Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


KABUL ET ALLAHiM

[CENTER][red]KABUL ET ALLAHiM
Sensin zulme uGrayanlarin dayanaGi.
Sensin mahzun kalplerin siGinaGi.
Sensin mazlumun

amin kardesim amin...

BU GÜZEL DUAYA AMiN DENMEZ Mi?
RABBiMiZE TÜKENMEMis sÜKÜRLERKi AMiN DiYEBiLiYORUZ.
AMiN AMiN AMiN

Dualarimizi kabul et allahim.(AMiN)
amin amin amin

Aminnnn.

amsn..

Bu güzel duaya can- gönülden AMiN...izin verirseniz bide ben eklemek isterim.

[navy]Ey Rabbimiz! Gücümüzün zayifliGini, çaremizin azliGini ve insanlarca önemsenmeyisimizi sana sikayet ediyoruz. Bizi kendi gözümüzde küçük, fakat insanlarin gözünde büyük eyle.
Ey Rabbimiz! Senden rahmetini celbedecek seyleri, gerçeklesmesi muhakkak olan maGfiretini, her türlü günahtan korunmayi, her türlü iyiliGi kazanmayi, cennet ve Cemal'inle sereflenmeGi ve cehennemden kurtulusu dileriz.
Ey Rabbimiz! Bilerek veya bilmeyerek islediGimiz günahlarimizi maGfiret et. Senden isimizde rüsde hidayet etmeni istiyor, nefislerimizin kötülüklerinden sana siGiniyoruz.
Ey Rabbimiz! Bizi yücelt, eksiGimizi- gediGimizi gider, bize rizik ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet. Zira bunlarin salih olanina ancak sen ulastirir, kötülerinden de ancak sen alikorsun.
Ey Rabbimiz! Ciddiyetimizi sakamizi, zulmümüzü ve haksizliklarimizi, hatamizi, kastimizi maGfiret buyur. itiraf ediyoruz ki bu kusurlarin hepsi bizde vardir, ihsan ettiGin nimetlerin bereketinden bizi mahrum etme, mahrum ettiklerinle de imtihan etme.
Ey Rabbimiz! Her isimizde esas olmasi itibariyle dinimizi islah et. içinde geçimimiz olan dünyayi islah buyur. DöneceGimiz yer olan ahiretimizi islah et. Hayati her türlü hayirlari artirmamiza vesile kil. Ölümü de her türlü serlerden kurtulup rahat etmemize vesile yap.
Ey Rabbimiz! Bizi, Seni çok zikreden, Senden çok korkan, Sana çok sükreden, Sana çok itaat eden, Sana karsi içi saygi ve husu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden insanlar eyle.
Ey Rabbimiz! Sana güzelce ibadet etmeyi istiyor, Senden doGru yolda azim ve sadik diller selim kalpler dileniyoruz. Dillerimizdeki düGümleri çöz, onlari güçlendir ve istikamet ver. içimizdeki kinleri, nefretleri ve hasedleri sök al.
Ey Rabbimiz! Senden hayirli isler yapmayi, kötülükleri terk etmeyi, fakirleri sevmeyi, bizi baGislamani, bize merhamet etmeni ve insanlarin fitnesini murat buyurduGunda fitnelere düsmeden bizi vefat ettirmeni dileriz.
Ey Rabbimiz! Senden; Senin sevmeni, Senin sevdiklerinin sevgisini ve bizi Senin sevgine ulastiracak amellerin sevgisini dileriz. Senden tertemiz bir hayat, dosdoGru bir ölüm, rezil etmeyen ve ayiplarin sayilip dökülmediGi bir dönüs istiyoruz.
Ey Rabbimiz! Senden hidayet, takva, afiyet ve zenginlik istiyoruz. Bize talihsiz ve nankör olmayan, sirkten arinmis, tertemiz kalpler lutfeyle.[/navy]

amin.. allah herkesin hayir dualarini kabul etsin..

AMiN

Allah c.c. tüm mü'minlerin duasini kabul etsin

amiiinnnnnn.....

aminnn

Aminnnnn

ecmain cümlemizi

Ey Rabbimiz! Senden hidayet, takva, afiyet ve zenginlik istiyoruz. Bize talihsiz ve nankör olmayan, sirkten arinmis, tertemiz kalpler lutfeyle.




AMiN AMiN AMiN...........

Herkesin Kandili mübarek olsun,hayirlara vesile olmasini dilerim.


Hatim ve Dualar

MollaCami.Com