Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


MERHABA ARKADAsiM KiTAP

Önümüzdeki hafta "Kütüphaneler Haftasi".Ülke çapinda etkinlikler yapilacak. Okullarda öGrencilerimize kitap okumayi sevdirmek için biraz daha fazla gayret sarfedeceGiz. Gelin onlardan önce biz kitap okuma aliskanliGini kazanalim. Hiç deGilse haftada bir kitap bitirelim. Çocuklarimiza, abur cubur televizyon seyrederek deGil, kitap okuyarak örnek olalim. Gelin el ele verip bir nesli okuma özürlü olmaktan kurtaralim. MERHABA ARKADAsiM KiTAP. Memnun oldum, ben Mahmutabi.

Yok mu simdi bu kampanyaya katilan. Hem kendisini gelistirmek, hem küçüklere örnek olmak isteyen. Bak simdi üzüldüm iste ! Hoşçakal dostum kitap. Affet bizi. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Mahmut abi haklisin.Çocuklara ne verirsen onun aliyorlar.Ben kendi adima yeGenlerime sik sik kitap hediye aliyorum.O kadar çok seviniyorlarki hemen okumaya basliyorlar.Birde kitabin içinden sorular soracaGimi söylüyorum.Daha bir sevkle okuyorlar.
Çocuklari tv. karsisinda basi bos birakmamak lazim.Sesleri çikmasinda ne yaparlarsa yapsinlar mantiGi son derece yanlis bir tutum.
NE EKERSEN ONU BiÇERSiN.!..

kitap okumak güzel bi duygu

13.00 gibi okuldan geldim. Eve gelirken elimde bir kismini okul kütüphanesinden ödünç aldiGim 46 tane çocuk kitabi vardi. Birinci sinifa giden oGlum baska bir okula gidiyor ve eve benden 5 dakika önce gelmis. Elimdeki kitaplari görünce sevinçle boynuma sarildi. Daha yemeGini bile yemeden hemen kitaplardan birini seçti ve heyecanla okumaya basladi.ÖGle yemeGini 20 dakika kadar beklettik. YemeGe oturduGumuzda, hafizasina kazidiGi kitabi bize anlatiyordu. GetirdiGim 46 kitabin ancak 10 gün dayanacaGini tahmin ediyorum. Kitaplar bittiGinde yazarim buraya. Haa. Bir de itiraf. ASLiNDA OGLUM BiZE ÖRNEK OLUYOR.

mahmut abi aslinda tek sana degil herkese ornek hele kitap okumaktan nefret ederim diyenlrin kulaklari cinlasin HOS geldin diyelim yalan dan uzak giybet etmeyen sadece iyilige yoneltmeye calisan gercek dostum KiTAP

Kitap... Hmmm...

Tadi nasildi acaba! Eminim ufakligin sunumu ile bal gibi gelmistir size :)

Allah (c.c.) isl

Tek kelimeyle nefisti. Bakalim yarin için ne var?
Dualariniza gönülden AMiN ,AMiN , AMiN...

Abi güzel bir hatirlatma . epeydir kitap okumamistim, bir baslangic yapmanin tam zamani. Kütüphanemde okumadigim bir kac kitabim vardi bu vesileyle birini bi okuyayim.

[quote]Orjinal olarak yazan Bugra Enes

Allah (c.c.) isl

Kardeslerim...

Yazdim birkac yerde... sizleri de beklerim Forumumuza, isterim ki sizlerin duasi ve yardimiyla artalim, hayirlara beraberce vesile olup ahiretlik olalim... Buyrun...


www.ezan.vakti.com/forum

Sabreden dervis muradina erermis...,

en sonunda üye olabildik ezan.vakti.coma ;)

Sevgili kardesim..., sitenin hayirlara vesile olmasini cenabi ALLAHtan niyaz ederim.

Calismanizda basarilar dilerim...:)

Allah (c.c.) razi olsun senden ve cumlemizden kardesim... Eyvallah... :)


Müzik ve Ilahiler

MollaCami.Com