Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Telefon

Temel bilim adami iken bir arkeoloji arastirmalari konferansina davet edilir. Amerikalilar anlatmaya baslar;
-Biz ülkemizde yaptiGimiz kazilarda 25 metre asaGi indik ve telefon kablolari bulduk. Öyleyse bizim atalarimiz asirlar önce telefon kullanmislardir. Sira türkiyeye gelir ve Temel baslar anlatmaya
-Biz ülkemizde yaptiGimiz kazilarda 50 metre asaGi indik ama birsey bulamadik. Öyleyse atalarimiz telsiz telefon kullanmislardir.

Aferin Temele..

bizimkiler zekiliklerini her tarafta gosteriyolar.evet aferin onlara

isTE BUUUUU

Fikra dedigin böyle olur iste...

sagol hasan kardes..

HALiNE sÜKRET

Dursun, çok feci bir trafik kazasi geçirir... Koma halinde hastaneye kaldirirlar. Tedavi olurken kendine gelir. YataGinda bakar ki bir kolu yok... Hepten morali bozulur, asabilesir. Bir taraftan da hastaneyi birbirine katar:
-Ben tek kolla nasil yasarim simdi!
Diye baGirip çaGirir. Kendini hastanenin penceresinden atip intihar edeceGini söyler. Doktorlar basina toplanir, bakarlar Dursun ciddi, baslarlar nasihata:
-Bak evladim, insan tek kolla da yasayabilir, ölmediGine sükretsene. Sonra beterin beteri var. Geçen yil Temel de kaza geçirdi. Onun iki kolunu birden kesmek zorunda kalmistik... Ama o senin gibi baGirip, hastaneyi birbirine katmadi. simdi de gül gibi yasayip gidiyor. inanmazsan git de bak.
Dursun, bir an sakinlesir, gider yukari mahallede Temel'i bulur. Bir de bakar ki, Temel'in hakikaten iki kolu kesik ama, Temel bahçede kivir kivir oynuyor, hem de nasil oynuyor...
Bizim Dursun'un kafasi karisir ve hayretle Temel'e yaklasir:
-Ula Temel, eyi ki seni gördüm, yoksa hayatum gideyidi. Ula bizim bi kolumuz kesildi diye intihar edeceGidum. Ama senin, iki koli kesik vaziyette, hem de bi dansöz gibi oynamana karsi teselli oldum... su dünyanin haline bak, benum tek kolum kesildi diye intihar edecek kadar beyinsuzum, sense iki koli yok göbek ataysun... Derken, Bizim Temel patlar:
-Ula sen manyak misun, ne göbek atmasi. Sirtim fena halde kasuniyi... Patlayrum.

:-) :-) :-) ikiside cok güzel:)

sende sagol ebru kardes.seninkininde benimkiniden asagi kalir yani yok.Allah a emanet olun

:D

tesekkürler

tesekkürler

temeldir ne yapsa yeridir:-)


Mizah Kösesi

MollaCami.Com