadinlar akillidir

Kadinlar akillidir

Kadinin birinin bir gün golf oynarken topu ormana kaçmis. Topunu aramaya koyulmus ve bu sirada tuzaGa yakalanmis bir kurbaGa görmüs. KurbaGa ona, “Beni bu tuzaktan kurtarirsan, senin 3 dileGini yerine getireceGim” demis. Kadin onu kurtarmis, kurbaGa da “Tesekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir kosulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, kocan 10 kat iyisine veya fazlasina sahip olacak!” demis. Kadin “Tamam” diyerek kurbaGaya dileklerini söylemeye baslamis.

ilk dilek olarak Dünya’daki en güzel kadini olmak istemis. KurbaGa onu uyarmis. “Bu dilek, senin kocani da Dünya’nin en yakisikli adami yapacak ve kadinlar onun basina üsüsecek” demis. Kadin ise; “Bu önemli deGil, çünkü ben nasil olsa Dünya’nin en güzel kadini olacaGim ve sonuçta da onun gözü benden baskasini görmeyecek” demis. Böylece Dünya’daki en güzel kadin olmus.

ikinci dilek olarak, Dünya’daki en zengin kadin olmak istemis. KurbaGa kadini yine uyarmis: “Bu kocani da Dünya’daki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak” demis. Kadin; “Bu da önemli deGil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir” demis ve böylece Dünya’daki zengin kadin oluvermis.

KurbaGa, üçüncü dileGini sorduGunda ise kadin; “Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum” demis…

:o

çok güzel, ama kocasina düsmanmis... Kendisi ufak bir krizi atlatmistir ama kocasi... inne lillahi ve inna ileyhi raci-un...:-)

kadinlar zeki faan deil sadece erkekler cok salak :D

burdan alacaGimiz ana fikir herkese asiri güvenmemek

:-) güzelmis

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) (**) (**) (**) (**) (**) (**) jetonum geç düstü ama gerçekten kadin akilliymis vesselammm:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)


Mizah Kösesi

MollaCami.Com