Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Forumda mesaj yazma zorlugu-ilahi indirme eziyeti

Arkadaslar okadar kotu bir forum yazisma yazilimi ki anlatamam.. iki saatir bir mesaj yazmaya calisiyorum .Bu da gidecekmi onu bilmiyorum.
insan bir foruma katil ,yaz , cevapla falan bir sey koyar hicbir sey yok
Aslinda zaten bir ilahi indirmek icin uye olun,yok 3 5 -20 mesaj yazmaniz gerekir gibi sacma uygulamamlar ile vilmiyorum insanlara din ve Allah sevgisi asilayacak ilahilerin daha fazla dinlenmesini mi saglamak istiyorsuunuz yada yok hadi indirmeyin de dinlemeyinde bizde boyle uygulamasimi yapiyorsunuz analamadim. insanlarin faydalanmasini engelleyecekseniz nicin koyuyosunuz o da ayri..Her yerde pornolar, mp3 ler vs iler bedava aninda indirilirken sizler insanlara ilahi ,dua vs gibi seyleri kolaylikla indirip belki bir haz alirlar bir sey kaparlar demekten ziyade dahada almasin insanlar mantigiyla nasil hareket ediyorsunuz..Bu nasil cemaat veya insanlarla paylasma anlayisidir anlayamadim gitti. inanin kalpten bir guzel bir kac ilahi daha indireyimde kulaklarim cinlasin dedim .Tam iki saatir eziyet ,artik ilahi de hicbir sey istemiyoruz arkadaslar sitenizden buyrun size 50 tane mesaj yazanlara verirsiniz onlar dinlerler ,huzur bulurlar sosyete olarak.Szi uygulamaniza bilmiyorum ,dusuncenize devam ediniz.Bir islam sitesinin yapmamasi gereken kotu bir uygulama. Allah akil fiki ve insanlara hidayet nasib edebilecek ,belki bir kisiyi daha bize katilmayi saglayacak isler yapmayi hayirlara vesile olmayi nasib etsin .Siz kendi ilaheilerinizi kendiniz dinleyiniz ve huzur bulunuz.
Herkese hayirlara vesile olsun

evet hayirlara vesile olsun

NASiL YENi BiR KONU YAZACAGiZ BiLRN VARMi?BiR YARDiMCi OLURSANiZ SEViNiRiM.

haklisin biraz zor ama öyle dememek lazim bize yine de güzel seyler sunuyorlar
güzel seyler için bazi saylere katlanmali insan benim gibi :-)

Arkadasim sözlerine aynen katiliyorum, tam bir iskence, hiristiyanlarin kendi dinlerine adam kazandirmak için yaptiGi çabalara bak bedava incil daGitmalar para yardimlari vs, bir de senin benim gibi bir ilahi dinlemek için çekilen iskenceye bak, bu kadar kimin zamani var?sirf yarim saat süren üyelikten sonra sinirimden ve seni kutlamak için yaziyorum, aGzina saGlik, bir dönem de cami hocalri vardi gençlere bak kot pantolanla camiye geiyorlar diye gelenleri azarlarlardi, saçi uzun camiye mi gelinir papaz gibi, vs.. inanilir gibi deGil, yahu delikanli niyet etmis gelmis kotunun kime zarari var birak gelsin geldikçe alissin, sonra etrafina bakar düzeltir kendini, Mevlana'dan bile haberi olmayan imamlar!imam demek ne kadar caizse, hep kaçirdik korkuttuk uzaklastirdik insanlari, Cehennemde yanarsin, zinhar büyük günah vs vs. bunlar din düsmanlari benim nezdimde, islamiyetin düsmani din adamlari, cahiller!, neyse nereden nereye geldik.....sizlere hayirli isler bu kafayla kendiniz dinlersiniz bu ilahileri sonra da hayirli bi is yaptiGinizi sanirsiniz, yarin gidip disardan almak buradan dinlemekten daha kisa sürecektir benim için, siz de, bi parça olsun dine yakinli göstermek isteyen insanlari uzaklastirdiGinizin farkinda olmadan sevap islediGinizi sanir durursunuz, Allah islah eylesin Allah sizlere akil fikir ihsan eylesin.....


Müzik ve Ilahiler

MollaCami.Com