Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Tevbe istiGfar Duasi

Azim ve Kerim olan Allah'a istiGfar ediyorum, Allah'a istiGfar ediyorum.Öyle ki O'ndan baska ilah yoktur,O daima canli ve ayaktadir.Ve ben O'na tevbe ediyorum.
Ya Rabbi, ya Rabbi, ya Rabbi, küçüklüGümden bugüne gelinceye kadar , benim elimden ,dilimden,gözümden, kulaGimdan ve diGer uzuvlarimdan küfür, sirk, hata, isyan,koGuculuk, iftira, büyük ve küçük her ne türlü günah çikmis ise ben hepsinden tevbe ettim, yaptiklarima pisman oldum, bir daha islememeye azmeyledim.Günahlarimi baGisla, bir daha günaha dönmemek için bana güç ve irade ihsan eyle.Senin rahmetin , bu aciz kulunun günahindan çok büyüktür.
Peygamberlerin ilki Hz.Adem (a.s), sonuncusu Hz.Muhammed (S.A.V)'dir.Bunlara ve bunlar arasinda gelmis geçmis bütün peygamberlere inandim, hepsi haktir, gerçektir ve Senin tarafindan getirip haber verdikleri seylerin cümlesi doGrudur.Dilimle ikrar, kalbimle tasdik eyledim.
Allah'a, meleklerine, kitaplarina, peygamberlerine, ahiret gününe ,hayir ve serrin Allah'tan geldiGine, öldükten sonra dirilmenin hak ve gerçek olduGuna inandim.sehadet ederim ki, Allah'tan baska ilah yoktur.Ve yine sehadet ederim ki, Hz.Muhammed (s.a.v)Allah'in kulu ve son elçisidir.
Ey Allah'im ! Muhakkak ki ben imanimi ve nikahimi "La ilahe illallah,Muhammedün Rasulullah " sözüyle yepyeni ve tertemiz yapmani istiyorum.
AMiN...


Hatim ve Dualar

MollaCami.Com