Bölümler | Kategoriler | Konular | Kitaplar | İletişim


Pasaport

Antrenör Dursun

Boksör Temel iri yapili rakibi ile maç yapar.1.rauntta rakibi temeli epey haslar.1.raunt sonunda Temel kösesine gider.antrönörü Dursun moral vermek için Temele sen dövüyorsun devam et der.2.ve3. rauntlarda da ayni seyler olur.4. rauntta kasi ve gözü patlamis temel raunt sonunda güç bela kösesine gider.Dursun yine aslanim Temel adami parçaladin der.Temel güç bir sekilde dursuna bakarak ben mi dövüyorum der.Dursun evet sen dövüyorsun der.Temel:öyle ise etrafa iyibak baska birisi beni fena halde dövüyor!


Pasaport

Amerika'da zencinin biri pasaportunu kaybetmis. tamda Turkiye'ye tatile gideceGi gün. aksilik bu ya...

UcaGi kaçiracak, kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasin mi ?!.. Hemen almis yerden, bir bakmis ki Leanardo di Caprio'nun pasaportu..

"Ne olursa olsun" demis ve sansini denemeye karar vermis.
Çikarmis Leonardo'nun fotografini, kendi fotografini yapistirmis..
Uçmus Türkiye'ye.
Atatürk Hava Limaninda görevli gümrük memuru Temel in karsisina geçmis.. Almis pasaportu eline Temel adamin ismine bakmis :
''Leonardo di Caprio", fotografa bakmis, bir zenci.
Adama bakmis ayni zenci...
Bir kaç saskin bakistan sonra Temel obur masaya seslenmis,
"Ula Cemal, bu Titanik batmis miydi, yanmis miydi?"


E-5

Temel bir gün e-5 karayoluna ters yönden girmis. Bunu fark eden trafik polisleri yol üzerinde seyreden araçlari uyarmak için telsizden "e-5 te bir araç ters yönde seyretmektedir." diye anons yapmislar. Bunu duyan Temel "Ulan pi tane olirmi punlarin hepsi ters geleyi" demis.

hepside cok güzeldi :-) :-) :-) :-)

kardesim çok güzeldi.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)


Mizah Kösesi

MollaCami.Com