Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Japon ile Temel....

Japonun biri Rizede bir kahveye girmis. ve herkese kafa tutmus "Varmi aranizda delikanli?"varsa çiksin disari" Temel kapiya doGru yürümüs "çikiyorum ulan"demis Görelim bakalim erkekliGini demis.
Birkaç dakika sonra Temel aGzi burnu daGilmis bir sekilde kahveye dönmüs.ve arkasindanda Japon girmis.Temeli göstererek"Ona "Toyokomi" ustanin "Katakori"tekniGiyle vurdum"demis.
Ertesi gün Japon yine gelmis.Yine meydan okuma.Yine Temelden rest.Ve birkaç dakika sonra yine Temel aGiz burun daGilmis vaziyette.Ve pesinden japon kasilarak yaptiGi oyunu açiklar"Ona "kuyotomi"ustanin "kihotomi"tekniGiyle vurdum.

Dyak yemekten ayakta duramaz hale gelmis T emel ve sekizinci gün Japon yine gelmis ve herkese kafa tutmus tabi yine resti çeken Temel olmus..

Birkaç dakika sonra herkes yine surati daGilmis bir Temel beklerken bu kez Japon aGiz burun daGilmis hosaf !Kanlar içinde kapida belirmis .Temelde arkasindan girip Japonu göstererek
"Ona"Toyotanin" "krikosuyla "vurdum demis.....:-) :-) :-)





DUYURU

Temelin bir gün kaynanasi kaybolur.Temel hemen gazeteye ilan verir.ilan aynen söyledir

Kaynanami kaypetttum.Körenlerin insaniyet namina körmemezlikten kelmeleri riça olunur...





:-) :-) :-)

kardesim nerden buluyonuz böyle espiyi kirildim
kaynanna espirisi süper

ARKADAsLAR GÖRDÜNÜZMÜ BiZiM TEMELi SÜPER AKLi iLE DOKUZ DEFA DA DAYAK YESE HiÇ TAKTiK BiLMESEDE ADAMLARiN KENDi iCADLARi OLAN ARAÇLARiNi BAsLARiNA GEÇiREREK ALiN LAN ARACiNiZi DA KRiKOSUNU DA KENDiNiZiN DE CANi CEHENNEME DEMEK SURETYLE KAFALARiNA GEÇiRiYOR.HELAL OLSUN BENiM KARADENiZLiME HELAL OLSUN BUKiSSAYi BULUP YAZANA DÖNYA GÖRSÜN TÜRKÜN SÜPER AKLiNi. HELE KAYNANASiNi ARAYAN TEMEL E GELiNCE BURDA BiR iNCELiK VAAR.ADAM KENDi ANNESi DEGiL AMA ANNE GÖZÜYLE BAKiYOR.O iNSANA KAYBOLSA BiLE ONU KENDi ANASi GiBi ARiYOR.VE iLAN VEREREK. HANGi ÜLKE MiLLETiNiN iNSANi BU KADAR DUYARLi OLABiLiR . HELAL OLSUN TEMEL E HELAL OLSUN TÜRK MiLLETiNiN iNCE ZARiF DÜsÜNCELERiNE. BUNLARi iDRAK EDiP YAZANLARA!!!!!!!!!

çok tesekkürler yorumlariniza:)))))))

berrin bacim sadece guluyorum bende cok hos saolll:-) :-) :-) :-)

Çok saGol kardes. sabah sabah epey güldüm. Ancak söyle düsünüyorum. Keske bizde japonlar gibi ustalarimizin tekniklerine önem verseydik. Atalarimizin icatlarina deGer verseydik. Toyotalar ve kirkolar yapsaydik. Varsin japonlar toyotanin krikosu ile kafamiza vursalardi. Hergün kafalarimiza ne kirokolar, ne sanzimanlar vuruluyor da haberimiz yok. Selamunaleyküm.

:-)

aleyküm selam malik 33 kardes:))))):-)

harika halen gülüyorum ancaaaak fikrayi arkadaslar yorumlamasa ne iyi olur fikra fikra olmaktan çikiyoda....:-) :-) :-) :-)

Sayin zöttirik1;

Rumuzunuzun anlami, eGer düsündüGüm gibiyse hiç hosuma gitmedi.
Hele ambleminizde Kuran-i Kerim varken.
Lütfen bana rumuzunuzun anlamini söyleyerek, beni ikna edin. Yada düsündüGüm gibiyse düzgün bir rumuz bulun. Hatta rumuzunuz düzgün olabilir. Çünkü ambleminize bu yakisir.
Amacim sizi asaGilamak veya üzmek deGildir. Böyle biline.

müthissiniz arkadaslar yaaa


Mizah Kösesi

MollaCami.Com