Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


KURAN-i KERiM HATiM DUA-Si

EUZÜ BILLAHI MINES-SEYTANIR-RACIM BiSMiLLAHiR-RAHMENiR-RAHiYM
Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Essalatü vesselamü ala rasülina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmeiyn.Vafü anna vaGfirlena verhamna ente mevlana fensurna alel kavmil kafirin.Vafü anna vaGfirlena verhamna ente mevlana fensurna alel kavim kafirin.Vafü anna vaGfirlena verhamna ente mevlana fensurna alel kavmil kafirin.

Ey kainatin yegane haliki ve alemlerin tek maliki olan hazreti ALLAH'im!
Ya Rabbel-Alemin kulluk sahifelerimiz, amel defterlerimiz günahlarimizla lekedar olmus, zati ecelli a'laya kaldiracak el, samedaniyye-i Rabbaniyyene bakacak gönül ve rahmeti ilahiyyene niyaz edecek dil kalmamis, senin "Gaffar, Settar, Rahman ve Rahim olan sifati celilelerini ittihaz ederek, derya-i ilahiyyeden medet umariz bize lutfunla muamele eyle ya Rabbi.

Ey vücudu ile kaim, sifati ile zahir, ezelden mevcut olan ALLAH'im, bizleri alemi ervahta " Elestü bi Rabbiküm " hitabi celiline muhatap tutarak, müslüman olarak yarattin, bu lütfunla bizleri ilel-ebet ayirma ya Rabbbi.

Ya Rabbel-alemin günahkar ellerimizi açarak senin huzuru maneviyyene geldik, bizim bu günahlarimizi " Este-izü Billah " Ve inneke le ala hulukin azim " Rütbesinin sahibi olan Habibi edibin hürmeti için, kitabi celilinde ehline malum kildiGin " iSMi AZAM " hürmeti için, geceleri hiç durmadan kanli yaslar akitan asiklar hakki için, bizim bu günahlarimizi af edüp, magfurün zümresine ilhak eyle ya Rabbi.

Okunan hatmi serifeleri, " Este-izü Billah; Fetekabbeleha rabbühe bi kabulin hasenin " ayeti kerimesinin sirrina mazhar eyle ya Rabbi.

Hasil olan sevabi (Hususi ile Veladet kandili olmasi hasebiyle) evvelen ve bizzat, hace-i kainat, hulesa-i mevcudat, sefiul-usat, fi yevmil arasat, hakkinda " Levlake levlak, lema halaktül-eflak ", saninda " Vema erselnake illa rahmetellil alemin " buyurulan ve bugün halen Medine-i Münevvere'de hayati maneviyye ile hay olan, derdimizin dermani gönlümüzün sultani iki cihan günesi Hazreti Muhammed Mustafa (s.a.v.) efendimizin aziz, latif, pak ruhu tayyibelerine hediyye eyledik vasil eyle ya Rabbi.

Eshabi kiram, tabiiyn, tebe-i tabiin, eimme-i müctehidin, Ulema-i amilin süleha-i salihiyn egniya-i sakirin hazeratinin, Adem (a.s.) dan beri gelen bütün peygamberan efendilerimizin, ehli beytin, sühedanin ve bütün mümin ve müminat ahirete irtihal edenlerimizin ruhlarina hediyye eyledik vasil eyle ya Rabbi.

Magrib ile Mesrik arasinda isimleri unutulmus, nesilleri kesilmis, nisanlari iki tas iken onlarda hak ile yeksan olmus, su mübarek günlerde ve gecelerde bizlerede bir Fatiha yokmu diye garip garip beklesen beklesipte aglasan din kardeslerimizin ruhlarina hediyye eyledik vasil eyle ya Rabbi.
Cümle geçmislerimize rahmet eyle ya Rabbi, cümlesinin kabrini pür-nur eyle, kabirlerini cennet bahçelerinden bir bahçe eyle, taksiratlarini af eyle, derecelerini ali eyle ya Rabbi.

Ümmeti Muhammed'i iki cihanda aziz eyle, ümmeti Muhammed'in hasta kullarina sifa, dertli kullarina deva, borçlu kullarina edalar ihsan eyle ya Rabbi.

Son nefesimizde kelime-i sehadeti " EsHEDÜ ENLA iLAHE iLLALLA VE EsHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RASULUH " diyerek çene kapamayi cümlemize nasib eyle ya Rabbi.

Essalatü vesselamü aleyke ya Rasülallah
Essalatü vesselamü aleyke ya Habiballah
Essalatü vesselamü aleyke ya seyyidel evveline vel-ahirin, ve selamün alel mürselin, velhamdülillahi Rabbil alemin- El Fatiha

[H3]Arkadaslar acizane yazmaya çalistik.Eklemek istediklerinizi sizde alta eklerseniz memnun oluruz.hz..ALLAH kabul buyursun..[/H3]

kandiliniz mübarek olsun

iLAHi bugüne kadar yapmis olduGumuz ibadet ve dualarimizi kabul ediver bundan sonra yapacaGimiz ibadat vedualarimizida kabulediver ALLAHiM amin amin amin

ne güzel dua ALLAH KABUL ETSiN AMiN AMiN AMiN

herkesin mevlit kandili kutlu olsun

ALLAH (CC) KABUL ETSiN.

Amin..Amin..Amin..

amin amin amin...mevlam kabul eylesin....bizleride unutmayin dualarda.....

cenabu hak okunan hatmi serif ve dualarinizi kabul etsin BiZLERi DE DUALARiNiZDA UNUTMAYiN KARDEsLERiM


Hatim ve Dualar

MollaCami.Com